Facebook Pixel
Anita & Norman Ingstrup
Anita & Norman Ingstrup

Fortæl lidt om jer selv

Vi er begge født i det forrige århundrede, nærmere betegnet 1934 og 1941.

Norman Ingstrup, dansk statsborger født i staten New York af danske forældre. Efter 4 års tjeneste i det Amerikanske Marine Korps, med efterfølgende international uddannelser, kom Norman til Danmark for at åbne Amerikansk salgsfilialer i Skandinavien. Normans store lidenskab er historie og religions filosofi.

Jeg, Anita Kolmos Ingstrup født fynbo, voksede op som krigsbarn med rationeringsmærker. Som 25 årig var jeg mor til fire planlagte børn (drenge). Jeg er kreativ og uddannet indenfor sygeplejen, andragog,  pædagog, senere forfatter, suppleret med frivilligt arbejde, fritidsinteresser hundetræning og musik. 

Vi har tilsammen fem voksne børn, et par ekstra svigerbørn, er bedstefar og bedstemor til tretten børnebørn og har snart fire oldebørn.

Hvad er jers hverdagsrutine?

Som pensionister er vores liv nu ”gået i hundene”, det betyder et stort morgenmåltid, hvorefter skoven i alt slags vejr venter på vores daglige hunde besøg med 4 år gamle Eurasia ”Cindy”, og 10 mdr. gamle Schnauzer ”Pondus”. 

3 gange ugentlig styrketræning i Fitness center for Normans vedkommende. Jeg selv går til hundetræning og pilates 1 gang ugentlig foruden hjemmetræning. Når der er mere energi tilbage står det på sociale begivenheder, daglig vedligeholdelse af hus og have, en god bog, et glas rødvin, samvær med familie og venner m.m.

Hvad er jeres tilgang til en sund livsstil?

Et begivenhedsrigt liv med naturlig nedslidning igennem arbejde, sorg og glæder, udløste hos mig som 60 årig muskelsmerter og udbrændthed m.m. Kontakten til orthomolekylær medicin og målrettet (ikke fanatisk) kostændring gav mig livskvaliteten tilbage, og da Norman så min opblomstring fulgte han trop.

Hvordan støtter i hinanden i de valg i tager mht sund livsstil?

Helt lavpraktisk tilsidesætter vi personlige aftaler og behov for at hjælpe, støtte og opmuntre den anden. Det gælder fx omlægning af kost – motionsvaner og informationer omkring ny forskning både omkring sundhed og samfundet i almindelighed. I korte ord - vi respekterer hinandens valg og forstår vigtigheden af, at støtte op om dem.

Hvorfor tager I VITAVIVA? Hvordan påvirker det jeres hverdag?

VITAVIVA er meget internationalt velorienteret indenfor lægevidenskabelig forskning og rådgiver ud fra deres store ekspertise, f.eks. hvordan man indtager deres produkter for at få størst mulig udbytte. At følge lægernes råd i samarbejde med VITAVIVA, har for os beviseligt forbedret alderens skavanker, og dermed forbedret vores livskvalitet betydeligt. 

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud i har taget? 

Ja, VITAVIVAs kosttilskud udmærker sig ved f.eks. at tilstræbe maximal renhed i deres produkter. De anbefalede doser har bedre effekt, VITAVIVA er samtidig prisbevidst og meget konkurrence dygtig trods den høje kvalitet.   

Er der et mantra som I svæger ved?

Anitas mantra: At dø positiv og sund 

Normans mantra: Positivitet, smilet og troen.

Hvad er jeres favorit produkter fra VITAVIVA?

I vores nuværende alder tager vi følgende: Vitamax,  L- Tyrosine,  Alfa-Liponzuur, Vitamin D3, B12, Organic Turmeric, Magnesium, Krillolie, Omega-3 Basis, Zink og Organic Coconut Oil. Herunder er favoritterne:                                                                                                                          

VITAMAX grundet indholdet af antioxidanter, der er vigtig for at bekæmpe og nedbryde de ”frie radikaler”, som kan skade kroppens sundhed i større mængder. Derudover indeholder Vitamax aminosyrer, vitaminer, mineraler m.m., der fx kan hæmme udviklingen af hjerte/kar sygdomme og Alzheimer.

ORGANIC TURMERIC (gurkemeje) har en rigtig god anti-inflammatorisk evne. Evnen til at bekæmpe betændelse har en lang kendt indisk medicinsk historie. Organic Turmeric kan virke positivt på gigt, holde huden sund og muligvis bidrage til udsættelse af diabetes.

MAGNESIUM er et livsvigtig mineral for et godt helbred. Det har en vigtig rolle for kroppens stofskifte og musklernes brug på normal vis.

