Facebook Pixel
15 Day Cleanse

15 Day Cleanse

15 Day Cleanse

400,44 kr

15 Day Cleanse er en formel med maksimal styrke, der indeholder flere naturlige og effektive afføringsmidler, såsom senna blade, cascara sagrada, psyllium skaller, l.acidophilus, aloe vera, hørfrø og mere.

Hvis du lider af forstoppelse, bør din diæt omfatte fødevarer med høje koncentrationer af fiber og fødevarer, der holder din tarmflora sund.

NATURELIGE INGREDIENSER?

Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der giver dig mulighed for at rense din tarm. Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmens evne til at absorbere natrium og klor. Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på toilettet. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.

OPFØLGNING?

15 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 15 dages cleanseprogram. Vi anbefaler at følge op med Maintenance Cleanse for det bedste og mest holdbare resultat.

SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?

Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

Maksimum styrke

Psyllium er en form for fiber, der er fremstillet af skaller af Plantago ovata-plantens frø. Det går undertiden under navnet ispaghula. Det er mest kendt som et afføringsmiddel. Det suger vand i din tarm og gør tarmbevægelser meget lettere og kan hjælpe med at fremme regelmæssighed uden at øge flatulens. Det kan bruges en gang for at lette forstoppelse, eller det kan føjes til din diæt for at hjælpe med at fremme regelmæssighed og generel fordøjelsessundhed. Psyllium er et prebiotikum - et stof, der er nødvendigt for at sunde probiotika kan vokse i tarmen.

Aloe Vera gel er almindeligt kendt for at lindre solskoldning og hjælpe med at helbrede sår. Men vidste du, at den kan bruges til meget mere end solskoldning og sårheling? Sukkulenten har en lang historie med at blive brugt til medicinske formål, der går tilbage til det gamle Egypten. Planten er hjemmehørende i Nordafrika, Sydeuropa og De Kanariske Øer. I dag dyrkes aloe vera i tropiske klimaer over hele verden.

Senna er en urt fra bladene fra Cassia senna-planten. Disse planter trives i tropiske områder, skønt nogle kan vokse i mere tempereret klima. Senna har gennem mange år været brugt mod forstoppelse.

Lactobacillus acidophilus er en type bakterier, der findes i dine tarme. Det er medlem af bakterie slægten Lactobacillus, og det spiller en vigtig rolle i menneskers sundhed. Navnet giver en indikation af, hvad det producerer - nemlig mælkesyre. Det gør den ved at producere et enzym kaldet lactase. Lactase nedbryder lactose, et sukker, der findes i mælk, til mælkesyre.

Hørfrøolie indeholder omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrienter. Phytonutrients er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. De holder planter sunde og beskytter dem mod insekter og solen.

Roden af ​​lakridsplanten (Glycyrrhiza glabra eller Glycyrrhiza uralensis) har en lang historie med anvendelse i østlig og vestlig medicin. Lakritsplanten er en flerårig bælgplante, der er hjemmehørende i Mellemøsten og dele af Asien og Indien. Det menes, at lakridsrød kan behandle en række sundhedsmæssige tilstande, herunder forstoppelse.

Foreslået anvendelse:

Til lejlighedsvis brug: 1 til 2 kapsler taget ved sengetid med et stort glas vand.

For et kortvarigt cleanse program: 1 til 2 kapsler taget ved sengetid med et stort glas vand i op til 15 dage.

Dette produkt skal tages sammen med en fornuftig diæt. Det anbefales, at du holder dig fri for alkohol, raffinerede sukkerarter, gluten og mejeri i løbet af 15-dages cleanseperioden for optimale resultater.

Læs informationsarket omhyggeligt, inden udrensning påbegyndes.

ADVARSEL: Dette produkt indeholder aloe vera (Aloe ferox), cascara sagrada og senna blade. Dette. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre eller børn under 18 år. Brug ikke dette produkt, hvis du har mavesmerter, diarré eller løs afføring. Brug ikke dette produkt i mere end 15 dage eller overskrid den anbefalede daglige dosis. Rektal blødning og / eller manglende tarmbevægelse efter brug af et afførings produkt kan være en indikation af en mere alvorlig tilstand. Hvis dette opstår, eller hvis du har en kendt medicinsk tilstand og tager medicin, skal du kontakte din læge, inden du tager dette eller et diætilskud. 

N. B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn.

N.B. I enkelte tilfælde kan der forekomme ekstremt ubehag, herunder mavesmerter, kvalme og svimmelhed. Hvis disse symptomer forekommer under 15 dages kuren, skal man øjeblikkeligt stoppe med at tage produktet.

Det anbefales at undgå indtagning af raffineret sukker, forarbejdet fødevarer og alkohol under den 15-dages rense periode for bedste resultat.

Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. Læs også vejledningen nøje inden udrensningsforløbet påbegyndes. Læs vejledningen her.

Testimonials

Læs en personlig beretning om 15 Day Cleanse her.

"Jeg har irritabel tyktarm og har derfor adskillige problemer med ondt i maven, oppustethed samt forstoppelse. Jeg har prøvet adskillige midler, for at få en mere rolig og neutraliseret mave, som ikke har hjulpet. Derfor ville jeg prøve 15 days cleanse, fordi jeg havde brug for at få renset helt ud i mine tarme.

Jeg tog de første to piller fredag aften, og lørdag formiddag kunne jeg allerede mærke en heftig aktivitet i min mave. Lørdag aften efter adskillige toiletbesøg (hvilket jeg var helt i hopla over, da det netop sker så sjældent), og så havde min mave og krop det helt fantastisk.

Om søndagen har jeg aldrig haft det bedre, og aldrig set min mave så flad som den var. Nogle af dagene skiftede jeg til kun 1 pille, men i de dage hvor jeg tog pillerne, har jeg aldrig følt mig gladere og mere let i min krop.

Jeg har allerede planlagt min nr. 2 udrensning inden sommerferien, for det er da et produkt der endelig sætter gang i kroppen og gør en forskel. Det kan kun anbefales, også selvom man ikke lider af de samme gener som mig, men bare har brug for en udrensning som er virkelig nem og ikke kræver en omlægning af ens hverdag." - Lisa

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Senna Leaf (20% extract)
142,5 mg
*
Cascara Sagrada (10% extract)
150 mg
*
Psyllium Husk (pulver)
150 mg
*
Flax Seed Powder Complex
50 mg
*
Aloe Vera Gel (200:1 concentrate)
40 mg
*
L. Acidophilus
25 mg
*
Licorice root (herb powder)
25 mg
*
Medium chain triglycerides oil
7 mg
*
*Daily value not established.
Other ingredients: Gelatin, ride powder, vegetable magnesium stearate and silicon dioxide. CAUTION: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.silk, soy, wheat, egg,
Suggested use: Som kosttilskud, brug produktet lejlighedsvis eller som del af en udrensningskur. Til lejlighedsvis brug, tag en (1) til to (2) kapsler efter behov. Som en del af en 15-dages rensning, tag to (2) kapsler dagligt før sengetid i 15 dage. Gentag ikke i seks
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

Jeg har irriteret tyktarm og kæmper dagligt med mavepine, oppustethed og forstoppelse. Jeg har prøvet utallige ting, for at få en mere afbalanceret tarm, men meget lidt virker. 15 Day Cleanse gav mig en utroligt god oplevelse. Selv efter 1-2 dage følte jeg bedring og min oppustethed var forsvundet. Jeg har allerede planlagt min nr 2 cleanse - kæmpe anbefaling herfra.

Lisa, kunde 2017

Måske du også vil synes om…