Facebook Pixel
Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe
Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe

”Cath har en fortid som brandekspert for nogle af de største internationale modehuse, men i dag arbejder hun som kurator og kunstrådgiver samt content creator med fokus på skønhed, velvære og mode – og så er hun et veletableret stilikon for hele modebranchen” 

FORTÆL LIDT OM DIG SELV OG DINE RUTINER:

Jeg er en multitasker, der dyrker mange interesser, og arbejder på tværs af forskellige brancher. Det er også derfor jeg har behov for rutiner, struktur og orden omkring mig, som et samlepunkt for mit sind. Det giver mig tryghed og stabilitet. Jeg er ikke noget morgen-menneske, derfor værdsætter jeg stille morgener for mig selv, med tid til at vågne op på min reflekterende måde, inden jeg møder den eksterne verden.

Min morgenrutine starter altid med en L-Glutamine drik fra VitaViva, derefter nyder jeg mit bullet-kaffe-ritual i form af tre espresso lungo med lidt kokos olie eller Omega-3 olie. I mindre stressende perioder, hvor jeg har mere tid om morgenen, forsøger jeg at drikke et par glas varmt vand med citron og ingefær, som er anti-inflammatorisk og godt for min krop, derefter går jeg i varmt bad, og afslutter med bullet-kaffe. Derefter sprudler jeg af energi og kreativitet.

MINE VITAMIN OG MINERALTILSKUD I DAG BESTÅR AF:

L-Glutamine, VitaMax, Powerful Turmeric, VitaGlow, Pure Cleanse, og Femina Flora Probiotics.

HVAD ER DIN TILGANG TIL EN SUND LIVSSTIL?

Både min mor og søn har altid fordybet sig i sundhedsemner, både når det gælder den seneste forskning, og naturens urgamle medicinformer. Deres store interesse og viden om kroppens- og psykens sundhed og helse, har altid inspireret mig. Men det tog mig mange år selv at finde ud af, hvad der fungerer bedst netop for min egen krop og for min livsstil. Da jeg var yngre prøvede jeg at leve helt “korrekt” i forhold til kosten. Jeg afprøvede ret mange forskellige kosttilskud, kropsbehandlinger, forskellige detox programmer mm. Men det helt sunde regime, som jeg prøvede den gang var i sig selv et heltidsarbejde, og var ikke realistisk at kunne gennemføre i den travle, pragmatiske verden, især da jeg rejste meget.

Generelt set lever jeg sundt, særligt, når jeg har mere tid. Desværre er jeg ikke lige så god ved mig selv så snart stressen sniger sig ind i mit liv. Da har jeg svært ved at styre mine søde cravings. Det bringer træthed og ødelægger min nattesøvn, som i forvejen er ret følsom. Det er et paradoks i sig selv, fordi min sunde fornuft godt ved, at når kroppen er belastet af stress, så er det netop der, hvor man bør være sund og sød ved sig selv. Desværre, det lykkes mig ikke altid at overvinde mine indre dæmoner.

Men jeg har nået til et punkt i mit liv, hvor jeg foretrækker at give slip på dårlig samvittighed og accepterer, at mit liv består af nogle mindre-sunde dage, som jeg kompenserer med de helt-sunde dage efterfølgende, så min krop kan restituere. Det er min ærlige måde at balancere på. Og de gode kosttilskudsprodukter hjælper både med at rense min krop fra en belastning, og tilføje den næring og energi, som jeg behøver.

HVAD ER DINE FAVORIT PRODUKTER FRA VITAVIVA?

Jeg har flere favoriter. Jeg elsker VitaGlow og den ultimative multivitamin pille, VitaMax. Effekten er synlig, syns jeg. Det første jeg har bemærket var mine negle, som er både stærkere og vokser hurtigere. Min hud virker mere vital, og jeg føler mig mindre træt end tidligere. Udover Vita Glow og VitaMax fokuserer jeg på at styrke sundheden af min tarmflora og generelt at holde mit fordøjelsessystem i balance. Jeg er glad for VitaVivas Probiotics, Pure Cleans, og Powerful Turmeric, som sammen med L-Glutamine morgendrik, virker som den bedste superfood for min tarms velvære, og forskellen mærker man ret hurtigt.

ER VITAVIVA ANDERLEDES END ANDRE KOSTTILSKUD DU HAR TAGET?

Ja. Jeg har afprøvet meget for at finde det mest optimale kosttilskud både for at kunne booste mit immunforsvar, min velbefindende og mit ydre. De håndkøbte kosttilskudspræparater, som jeg brugte da jeg boede i udlandet, kunne ikke bestilles til Danmark. Og de standard vitamin- og mineralprodukter som jeg har prøvet herhjemme, havde ikke nok af den næring jeg søgte, for jeg kunne ikke mærke, eller se nogen effekt.