 1. VITAMAX Multi / greens / 240 stk.

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

   

  Læs mere
  493,56 kr
 2. Coconut Oil Organic / 100 kapsler

  HVAD ER COCONUT OIL?

  Kokosnøddeolie er en del af kategorien superfoods. Vi har udviklet vores koncentrret kokosolie i kapsler (du får den typisk fra en krukke). Dels for nemhedens skyld, men også for at olien kan holde sig bakteriefri.

  Kokosnøddeolie har et højt indhold af MCT, en type fedt, som din krop omsætter anderledes end de fleste andre fedtstoffer. MCT er årsag til mange af de sundhedsmæssige fordele ved kokosnøddeolie.

  Disse kapsler med 100% økologisk kokosnøddeolie kan bruges både indvendigt som kapsler og udvendigt som smørrelse til huden eller håret.

  Produktet er økologisk og GMO-fri.

  Læs mere
  298,00 kr
 3. Vitamin D3 1500 IU 100 tabletter

   

  HVAD ER VITAMIN D3?

  D-vitamin er ikke et vitamin i traditionel forstand, fordi vi er i stand til at danne det gennem huden, når vores hud først er udsat for UV-B-stråler fra solen. Dannelsen sker i huden fra kolesterol. Solens stråler skal være stærke, og huden skal udsættes direkte for, at vores kroppe danner nok naturligt vitamin D3. Derfor kaldes det solskinsvitaminet. Mangel på D vitamin er derfor især almindelig i lande nord for ækvator. 

  RELEVANT FOR DIG?

  D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder, normale blodkalkniveauer og til opretholdelse af en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

  D-vitamin er nødvendigt til normal vækst og udvikling af knogler hos børn og bidrager til immunsystemets normale funktion.

  Læs mere
  158,31 kr
 4. Vitamin B12 Vegan / 60 tabletter

   

  HVAD ER VITAMIN B12?

  Vitamin B12 er et essentielt vitamin, hvilket betyder at kroppen ikke selv kan producere det. Det skal derfor tilføres gennem kosten. Methylcobalamin er den naturlige form for B12.

  Typiske kilder til B12 er animalske, hvorfor du skal overveje et B12 tilskud, hvis du er vegetar eller veganer. B12 har indvirkning på mange essentielle processor i kroppen.

  HVAD GØR VITAMIN B12?

  • Vitamin B12 bidrager til et normal energibringende stofskifte
  • Vitamin B12 bidrager til normal funktion af nervesystemet
  • Vitamin B12 bidrager til normal homocystein metabolisme
  • Vitamin B12 bidrager til normal psykologisk funktion
  • Vitamin B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer
  • Vitamin B12 bidrager til normal funktion af immunsystemet
  • Vitamin B12 bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed.
  • Vitamin B12 har en rolle i processen med celledeling.

  RELEVANT FOR DIG?

  Er du veganer eller vegetar, da er dette produkt oplagt til dig.

  Dette produkt er en tyggetablet med smag af kirsebær. Dette produkt er VEGAN og egner sig til veganere og vegetarer.

  Læs mere
  158,31 kr
 5. Omega 3 Oil Fiskeolie / 100 kapsler

   

  HVAD ER OMEGA 3?

  Vigtigheden af omega 3 er ikke til at tage fejl af - og forskningen af omega 3 er enormt veldokumenteret. Det er videnskabeligt bevist, samt opbakket af fx EFSA (European Food Safety Authorities), at omega 3 - herunder minimum 40 mg dagligt indtag af EPA og DHA - bidrager til følgende

  • En normal og velfungerende hjertefunktion (både voksne og børn)
  • En normal hjernefunktion (både voksne og børn)
  • Et normalt og velfungerende blodtryk (både voksne og børn)
  • Et normalt syn (både voksne og børn)
  • Normale triglycerid niveauer (både voksne og børn)
  • Desuden bidrager DHA under graviditet og amning til normal hjerneudvikling hos foster og spædbarn.

  Omega-3 er flerumættede fedtsyrer og kategoriseres som en "essentiel" fedtsyre, hvilket betyder, at din krop ikke selv kan producere den, hvorfor du skal have den fra din kost. 

  Indenfor omega 3 findes der 3 betegnelser:

  • ALA (alfa-linolensyre)
  • EPA (eikosapentaensyre)
  • DHA (dokosaheksaensyre).

  OMEGA 3 FRA NOW?

  Et naturligt tilskud der giver en sund balance mellem 180 mg EPA og 120 mg DHA, som er to essentielle Omega 3 fedtsyrer, der bidrager til:

  TOTOX-tallet for dette produkt er 2.

  Læs mere
  176,94 kr
 6. KRILL OIL Krill / 60 kapsler

   

  HVAD ER KRILL OIL?

