Facebook Pixel
7 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

7 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Detox kosttilskud

7 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

Fra 881,82 kr Normalpris 1.038,35 kr

Including Cleanse E-Book

 

HVAD ER 7 DAY CLEANSE PACK?

Vi har igennem tiden fået en del spørgsmål angående optimal kost og levevis, når man er på hhv. 7 eller 15 Day Cleanse. For at du får den bedst mulige oplevelse og effekt af vores cleanse produkter, har vi samlet vores bedste tips, opskrifter og information i en bog.

INSPIRATION?

Bogens hovedsaglige formål er, at give dig inspiration og vejledning til din kost igennem dit udrensningsforløb. Du finder derfor opskrifter til dagens 3 hovedmåltider i 7 dage. 

I denne pakke får du 7 Day Cleanse, Maintenance Cleanse og CLEANSE GUIDE bogen. 

FØR DU STARTER DIN CLEANSE!

Vi anbefaler at du læser følgende vejledning, før du starter din cleanse: VEJLEDNING

RELEVANT FOR DIG?

Dette produkt er relevant for dig, hvis du døjer med oppustethed, let forstoppelse eller har uregelmæssige besøg på toilettet.

HVORFOR DENNE GUIDE?

Vi har valgt at lave denne bog, som guide til vores 2 meget populære cleanses - 7 Day Cleanse & 15 Day Cleanse. Vi har igennem tiden fået en del spørgsmål angående optimal kost og levevis, når man er på hhv. 7 eller 15 Day Cleanse. For at du får den bedst mulige oplevelse og effekt af vores produkter, har vi samlet vores bedste tips, opskrifter og information.

Bogens hovedsaglige formål er, at give dig inspiration til din kost igennem dit udrensningsforløb. Du finder derfor opskrifter til dagens 3 hovedmåltider i 7 dage.

For at optimere din 7 Days Cleanse eller 15 Days Cleanse, skal du spise efter en kostplan, hvor du minimerer dit indtag af animalske produkter og derved udrenser hurtigere. Vores kostplan er skruet sammen således, at du udrenser hurtigere, men samtidig også passer på dine tarme.

HVORFOR EN CLEANSE?

Kroppen afgifter hele tiden gennem lungerne, tarmen, leveren, nyren og huden, men vi udsættes i vores dagligdag for adskillige toxiner, affaldsstoffer og miljøbelastninger.. Derfor har vi udviklet vores 15 Day Cleanse, som en støtte til kroppens allerede fantastiske udrensningssystem.

Sunde og velfungerende tarme er en forudsætning for sundhed i resten af kroppen. Dog kan en tarm i ubalance medføre gener såsom oppustethed og ubehag.

Vores cleanse produkter er baseret på effektive naturlige afførende urter og fibre, som hjælper tarmkanalen med at rense ud. Formlen indeholder bla. sennepsblade, cascara sagrada og mælkesyrebakterier.

Vi anbefaler 15 Day Cleanse hvis du ikke har cleanset med vores produkter før, da 7 Day Cleanse er meget intens.

Produktfakta

Find information om de individuelle produkter på deres produktsider:

Daglig dosis: 3 poser dagligt - 1 ifm hvert måltid og med en masse vand.

Vi anbefaler på det kraftigste, altid at du følger dit cleanse forløb op med Maintanence Cleanse, så maven får opbygget en stabil og stærk tarmflora. Det giver et bedre og mere holdbart resultat.

 •  

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis.

 

 

Serving Size:
Suggested use: The suggested use of each supplement in this expert package is found on their product page.
Aanbevolen: Het voorgestelde gebruik van elk supplement in dit expertpakket is te vinden op hun productpagina. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: The warnings for each supplement in this expert package are found on their product page.
Waarschuwing: De waarschuwingen voor elk supplement in dit expertpakket zijn te vinden op hun productpagina. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Tilpas 7 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

* Påkrævede felter

Din tilpasning
7 Day Cleanse pack with Cleanse Guide
7 Day Cleanse pack with Cleanse Guide

På lager

881,82 kr

Oversigt

  Andre har sagt om...

   

  Efter 7 Day Cleanse kan jeg virkelig føle, at mit fordøjelsessystem er forbedret meget! Dette betyder ingen oppustethed eller følelse af forstoppelse. Jeg har mere energi på grund af frigivelse af toksiner, og jeg har en større følelse af sund sult.

  Josephine Bredsted, Influencer

  ★★★★★

  7 Day Cleanse - jeg føler mig lettere, jeg har fået bedre hud og min sukkertrang er forsvundet.

  Sisse Jensen, kunde 2017

  ★★★★★

  Jeg har prøvet 7 Day Cleanse efterfulgt af Maintenance Cleanse. Efter 7 dage følte jeg mig bedre i maven og overhovedet ikke oppustet.

  Frederikke, kunde 2020

  ★★★★★