Facebook Pixel
Mads Tærsbøl
Mads Tærsbøl

Mads Tærsbøl er en professionel eliteløber, og har blandt andet har deltaget i Nordiske og Europæiske mesterskaber. Mads læser til dagligt Idræt på Københavns Universitet. 

 

Fortæl lidt om dig selv

Jeg hedder Mads Tærsbøl. Jeg er 25 år gammel og bor i København. Siden 2010 har jeg været på det danske landshold på forskellige distancer, både på banen og i langrend. Mit store mål er at konkurrere i de olympiske lege i 2020 (Tokyo) og 2024 (Paris). Udover at løbe, studerer jeg til en kandidat i træning og sportsvidenskab.

Hvad er din hverdags rutine?

Når jeg vågner op efter 9-10 timers god søvn, forbereder jeg mig på mit første løb på dagen: 8-12 km let løb for at løsne benene og få en god start på dagen. At se solopgangen og byen langsomt vågner er virkelig energigivende. Bagefter får jeg en god morgenmad inklusive nogle af mine VITAVIVA-kosttilskud - jeg føler, at de gør mig endnu mere klar til den kommende dag. Derefter studerer jeg hjemmefra eller på universitetet, og efter studiet kommer jeg hjem og går ud til min anden træning (længere løb med intervaller, bakker eller kontinuerligt tempo) med mine holdkammerater eller alene. Om aftenen tager jeg min anden dosis VITAVIVA med min middag og prøver derefter at slappe af før sengetid.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg tror på en naturlig tilgang til alting. Når det kommer til mad, foretrækker jeg økologisk frugt og grøntsager. Jeg mener, at du er nødt til at spise en blandet diæt, herunder en sund kombination af fedt, proteiner, kulhydrater og MASSE af rent vand. Jeg tror også, at du er nødt til at træne mindst 1 time hver dag med en kombination af cardio, styrke og fleksibilitet.

Mentalt tror jeg, du er nødt til at være lykkelig og have en positiv holdning til alting - hindringer findes ikke kun udfordringer.

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg startede med VITAVIVA i en periode med hård træning, hvor mit immunsystem led lidt. En af mine venner anbefalede mig at prøve dem, og jeg har ikke fortrudt det siden. Produkterne er bare niveauer over alt andet på markedet. VITAVIVA tror på rene produkter af høj kvalitet med de mest potente ingredienser, og det føler jeg virkelig i de kosttilskud, jeg tager.

Gennem VITAVIVAs produkter har jeg haft færre forkølelser i efteråret og vinterperioden, og generelt havde jeg en hurtigere bedring efter stressede perioder med træning og studier. Jeg kan kun anbefale VITAVIVA til alle, der ønsker det bedste, og som ønsker at investere i sig selv.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, som du har taget?

Den største forskel er kvaliteten af produkterne og mængderne af vitaminer / mineraler / urter der er i hver portion. Desuden anbefaler de bedste læger, terapeuter og diætister VITAVIVA. Sammenlignet med andre produkter på markedet føler jeg en faktisk forskel fra VITAVIVA og ikke kun en "feel-good-effect" ved at tage et par tilfældige kosttilskud. Jeg er meget kritisk, når det kommer til kosttilskud, og prøver at få al den viden, jeg kan om firmaet, produkterne og ingredienserne, og VITAVIVA lever op til alle mine forventninger.

Har du et mantra, som du sværger ved?

Hvis du kan drømme det - kan du gøre det.

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Mine favoritprodukter er VITAMAX, ORGANIC TURMERIC og GLUCOXTRA.

VITAMAX, fordi det er den bedste all-round vitamin-, mineral- og urtetablet på markedet. Jeg får mine baser dækket, og jeg er derfor sikker på, at jeg får alt, hvad jeg har brug for.

ORGANIC TURMERIC, fordi dosis er af den bedste kvalitet, og fordi jeg er sikker på, at min krop får næsten alle fordelene ved produktet. Gurkemeje er godt til så mange ting, men den største forskel for mig er den antiinflammatoriske virkning af det.