  Krill Oil er rig på fosfolipider - byggestenene til vores cellemembraner - og essentielle fedtsyrer, herunder hovedsagligt omega 3,  men også omega 6 og 9. Krill er et planktonspisende rejedyr. Krill Oil er meget stabil med lavere niveauer af tungmetaller. Krill Oil indeholder EPA, DHA, phospholipider og Astaxanthin.

  OMEGA 3?

  • DHA og EPA bidrager til opretholdelse af normalt blodtryk, til hjertets normale funktion og til normale niveauer af triglycerid i blodet.
  • DHA bidrager til opretholdelse af en normal hjernefunktion og til vedligeholdelse af et normalt syn.
  • DHA bidrager under graviditet og amning til den normale hjerneudvikling af fostret og det ammende spædbarn og til udvikling af øjne og syn hos fostre og ammende spædbørn.
  • Indtagelse af  DHA op til 12 måneders alderen bidrager til normal udvikling af spædbørns syn.

   

  RELEVANT FOR DIG?

  Krill olie er luksusversionen af Omega 3, da den ud over DHA og EPA indeholder sundhedsfremmende mikronæringstoffer. TOTOX-tallet for dette produkt er 3,8.

  Læs mere
  325,94 kr
 7. Alpha Lipoic Acid (250 mg)

   

  HVAD ER ALPHA LIPOIC ACID?

  Alfaliponsyre er en antioxidant eller et naturligt, vitaminlignende kemikalie. ALA er kendt som den "universelle antioxidant" og findes naturligt inde i alle celler i menneskekroppen. Mitokondrierne producerer denne antioxidant i små mængder, men den mængde har tendens til at falde med alderen. ALA er både et vand- og fedtopløseligt næringsstof, hvilket betyder at det kan komme ind i og fungere i enhver del af kroppen. Denne potente antioxidant findes i rødt og organkød (lever, hjerte, nyre osv.), Kartofler, tomater, spinat, broccoli, ærter, rosenkål og risklid.


  Hvad gør alfa liponsyre for kroppen?

  Som en potent mitokondrie antioxidant hjælper alfa liponsyre med at producere energi til normale kropsfunktioner ved at omdanne blodsukker. Ofte er beskadigede og mangelfulde mitokondrier det første tegn på sundhedsproblemer, og ALA hjælper med at beskytte dette cellekraftværk mod skader fra frie radikaler. 

  Læs mere
  447,00 kr
 8. Organic Turmeric Vegan / 60 tabletter

   

  HVAD ER ORGANIC TURMERIC?

  Organic Turmeric er økologisk gurkemeje, som indeholder 700 mg stærkt koncentreret økologisk gurkemeje sammen med 5 mg økologisk peber. Gurkemeje er en lys farvet gul rod, der har sin oprindelse i Indien og Sydøstasien. Gurkemeje har et antal naturlige forbindelser kendt som curcuminoider, som har potente antioxidantegenskaber.

  SORT PEBER?

  Gurkemejen tilsættes sort peber, da det forbedrer biotilgængeligheden af gurkemejen i kroppen. Med andre ord, så øger det kroppens optagelse af gurkemeje, når den sorte peber tilsættes. Dette maksimerer de sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje.

  Læs mere
  400,44 kr
 9. L-Tyrosine 500 mg / 60 tabletter

   

  HVAD ER L-TYROSIN?

  L-Tyrosin er en aminosyre, der naturligt produceres i kroppen fra en anden aminosyre kaldet phenylalanin. Tyrosin findes i mange fødevarer, især i ost, hvor det først blev opdaget. Faktisk betyder "tyros" "ost" på græsk.

  Dette produkt fra NOW giver dig 500mg L-tyrosin pr kapsel.

  Læse mere om L-Tyrosin under "Beskrivelse" nedenfor

  Læs mere
  232,81 kr
 10. MAGNESIUM Veggie caps 500 mg

   

  HVAD ER MAGNESIUM?

  Magnesium er et essentielt spor-mineral, hvilket betyder at vi mennesker ikke selv kan producere det, men skal have det igennem vores kost. Magnesium er det fjerde mest almindelige mineral i kroppen, hvorfor det anses som en nødvendighed for mange af kroppens funktioner.

  HVAD GØR MAGNESIUM FOR KROPPEN?

  • Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udbrændthed.
  • Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme og nervesystemets normale funktion.
  • Det bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese og normal psykologisk funktion.
  • Magnesium bidrager til at opretholde normale knogler og tænder, og det spiller en rolle i processen med celledeling.

  RELEVANT FOR DIG?

  Magnesium er især relevant for folk der dyrker meget sport og løb, da det bidrager til muskelfunktionen. Dertil bruger enormt mange af vores kunder Magnesium inden sengetid for mere afslappet søvn eller hvis de døjer med uro i benene.  

  Læs mere
  260,75 kr