Facebook Pixel
Mille Dinesen
Mille Dinesen

Mille Dinesen er en dansk skuespiller.

 

Fortæl lidt om dig selv

Min morgenrutine er, synes nogle, lang og kompliceret. Det synes jeg ikke. Det er et spørgsmål om vane. Der er en del, men efter lang tids rutine er det det samme som at børste tænder eller trække vejret. Jeg er pt gravid så vanerne er lidt anderledes end ellers. Starter med et shot krauterblut. Derefter laver jeg min mosedrik. Et shot jeg har driukket i snart 16 år hver morgen. Jeg udvider eller ændrer ind Imellem på det. For tiden består den udover de basic ting der altid er i (hørfrøolie, fiskeolie, chlorellapulver, okinawakalk). Nu er der også kommet en teskefuld gurkemejepulver og et kværn peber i. Det hele er forsigtigt rørt op i lidt æblejuice og så bare ned med det. Så spiser jeg lidt morgenmad (overnight oats eller ristet rugbrød med ost el lign.)

Mine vitamin og mineraltilskud består af:

4 Vitamax (lige pt. tager jeg VITAMAMA) morgen og aften, 1-2 C vitamin, 1 Selen, 1 Q10, 1 B12, 3 CalMag (aften).  

Hvad er din hverdags rutine?

Man kunne kalde det 5-2. Jeg lever overvejende sundt i alle hverdagene og gør på den måde plads til at skeje lidt ud I weekenden med det “forbudte”. Jeg elsker fx is, så den får en over nakken lørdag eller søndag. Alt med måde. Ingen overdrivelser hverken den ene eller den anden vej.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Vi er i Danmark underlagt nogel regler om hvor kraftfulde vitaminer og mineraler må være. Det er i princippet godt. Jeg er bare af den overbevisning, at hvis det skal batte noget og hjælpe på dit eventuelle underskud så skal der noget til. Det kan Vitavivas produkter. Vi får ikke de vitaminer og mineraler, som vi har brug for via vores kost, bl.a fordi den er så forarbejdet som den er, så I mine øjne er det nødvendigt at supplere med kostilskud. Også samtidig vigtigt at sige at det aldrig er et substitut for sund mad, men et supplement.

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Hvis jeg kun må sige et så blir det Vitamax. Den mest potente mulitvitaminpille med så mange gode sager samlet I en pille (eller 4). Lige pt er jeg dog også stor fan af VITAMAMA, da jeg er gravid. 

Har du et mantra, som du sværger ved?

At holde mig sund der ikke kun et spørgsmål om at have det godt her og nu, men også en investering i en god alderdom.

 1. Calcium/Magnesium + vitamin D / 100 tabletter

   

  HVAD ER CALCIUM/MAGNESIUM?

  Det er et naturligt mineraltilskud med optimal ratio 2:1 af Calcium og Magnesium samt D-vitamin. De 3 essentielle mikronæringstoffer er nøje udvalgt fordi de arbejder sammen optimalt i kroppen. Det gælder især med henblik på knoglesundhed.

  HVAD ER MAGNESIUM?

  Magnesium er et essentielt mineral. Det bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme, nervesystemets normale funktion. Magnesium bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese, normal psykologisk funktion, opretholdelse af normale knogler og tænder. Desuden spiller magnesium en rolle i processen med celledeling.

  HVAD ER CALCIUM?

  Calcium kaldes også kalk, og er også et essentielt mineral. Calcium bidrager til normal blodkoagulation, normal energibringende metabolisme, normal muskelfunktion, normal neurotransmission og til en normal funktion af fordøjelsesenzymer. Calcium har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder.

  HVORFOR D-VITAMIN?

  D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor og normale blodkalciumniveauer. D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler, normal muskelfunktion, normale tænder, normal funktion af immunsystemet. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant hvis du skal støtte dit calcium-niveau. Vi anbefaler ekstra calcium til ældre og kvinder i overgangsalderen.

  Dertil anbefaler vi 1 tablet dagligt til gravide og ammende.

   

  Læs mere
  186,25 kr
 2. Vitamin C Booster 1000 mg / 100 tabletter

   

  HVAD ER VITAMIN C BOOSTER?

  Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C anses for at være en stærk antioxidant.

  C-vitamin er et af vores favorit vitaminer! C-Vitamin er sandsynligvis et af de mest udforskede vitaminer gennem tiden og har en række sundhedsanprisninger knyttet til dig:

  • C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion.
  • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder.
  • C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.
  • C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E.
  • C-vitamin øger optagelsen af jern.

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamin C Booster er især relevant for dig, hvis du ønsker at støtte dit immunforsvar i perioder eller støtte op om din kollagen-syntese.

  Dette produkt er VEGANSK og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  409,75 kr
 3. Selenium Mineral / 100 kapsler

   

  HVAD ER SELENIUM/ SELEN?

  Selen er et spormineral og en kraftigt antioxidant. Det er et essentiel mineral, hvilket betyder at din krop ikke selv er i stand til at danne det, hvorfor du skal have det fra din kost. De bedste naturlige kilder til selen er; kød, fisk, æg og nødder. Er du veganer, skal du være opmærksom på dit niveau af Selen.

  SELEN BIDRAGER TIL:

  • Normal spermatogenese dvs sædcelledannelse
  • Til opretholdelse af normalt hår og negle
  • Til den normale funktion af immunsystemet
  • Til den normale skjoldbruskkirtelfunktion
  • Til beskyttelse af celler mod oxidativ stress

  RELEVANT FOR DIG?

  Selen er relevant med henblik på flere forskellige formål. Det kan være at du gerne vil støtte dit immunforsvar, styrke dine negle og hår, eller har fået målt et for lavt niveau baseret på din kost. 

  Er du mand og kæmper med lav/dårlig sædkvalitet, da anbefaler vi at du overvejer Selen som et kosttilskud, da det støtter op om en normal sædcelleproduktion (spermatogenese).

  Vores SELENIUM indeholder 200 mg selen pr kapsel (100 kapsler). Dette produkt er VEGAN og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  195,56 kr
 4. Coenzyme Q10 120 mg / 60 kapsler

   

  HVAD ER COENZYME q10?

  Co-enzyme Q10 co-enzym, som indgår i cellernes energiproduktion. Q10 anses også som en stærk antioxidant, hvorfor det også ofte kædes sammen med cellesundhed.

  Mennesker kan selv danne Q10, men får også Q10 fra kosten. Typiske naturlige kilder til Q10 er; lever, nyre, mørkt kød, fed fisk, bønner, spinat og blomkål.

  NATURLIG PRODUKTION FALDER?

  Din krops egen produktion af Co-enzym Q10 falder naturligt med alderen - især i epidermis (huden). Det gør den allerede fra at du er 30 år gammel.

  RELEVANT FOR DIG?

  Vi har blandt andet inkluderet Co-enzym Q10 i vores VITAGLOW dagspakke, som har til formål at støtte og styrke huden indefra. Co-enzym Q10 er ofte relateret til "anti-age" produkter i skønhedsindustrien grundet dets effekt på cellernes sundhed og vedligeholdelse.

  Vores Q10 giver dig 120 mg Q10 pr kapsel - 60 kapsler til 60 dage.

  Læs mere
  293,35 kr