GLUCOXTRA, fordi mine knogler, led og ledbånd får det, de har brug for for at komme sig og blive stærkere. Med mere end 175 km pr. uge i mine løbesko er mit system under stort pres, og med GLUCOXTRA føler jeg mig sikker på, at jeg kan forhindre for meget stress til at være et alvorligt problem i de dele af min krop.

 1. VITAMAX Multi / greens / 240 stk.

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

   

  Læs mere
  493,56 kr
 2. Amino 2 Gram 2200 mg / 150 tabletter

   

  HVAD ER AMINO2GRAM?

  Dette er vores bud på en protinpulver på tablet. Rent pulver presset sammen i en tablet - uden smags- og tilsætningsstoffer. Og meget nemmere at have med på farten! 

  Amino2gram indeholder 18 forskellige aminosyrer.

  HVAD ER AMINOSYERER?

  Aminosyrer er inkluderet i opbygningen af ​​muskler og celler. Der er 20 aminosyrer af betydning for menneskelig biokemi. De 8 kaldes essentielle aminosyrer. De individuelle aminosyrer er vitale næringsstoffer, som er afgørende for kroppens vækst, regenerering, herunder sårheling, immunsystem og produktionen af ​​enzymer og hormoner. 

  Aminosyrerne via kost kommer både fra planter og dyr.  Vi er nødt til at få dem gennem vores mad, da vi ikke producerer dem selv.  De individuelle proteiner er opbygget som et komplekst netværk af hundreder af aminosyrer, der er forbundet i basisenheder kaldet peptider. To aminosyrer binder til et dipeptid, tre til et tripeptid, fire til et tetrapeptid og mange aminosyrer, der er bundet til at danne et polypeptid. Talrige polypeptider danner sammen et protein. Vores madproteiner har også denne struktur i et tæt og kompliceret netværk bestående af et meget stort antal aminosyrer.

  Tyve procent af kroppen består af protein. For at organismen skal kunne udnytte de aminosyrer, der er bundet til proteinet, er det imidlertid afgørende, at de frigøres fuldstændigt fra hinanden. En forudsætning for at opnå dette er, at vi er i stand til at fordøje det protein, vi forbruger fuldstændigt, så det helt nedbrydes til dets molekylære bestanddele, dvs. aminosyrerne. Med få undtagelser kan kun frie aminosyrer optages og anvendes af organismen.

   

  Læs mere
  400,44 kr
 3. GlucoXtra Glucosamine / 200

  HVAD ER GLUCOXTRA?

  Dette er en tre-i-en-formel, der kombinerer glucosamin, chondroitin med MSM.

  HVAD ER GLUCOSAMIN?

  Glucosamin er et naturligt forekommende kemikalie, der findes i den menneskelige krop. Det er i væsken omkring led og en del af brusken. Det bruges naturligt af kroppen til at producere en række processer, der er involveret i opbygningen af sener, ledbånd, brusk og den tykke væske, der omgiver dine led. Vi bruger typen "Glucosamin-sulfat", da kroppen naturligvis også bruger sulfat i de ovenfor beskrevne processer. Dette produkt giver dig 1500 mg glukosamin pr. daglig dosis.

  HVAD ER CHONDROITIN?

  Chondroitin er et stof, der forekommer naturligt i bindevæv hos mennesker og dyr. Det er en vigtig strukturel komponent i brusk. Dette produkt giver dig 1200 mg Chondroitinsulfat pr. daglig dosis.

  HVAD ER MSM?

  MSM kaldes også Methylsulfonylmethane - MSM er en kemisk naturlig del af dyr, mennesker og mange planter. Det findes naturligt i små mængder i tomater, mælk, majs og frugter. Dette produkt giver dig 2000 mg MSM pr. daglig doses.

  Læs mere
  279,38 kr