Facebook Pixel
15 Day Cleanse

15 Day Cleanse

15 Day Cleanse

400,44 kr

30 kapsler

 

HVAD ER 15 DAY CLEANSE?

15 Day Cleanse er en potent sammensætning af naturlige urter og frø med afførende effekt. Du finder bla. senna blade, cascara sagrada, psyllium skaller, l.acidophilus, aloe vera, hørfrø og mere

Dette produkt er relevant hvis du døjer med oppustethed, tendens til forstoppelse eller har uregelmæssige besøg på toilettet.

NATURLIGE INGREDIENSER?

Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der giver dig mulighed for at rense din tarm. Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmens evne til at absorbere natrium og klor. Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på toilettet. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.

OPFØLGNING?

15 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 15 dages cleanseprogram. Vi anbefaler at følge op med Maintenance Cleanse for det bedste og mest holdbare resultat.

FØR DU STARTER DIN CLEANSE!

Vi anbefaler at du læser følgende vejledning, før du starter din cleanse: VEJLEDNING

SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?

Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

Psyllium er en form for fiber, der er fremstillet af skaller af Plantago ovata-plantens frø. Det går undertiden under navnet ispaghula. Det er mest kendt som et afføringsmiddel. Det suger vand i din tarm og gør tarmbevægelser meget lettere og kan hjælpe med at fremme regelmæssighed uden at øge flatulens. Det kan bruges en gang for at lette forstoppelse, eller det kan føjes til din diæt for at hjælpe med at fremme regelmæssighed og generel fordøjelsessundhed. Psyllium er et prebiotikum - et stof, der er nødvendigt for at sunde probiotika kan vokse i tarmen.

Aloe Vera gel er almindeligt kendt for at lindre solskoldning og hjælpe med at helbrede sår. Men vidste du, at den kan bruges til meget mere end solskoldning og sårheling? Sukkulenten har en lang historie med at blive brugt til medicinske formål, der går tilbage til det gamle Egypten. Planten er hjemmehørende i Nordafrika, Sydeuropa og De Kanariske Øer. I dag dyrkes aloe vera i tropiske klimaer over hele verden.

Senna er en urt fra bladene fra Cassia senna-planten. Disse planter trives i tropiske områder, skønt nogle kan vokse i mere tempereret klima. Senna har gennem mange år været brugt mod forstoppelse.

Lactobacillus acidophilus er en type bakterier, der findes i dine tarme. Det er medlem af bakterie slægten Lactobacillus, og det spiller en vigtig rolle i menneskers sundhed. Navnet giver en indikation af, hvad det producerer - nemlig mælkesyre. Det gør den ved at producere et enzym kaldet lactase. Lactase nedbryder lactose, et sukker, der findes i mælk, til mælkesyre.

Roden af ​​lakridsplanten (Glycyrrhiza glabra eller Glycyrrhiza uralensis) har en lang historie med anvendelse i østlig og vestlig medicin. Lakritsplanten er en flerårig bælgplante, der er hjemmehørende i Mellemøsten og dele af Asien og Indien. Det menes, at lakridsrød kan behandle en række sundhedsmæssige tilstande, herunder forstoppelse.

Foreslået anvendelse:

Til lejlighedsvis brug: 1 til 2 kapsler taget ved sengetid med et stort glas vand.

For et kortvarigt cleanse program: 1 til 2 kapsler taget ved sengetid med et stort glas vand i op til 15 dage.

Dette produkt skal tages sammen med en fornuftig diæt. Det anbefales, at du holder dig fri for alkohol, raffinerede sukkerarter, gluten og mejeri i løbet af 15-dages cleanseperioden for optimale resultater.

Læs informationsarket omhyggeligt, inden udrensning påbegyndes.

