Facebook Pixel
7 Day Cleanse

7 Day Cleanse

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Maximum styrke

7 Day Cleanse

Tilbudspris 284,04 kr Normalpris 568,06 kr
Dose packs / 21 pakker

OBS: PRODUKTET ER SAT NED MED 50% PGA. BEDST FØR DATO 31/11-2022.

HVAD ER 7 DAY CLEANSE?

7 Day Cleanse er en optimal sammensætning, der indeholder flere naturlige of effektive ingredienser som har til formål at stimulere dine tarme. Du finder fx cayennepeber, fennikelfrø, rødkløver, psylliumskaller, økologisk hørfrøolie og meget mere.

Denne kur er relevant hvis du døjer med oppustethed, let forstoppelse eller blot uregelmæssige besøg til toilettet.

NATURLIGE INGREDIENSER?

Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der giver dig mulighed for at rense din tarm. Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmernes evne til at absorbere natrium og klor. Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på badeværelset. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.

FØR DU STARTER DIN CLEANSE!

Vi anbefaler, at du læser følgende vejledning, før du starter din cleanse: VEJLEDNING

OPFØLGNING?

7 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 7-dages udrensnings program. Vi anbefaler, at man følger op med Maintenance Cleanse for bedste og mest vedvarende resultat.

SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?

Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

Psyllium er en form for fiber, der er fremstillet af skaller af Plantago ovata-plantens frø. Det går undertiden under navnet ispaghula. Det er mest kendt som et afføringsmiddel. Det suger vand i din tarm og gør tarmbevægelser meget lettere og kan hjælpe med at fremme regelmæssighed uden at øge flatulens. Det kan bruges som en engang for at lette forstoppelse, eller det kan føjes til din diæt for at hjælpe med at fremme regelmæssighed og generel fordøjelsessundhed. Psyllium er et prebiotikum - et stof, der er nødvendigt for at sunde probiotika kan vokse i tarmen.

Sorte valnødder elskes for deres jordagtige smag og imponerende næringsprofil. 

Aloe Vera gel er almindeligt kendt for at lindre solskoldning. Men vidste du, at din yndlingspotteplante kan bruges til meget mere end solskoldning og husholdningsindretning? Sukkulenten har en lang historie med at blive brugt til. mange formål, der går tilbage til det gamle Egypten. Planten er hjemmehørende i Nordafrika, Sydeuropa og De Kanariske Øer. I dag dyrkes aloe vera i tropiske klimaer over hele verden.

Cayennepeber er en type chilipeber. De tilhører natskygge-familien af ​​blomstrende planter. De blev oprindeligt dyrket i Mellem- og Sydamerika, men blev bragt til Europa i det 15. århundrede af Christopher Columbus. Cayennepeber er et populært krydderi, der bruges i mange forskellige regionale stilarter til madlavning, og de er blevet brugt i tusinder af år. Disse peberfrugter har en imponerende ernæringsprofil, der inkluderer en række antioxidanter. Capsaicin, den aktive ingrediens i cayennepeber, er det, der giver dem deres egenskaber. Det giver dem også deres varme smag. Hvor varmt en cayennepeber er, afhænger faktisk af dets capsaicinindhold. Jo mere capsaicin det indeholder, jo varmere er det.

Senna er en urt fra bladene fra Cassia senna-planten. Disse planter trives i tropiske områder, skønt nogle kan vokse i mere tempereret klima. 

Hørfrøolie indeholder omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrienter. Phytonutrients er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. 

C-vitamin hjælper med at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til den normale dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til normal energimetabolisme, normal nervesystemfunktion, normal psykologisk funktion, normal immunsystemfunktion.

Foreslået anvendelse:

Til lejlighedsvis brug: 1 pakke taget ved sengetid med et stort glas vand.

Cleanse Program: 1 pakke med et stort glas vand 3 gange dagligt i op til 7 dage eller som instrueret af en sundhedsperson. For at få det bedste resultat skal du tage 1 pakke morgen, 1 pakke midt på eftermiddagen og 1 pakke ved sengetid. Gentag ikke cleanseprogrammet i mindst 6 til 8 uger. Dette produkt skal tages sammen med en fornuftig diæt med frisk frugt og grøntsager og 1 stort glas vand otte gange dagligt.

De fleste vil med 7 Day Cleanse mærke en udrensing af tarmene allerede inden for 12-24 timer.

Læs også vejledningen nøje inden udrensningsforløbet påbegyndes. Læs vejledningen her.