Da jeg fandt VitaVivas produkter blev jeg imponeret over den måde, de er udviklet på. De er sammensat af højt potente, naturlige ingredienser i en målrettet kombination for at gøre en mærkbar forskel. Derfor besluttede jeg mig for at afprøve dem i en periode. Ved kontinuerligt brug mærker jeg deres positive virkning inside & out og kan konkludere at de er ideelle for en resultatsøgende nerd som mig.

HAR DU ET MANTRA, SOM DU SVÆRGER VED?

Bring integritet i alt du gør, og i alt du tænker. Livet er en boomerang, hvad vi sender ud kommer altid tilbage til os. Åbenhed og tolerance overfor andre, og for alt det ukendte, er med til at udvide vores horisonter, vores hjerter og gøre verden til et bedre sted at være i. Og jeg praktiserer det som siges at Einstein skulle have sagt: “Stay away from negative people, they have a problem for every solution.”

Følg Cath på Instagram @cathdanneskiold

 1. Vitamax 240 Multi/Greens / 240 tabletter

  Pris pr. daglig dosis 8,50 kr.

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multivitamin og en greens powder - som indeholder følgende:

  • Essentielle vitaminer (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D, E, K) 
  • Essentielle mineraler (calcium, iod, magnesium, zink, selen, manganese, chromium, molybdenum, kalium, bor, vanadium)
  • Udvalgte aminosyrer
  • Co-enzym Q10
  • Alger i form af spirulina og chlorella
  • Frugt og grønt såsom wheat grass juice, broccoli, blomkål, rødbede, ingefær, artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin, hvidløg m.m.

  ORTHOMOLEKYLÆR BASE

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære principper for mere end 20 år siden og er igennem de seneste 20 år løbende blevet optimeret til det produkt, som vi i dag er meget stolte af. 

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 18 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin. Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. Det kan være en Omega 3 olie fra fisk, hørfrøolie , kokosolie eller olivenolie.

  DAGLIG DOSIS?

  4 tabletter med vand og et måltid. Ikke egnet til børn under 18 år.

  I dette produkt får du 240 tabletter (til 60 dags doseringer).

  Vitamax indeholder IKKE jern eller kobber.

  Vitamax kommer i to forskellige størrelser.
  Vitamax 240 indeholder 240 tabletter.

  NB. Man bør være opmærksom på eventuel overfølsomhed, da Vitamax indeholder en lang række urter og grønt.

  Læs mere
  507,54 kr
 2. VITAGLOW Skin / 30 dagsdoser

  Pris pr. daglig dosis 21 kr. (6 tabletter/kapsler)

  HVAD ER VITAGLOW?

  VITAGLOW er ikke blot et kollagentilskud, men meget meget mere! Det er en unik sammensætning af vitaminer, kollagen, enzymer og olie, formuleret til at støtte og forkæle huden. Pakkens tilskud er pakket i 30 små individuelle poser, som er nemme at have med på farten og du får i pakken til én måneds forbrug (30 dage - 1 pakke dagligt).

  Den daglige dosis består af:

     •  2 x HYDROLYZED COLLAGEN tabletter

     •  2 x WRINKLES AWAY tabletter

     •  1 x Q10 kapsel

     •  1 x EVENING PRIMROSE OIL kapsel

  THE GLOW TEST: 

  Vi har testet VITAGLOW på 10 kvinder - se det spændende resultat her: THE GLOW TEST

  Læs mere
  633,25 kr
 3. Pure Cleanse 60 Veganske kapsler

  HVAD ER PURE CLEANSE?

  Pure Cleanse er en potent formel baseret på at støtte den normale funktion af din krops naturlige udrensning og giftstoffer.

  I formlen finder du Chlorella, Spirulina, Bioperine, Curcuma Longa, Glutathion og Marie Tidsel.

  Ingredienser som har til formål at støtte kroppens naturlige udrensning.

  Chlorella:

      •  Chlorella hjælper med at fjerne tungmetaller fra kroppen*

      •  Chlorella fremmer kroppens afgiftning*

      •  Chlorella fremmer stofskiftet og hjælper fordøjelsessystemet*

  * EFSA-Q-2008-3148

  Spirulina:

      •  Spirulina fremmer tarmaktivitet*

  *EFSA-Q-2008-2591

  Gurkemeje (Curcuma Longa L.):

      •  Gurkemeje forhindrer ophobning af fedtstoffer og letter deres udlagring i leveren *

  *EFSA-Q-2008-3484

   

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du gerne vil bidrage til kroppens normale udrensnings proces. 

  Dette produkt er VEGANSK.

   

  Læs mere
  391,13 kr