Facebook Pixel
Mads Tærsbøl
Mads Tærsbøl

Mads Tærsbøl er en professionel eliteløber, og har blandt andet har deltaget i Nordiske og Europæiske mesterskaber. Mads læser til dagligt Idræt på Københavns Universitet. 

 

Fortæl lidt om dig selv

Jeg hedder Mads Tærsbøl. Jeg er 25 år gammel og bor i København. Siden 2010 har jeg været på det danske landshold på forskellige distancer, både på banen og i langrend. Mit store mål er at konkurrere i de olympiske lege i 2020 (Tokyo) og 2024 (Paris). Udover at løbe, studerer jeg til en kandidat i træning og sportsvidenskab.

Hvad er din hverdags rutine?

Når jeg vågner op efter 9-10 timers god søvn, forbereder jeg mig på mit første løb på dagen: 8-12 km let løb for at løsne benene og få en god start på dagen. At se solopgangen og byen langsomt vågner er virkelig energigivende. Bagefter får jeg en god morgenmad inklusive nogle af mine VITAVIVA-kosttilskud - jeg føler, at de gør mig endnu mere klar til den kommende dag. Derefter studerer jeg hjemmefra eller på universitetet, og efter studiet kommer jeg hjem og går ud til min anden træning (længere løb med intervaller, bakker eller kontinuerligt tempo) med mine holdkammerater eller alene. Om aftenen tager jeg min anden dosis VITAVIVA med min middag og prøver derefter at slappe af før sengetid.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg tror på en naturlig tilgang til alting. Når det kommer til mad, foretrækker jeg økologisk frugt og grøntsager. Jeg mener, at du er nødt til at spise en blandet diæt, herunder en sund kombination af fedt, proteiner, kulhydrater og MASSE af rent vand. Jeg tror også, at du er nødt til at træne mindst 1 time hver dag med en kombination af cardio, styrke og fleksibilitet.

Mentalt tror jeg, du er nødt til at være lykkelig og have en positiv holdning til alting - hindringer findes ikke kun udfordringer.

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg startede med VITAVIVA i en periode med hård træning, hvor mit immunsystem led lidt. En af mine venner anbefalede mig at prøve dem, og jeg har ikke fortrudt det siden. Produkterne er bare niveauer over alt andet på markedet. VITAVIVA tror på rene produkter af høj kvalitet med de mest potente ingredienser, og det føler jeg virkelig i de kosttilskud, jeg tager.

Gennem VITAVIVAs produkter har jeg haft færre forkølelser i efteråret og vinterperioden, og generelt havde jeg en hurtigere bedring efter stressede perioder med træning og studier. Jeg kan kun anbefale VITAVIVA til alle, der ønsker det bedste, og som ønsker at investere i sig selv.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, som du har taget?

Den største forskel er kvaliteten af produkterne og mængderne af vitaminer / mineraler / urter der er i hver portion. Desuden anbefaler de bedste læger, terapeuter og diætister VITAVIVA. Sammenlignet med andre produkter på markedet føler jeg en faktisk forskel fra VITAVIVA og ikke kun en "feel-good-effect" ved at tage et par tilfældige kosttilskud. Jeg er meget kritisk, når det kommer til kosttilskud, og prøver at få al den viden, jeg kan om firmaet, produkterne og ingredienserne, og VITAVIVA lever op til alle mine forventninger.

Har du et mantra, som du sværger ved?

Hvis du kan drømme det - kan du gøre det.

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Mine favoritprodukter er VITAMAX, ORGANIC TURMERIC og GLUCOXTRA.

VITAMAX, fordi det er den bedste all-round vitamin-, mineral- og urtetablet på markedet. Jeg får mine baser dækket, og jeg er derfor sikker på, at jeg får alt, hvad jeg har brug for.

ORGANIC TURMERIC, fordi dosis er af den bedste kvalitet, og fordi jeg er sikker på, at min krop får næsten alle fordelene ved produktet. Gurkemeje er godt til så mange ting, men den største forskel for mig er den antiinflammatoriske virkning af det.

GLUCOXTRA, fordi mine knogler, led og ledbånd får det, de har brug for for at komme sig og blive stærkere. Med mere end 175 km pr. uge i mine løbesko er mit system under stort pres, og med GLUCOXTRA føler jeg mig sikker på, at jeg kan forhindre for meget stress til at være et alvorligt problem i de dele af min krop.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.