ADVARSEL: Dette produkt indeholder cape aloe (aloe ferox), cascara sagrada og sennablade. Dette produkt bør indtages med mindst et glas vand. Indtagelse af produktet uden tilstrækkeligt væske kan forårsage, at det kommer galt i halsen. Hvis du oplever brystsmerter, opkast, problemer med at sluge eller vejrtrækningsproblemer efter indtagelse af produktet, skal du straks søge lægehjælp. Indtag ikke dette produkt, hvis du har besvær med at sluge. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre eller børn under 18 år. Indtag ikke dette produkt, hvis du har mavesmerter, diarre eller tynd afføring. Brug ikke dette produkt i mere end én uge eller overstig indtagelse af den daglige dosis. Blødning fra endetarmen og/eller hvis du ikke er istand til at adskille afføring efter brug af afføringmidlet kan det indikere en mere seriøs tilstand. Hvis dette skulle ske, eller at du har en kendt sygdom og tager medicin i forvejen, bør du søge konsultation hos din behandler før indtagelse af produktet eller andre kosttilskudsprodukter. 

Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre, børn under 18 år eller personer, der tager receptpligtig medicin. Personer med en kendt medicinsk tilstand bør konsultere en læge, før de bruger et kosttilskud.

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

I nogle tilfælde kan ekstrem ubehag forekomme, herunder mavesmerter, kvalme og svimmelhed. Hvis disse symptomer opstår under din 7 Day Cleanse, skal du øjeblikkeligt stoppe med at tage produktet.

Serving Size: 1 packet (12 capsules in each packet)
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin C (ascorbic acid)
Vitamine C (ascorbinezuur)
60 mg
75 %
Psyllium Husks Powder (hulls)
Psyllium Husks Powder (rompen)
4350 mg
**
Organic Flaxseed Oil
Biologische lijnzaadolie
2000 mg
**
Black Walnut Hulls Powder
Zwart walnoot rompen poeder
750 mg
**
Cape Aloe Leaf Powder (Aloe ferox)
Kaapse aloëbladpoeder (Aloe ferox)
500 mg
**
Cascara Sagrada Bark Powder
Cascara Sagrada schorspoeder
600 mg
**
Senna Leaf Powder
Senna-bladpoeder
100 mg
**
Fenugreek Seed Extract
Fenegriekzaad extract
100 mg
**
Fennel Seed Powder
Venkelzaadpoeder
100 mg
**
Garlic Bulb Extract
Extract van knoflookbol
50 mg
**
Red Clover Powder (aerial parts)
Rode klaverpoeder (bovengrondse delen)
50 mg
**
Cayenne Pepper Powder (40,000 HU/G) (fruit)
Cayennepeperpoeder (40.000 HU / G) (fruit)
40 mg
**
Black Cohosh Root Extract (2.5% Triterpene)
Zwartkaarswortelextract (2,5% triterpeen)
20 mg
**
Sage Leaf Powder
Salieblad poeder
10 mg
**
Goldenseal Root (3:1 extract)
Goldenseal-wortel (3: 1-extract)
10 mg
**
Organic Gum Acacia (Arabic)
Biologische Acacia Gom (Arabisch)
10 mg
**
** Daily value not established (No NRV)
** Dagelijkse waarde niet vastgesteld (geen NRV)
Other ingredients: Gelatin (bovine), rice flour, glycerin, vegetable magnesium stearate, purified water and silicon dioxide.
Overige ingrediënten: gelatine (runder), rijstmeel, glycerine, plantaardig magnesiumstearaat, gezuiverd water en siliciumdioxide.
Suggested use: FOR OCCASIONAL USE ONLY: 1 packet taken at bedtime with 8 ounces of water or as directed by a healthcare professional. SHORT-TERM CLEANSING PROGRAM: 1 packet with 8 ounces of water 3 times daily for up to 7 days or as directed by a healthcare professional
Aanbevolen: 1 pakket met 8 ons water 3 keer per dag gedurende maximaal 7 dagen. Of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: ALLERGY WARNING: CONTAINS TREE NUTS (BLACK WALNUT). This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: BEVAT BOOMNOTEN: ZWARTE WALNOOT. Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden

Andre har sagt om...

★★★★★

7 Day Cleanse er min favorit fordi: Din oppustethed aftager betydeligt, din sukkertrang mindskes betydeligt og man føler sig renset indeni.

Lissi, Kunde 2021

★★★★★

7 Day Cleanse - jeg føler mig lettere, jeg har fået bedre hud og min sukkertrang er forsvundet.

Sisse Jensen, Kunde 2017

 

 

★★★★★

Efter 7 Day Cleanse kan jeg virkelig føle, at mit fordøjelsessystem er forbedret meget! Dette betyder ingen oppustethed eller følelse af forstoppelse. Jeg har mere energi på grund af frigivelse af toksiner, og jeg har en større følelse af sund sult.

Josephine Bredsted, Influencer