Facebook Pixel
Burhan G
Burhan G

Fortæl lidt om dig selv?

Jeg er Musiker og har aldrig lavet andet.

Jeg er velvære-entusiast og far.

Hvordan er din daglige rutine?

Jeg går tidligt i seng og står tidligt op. Spiser faste måltider, daglig træning og har små realistiske målsætninger for hver dag. Store og små ting.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Det virker først, når man finder noget, som fungerer i ens liv. Jeg tror på rutiner, som er bæredygtige i den forstand, at man kan vedligeholde dem.

Ikke små sprints på mange forskellige kure mm., men hvad end, der virker for dig, er vigtige skridt på vejen. Man må aldrig stoppe med at være nysgerrig!

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

På grund af den baggrundsviden der er omkring firmaets overbevisning. At man kan tale med udviklerne bag produktet. De forskellige produkter har hver deres gøremål, og er effektfulde når de bliver brugt rigtigt.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud du har taget?

Dagspakke-løsningen med de veganske vitaminer (VITAVEGAN) er en kæmpe hjælp i hverdagen. De er nemme at rejse med og man er aldrig i tvivl, om man fik det hele med.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Organic Beetroot er velegnet til øget iltoptagelse i mit arbejde på scenen og i min træning.

Vitamin C Booster og Stress B kombinationen er musthaves i min hverdag.

Har du et mantra, som du sværger ved? 

Ved ikke om det er mit mantra, men kroppen er det eneste, vi har. Den skal plejes og have kærlighed. Vitaminer og sund ernæring er selvkærlighed.

 1. Stress B Vitamin B+C / 270 stk.

   

  HVAD ER STRESS B?

  Stress B + C er formuleret til at understøtte krop og sind i travle og stressede perioder gennem et bredt kompleks af B vitaminer sammen med C-vitamin, mineraler og en række særligt udvalgte urter.

  HVAD KAN B-VITAMINER?

  B-vitaminer er mange forskellige vitaminer, som alle er vandopløselige. De kan udskilles fra kroppen via urinen. B-vitaminerne arbejder sammen i et komplekst biologisk samarbejde. De udgør en del af kroppens enzymprocesser, hvor nogle dominerer mere end andre.

  B-vitaminer bidrager til et normalt energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion og normal mental ydeevne, normal funktion af hjertet, normal homocysteinmetabolisme og normal cysteinsyntese, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, spiller en rolle i celledeling, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal makronæringsstofmetabolisme, regulering af hormonaktivitet, normal funktion af hjertet, opretholdelse af normale slimhinder og røde blodlegemer, opretholdelse af normal hud og hår, normalt syn og normal metabolisme af jern. Det bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, til reduktion af træthed og udbrændthed, normale slimhinder, normal blodkoagulation og en normal aminosyresyntese. De bidrager desuden til en normal syntese og metabolisme af steroidhormoner, D-vitamin og nogle neurotransmittorer.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, som befinder dig i en stresset hverdag eller periode i dit liv. Når du er stresset udskiller kroppen automatisk flere B- og C-vitaminer, hvorfor man kan vælge at tilføje ekstra via et tilskud. Det er formålet med dette produkt. 

  Læs mere
  353,88 kr
 2. VITAVEGAN Dose packs / 30 dagsdoser

   

  HVAD ER VITAVEGAN?

  VITAVEGAN er udviklet til veganere, vegetarer og til de som vælger at spise mere og mere plantebaseret. Det er en unik kombination af essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioxidanter, urter, alger, grøntsager, olie og probiotika.

  Når man vælger at leve plantebaseret, vegansk eller vegetarisk og spiser få eller ingen animalske produkter, er det vigtigt med et supplement, da denne fødevaregruppe er en suveræn kilde til B vitaminer (særligt B12), D vitamin og mineraler som calcium, zink, magnesium og jern. Det er formålet med VITAVEGAN!

  VEGANSK, VEGETAR ELLER PLANTEBASERET KOST?

  Der kan være mange årsager til at vælge en vegansk, vegetarisk eller plantebaseret kost. For nogle handler det om klima, for andre er det dyrevelfærd, for andre igen er det primært egen sundhed. Fælles er, at man vælger at spise mere grønt og frugt, hvilket i sig selv er sundt, da grønt og frugt indeholder en masse vigtige vitaminer og mineraler, men man udelader typisk helt eller delvist animalske produkter, som er de primære kilder til B vitaminer, D vitaminer og forskellige mineraler og aminosyrer. Derfor er det vigtigt, at supplere med disse. Vi har samlet ALLE de vigtige vitaminer, mineraler, aminosyrer, samt olie og probiotika i VITAVEGAN.

  Vi har brugt flere år på at udvikle dette produkt, da vi oplever flere og flere tager et valg om en mere plantebaseret, vegansk eller vegetarisk kost og livsstil. Vi har i VITAVEGAN fokus på de mikronæringsstoffer som man risikerer ikke at få nok af eller slet ikke får via en vegansk livsstil.

  VITAVEGAN DAGLIG DOSIS?

  VITAVEGAN er pakket i små dagsposer, så du nemt kan tage din daglige dosis. De små poser er nemme at have med på farten og hver VITAVEGAN indeholder til 30 dages forbrug.

  VITAVEGANs daglig dosis består af 6 tabletter:

  • 1 x Vegan Multivitamin tablet
  • 1 x Vegan Økologisk hørfrøolie (omega 3) kapsel
  • 1 x Vegan Magnesium kapsel
  • 1 x Vegan Vitamin C tablet
  • 1 x Vegan B12 tablet
  • 1 x Vegan Probiotika kapsel
  Læs mere
  495,89 kr