Facebook Pixel
Maria Barfod
Maria Barfod

Fortæl lidt om dig selv?

Maria Barfod, 41 år - professionel DJ, men jeg har arbejdet med min krop hele livet. Jeg startede med at danse som 6 årig og begyndte at leve af det som 14 årig. En kronisk skade satte en stopper for den karriere som 23 årig og derefter fandt jeg vejen til yogaen og har nu to uddannelser indenfor faget. Kroppen er for mig super spændende og jeg har derfor også taget uddannelser, som alle har noget med kroppen at gøre. Jeg er uddannet moderne danser hos Gaardbo dans, 2 yoga uddannelser og sidst har jeg uddannet mig til kostvejleder.

Hvad er din hverdagsrutine?

Jeg prøver hver morgen at planlægge min dag, så mine morgenener starter med motion af den ene eller den anden slags. Løb, yoga eller styrketræning. Derefter går arbejdet i gang og en sen morgenmad. Og herfra er to dage aldrig ens.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg spiser efter 80/20 reglen, som man kalder det. 80 % sundt og fokuseret og 20% af lyst. Jeg sørger altid for at have en god væskebalance og tager mine kosttilskud.

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg har så længe jeg kan huske kæmpet med en svær fordøjelse. Det hjælper de forskellige kosttilskud mig virkelig med at få sat gang i. Og en gang hver 6 mdr tager jeg en udrensning, for lige at få nulstillet det hele.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud du har taget?

Jeg er tryg ved alt den viden, der ligger bag de forskellige produkter. Er jeg i tvivl kan jeg altid spørge og hurtigt få svar og så har Vitaviva et stort sortiment.

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Det må være Mood Formula, B12 & Water Away.

Er der et mantra, som du sværger ved?

HEJ KROP - som min nye virksomhed også hedder. Det er en term, jeg har brugt i mange år. Man skal huske at checke ind med kroppen og justerer efter, hvor du er i livet. For vi kan glemme den og være for meget oppe i vores hoveder og det kan skabe ubalance, som sætter sig i kroppen.

 1. WATER AWAY Complex / 60 kapsler

   

  HVAD ER WATER AWAY?

  Water Away Complex indeholder vitaminer, mineraler, urter og grønt som har en naturlig vanddrivende effekt heriblandt; mælkebøtte, grøn te, cranberry, enebær, bucchu blade, æbleeddike og vandmelon.

  Vitamin B6 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

  Kalium (potassium) bidrager til normal funktion af nervesystemet, normal muskelfunktion og til opretholdelse af normalt blodtryk.

  RELEVANT FOR DIG?

  Døjer du med overskydende vand i kroppen (ben, fingre, ansigt etc), kunne dette produkt være en løsning for dig. 

  Læs mere
  307,31 kr
 2. Vitamin B12 Tyggetablet / 60 tabletter

   

  HVAD ER VITAMIN B12?

  Vitamin B12 er et essentielt vitamin, hvilket betyder at kroppen ikke selv kan producere det. Det skal derfor tilføres gennem kosten. Methylcobalamin er den naturlige form for B12.

  Typiske kilder til B12 er animalske, hvorfor du skal overveje et B12 tilskud, hvis du er vegetar eller veganer. B12 har indvirkning på mange essentielle processor i kroppen.

  HVAD GØR VITAMIN B12?

  • Vitamin B12 bidrager til et normal energibringende stofskifte
  • Vitamin B12 bidrager til normal funktion af nervesystemet
  • Vitamin B12 bidrager til normal homocystein metabolisme
  • Vitamin B12 bidrager til normal psykologisk funktion
  • Vitamin B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer
  • Vitamin B12 bidrager til normal funktion af immunsystemet
  • Vitamin B12 bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed.
  • Vitamin B12 har en rolle i processen med celledeling.

  RELEVANT FOR DIG?

  Er du veganer eller vegetar, da er dette produkt oplagt til dig.

  Dette produkt er en tyggetablet med smag af kirsebær. Dette produkt er VEGAN og egner sig til veganere og vegetarer.

  Læs mere
  158,31 kr