ADVARSEL: Dette produkt indeholder aloe vera (Aloe ferox), cascara sagrada og senna blade. Dette. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre eller børn under 18 år. Brug ikke dette produkt, hvis du har mavesmerter, diarré eller løs afføring. Brug ikke dette produkt i mere end 15 dage eller overskrid den anbefalede daglige dosis. Rektal blødning og / eller manglende tarmbevægelse efter brug af et afførings produkt kan være en indikation af en mere alvorlig tilstand. Hvis dette opstår, eller hvis du har en kendt medicinsk tilstand og tager medicin, skal du kontakte din læge, inden du tager dette eller et diætilskud. 

N. B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn.

N.B. I enkelte tilfælde kan der forekomme ekstremt ubehag, herunder mavesmerter, kvalme og svimmelhed. Hvis disse symptomer forekommer under 15 dages kuren, skal man øjeblikkeligt stoppe med at tage produktet.

Det anbefales at undgå indtagning af raffineret sukker, forarbejdet fødevarer og alkohol under den 15-dages rense periode for bedste resultat.

Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. Læs også vejledningen nøje inden udrensningsforløbet påbegyndes. Læs vejledningen her.

Serving Size: 2
Amount Per Serving
% Daily Value
Senna Leaf (20% extract)
Sennablad (20% extract)
142,5 mg
*
Cascara Sagrada (10% extract)
150 mg
*
Psyllium Husk (pulver)
Psylliumschil (poeder)
150 mg
*
Flax Seed Powder Complex
Lijnzaadpoedercomplex
50 mg
*
Aloe Vera Gel (200:1 concentrate)
Aloë Vera-gel (200: 1 concentraat)
40 mg
*
L. Acidophilus
25 mg
*
Licorice root (herb powder)
Zoethoutwortel (kruidenpoeder)
25 mg
*
Medium chain triglycerides oil
Triglyceridenolie met middellange keten
7 mg
*
*Daily value not established.
*Dagelijkse waarde niet vastgesteld.
Other ingredients: Gelatin, cellulose, stearic acid and magnesium stearate. CAUTION: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Overige ingrediënten: Gelatine, cellulose, stearinezuur en magnesiumstearaat. LET OP: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken.
Suggested use: This product may be used for occasional use or as part of a cleansing program. For occasional use only, take one (1) to two (2) capsules daily. As part of a 15-Day Cleanse, take two(2) capsules daily for 15 days. Do not repeat for 6-8 weeks.
Aanbevolen: Als onderdeel van een 15-daagse reiniging, neem dagelijks twee (2) capsul voot het slapengaan met water. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

15 day cleanse var for mig den samme positive følelse og oplevelse,man har, når man er færdig med en vaske ægte gang forårs rengøring. Mit humør blev løftet af den lette rare følelse i kroppen og når der ikke er noget skidt i krogene, så kan det også bare ses på ens statur. Det var en helt ny oplevelse indenfor balance og overskud, som jeg klart vil gøre brug af mere end én gang om året. 

Anna F, Ambassadør & manager 2021

 

★★★★★

Jeg har været igennem 15 day cleanse et par gange og med godt resultat. Min krop kom på overarbejde, men jeg oplever en bedre hud (har tendens til rosacae) og bedre søvn. Der udover har jeg tidligere haft meget ømme led, som især kom til udtryk ved pilates/yoga øvelser og de forsvandt. Derudover er sidegevinsten et mindre vægttab, som har været svært for mig. Mindre oppustethed og mindre trang til søde/usunde sager. Et godt produkt til at få nulstillet kroppen og få renset ud samtidig med en sund og varieret kost.

Kristina, Kunde 2021

 

 

★★★★★
 

Jeg har irriteret tyktarm og kæmper dagligt med mavepine, oppustethed og forstoppelse. Jeg har prøvet utallige ting, for at få en mere afbalanceret tarm, men meget lidt virker. 15 Day Cleanse gav mig en utroligt god oplevelse. Selv efter 1-2 dage følte jeg bedring og min oppustethed var forsvundet. Jeg har allerede planlagt min nr 2 cleanse - kæmpe anbefaling herfra.

Lisa, Kunde 2017