Facebook Pixel
Mads Emil Møller
MadsEmilMøller

Fortæl lidt om dig selv

Jeg er en kreativ sjæl med mange passioner, og et positivt livssyn. Jeg er 37 og selvstændig kreativ konsulent, stylist, vært og dj. Jeg har tidligere været moderedaktør på magasinerne Cover Man og Dossier, og kommunikationschef på CIFF.

Hvad er din hverdagsrutine?

Lige i øjeblikket, står jeg op kl. 5.45 tre dage om ugen for at træne kl.6.30. Nogle af de andre dage tillader jeg mig selv at sove lidt længere. Når jeg så er i gang, er ingen af mine dage ens. Som selvstændig er jeg altid on the go, enten på cykel eller gå-ben gennem København til et møde, en skydning, et event, eller for at hente eller aflevere tøj. Mine aftener må gerne være rolige og afslappende.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg lever efter ’alt med måde’, og det er inspireret af min mor og far. Så jeg sørger for ikke at være for ekstrem med noget, lytter altid til min krop og spiser varieret. Når det så er sagt, har jeg aldrig drukket alkohol eller røget, og det er måske også lidt ekstremt i nogens optik, men det har aldrig sagt mig noget. ;)

Hvorfor tager du VITATIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg tager VITAVIVA fordi jeg stoler på de gode mennesker bag, og tror på at jeg har brug for de rette kosttilskud til et travlt og aktivt liv.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud du har taget? 

Ja, jeg har tidligere kastet mig ud i alle mulige kosttilskud på rejser til USA uden at sætte mig ordentligt ind i produkterne og hvad jeg egentligt havde brug for. Med VITAVIVA får jeg den support og forståelse jeg har brug for, for at vide hvad der er godt for netop mig, og det giver en ro.  

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Jeg er glad for VITAMAX,  den nye VITAMAN og ENERGY BOOSTER på udvalgte dage, hvor jeg lige skal bruge et ekstra kick!

Er der et mantra, som du svæger ved?

Alt med måde, lev, smil, træk vejret og nyd du er her, mens du er her!

 1. Energy Booster Guarana / 90 tabletter

  OBS: PRODUKTET ER SAT NED MED 30% PGA. BEDST FØR DATO 31/12-2022.

  HVAD ER ENERGY BOOSTER?

  ENERGY BOOSTER med Guarana Extract er et naturligt tilskud baseret på frugten Guarana som er rig på koffein. 

  Guarana (udtales) gwa-ra-NAH er en frugt, som vokser i Venezuela og det nordlige Brasilien i Amazonas regnskov. Guarana frø er rige på koffein og indeholder op til 4-8% mere koffein end kaffebønner, som indeholder cirka 1-2,5% koffein. Ydermere er frøene rige på garvesyre, theophyllin og theobromin.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt kan anvendes på flere forskellige måder - inden træning, inden et vigtigt møde, inden en lang køretur, inden en eksame eller blot i stedet for din daglige kaffe eller energidrik. Vi anbefaler 1-2 tabeltter 30 min inden ønsket effekt.

  Dette produkt er VEGANSK og er egnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  Tilbudspris 234,68 kr Normalpris 335,25 kr
 2. VITAMAN Dose packs / 30 dagsdoser

  HVAD ER VITAMAN?

  VITAMAN er en unik kombination af vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter, økologiske grøntsager og Omega 3 fiskeolie, specielt sammensat for at støtte mænds generelle sundhed. Pakket i 30 individuelle poser er de nemme at have med på farten.

  VITAMAN's daglige dosis består af:

  • 2 x Prostate Support
  • 3 x VITAMAX multivitamin
  • 1 x Omega 3 olie

  RELEVANT FOR DIG?

  VITAMAN er den ultimative daglige base for mænd 30+ år.

  Læs mere
  499,61 kr