Facebook Pixel
Mille Dinesen
Mille Dinesen

Mille Dinesen er en dansk skuespiller.

 

Fortæl lidt om dig selv

Min morgenrutine er, synes nogle, lang og kompliceret. Det synes jeg ikke. Det er et spørgsmål om vane. Der er en del, men efter lang tids rutine er det det samme som at børste tænder eller trække vejret. Jeg er pt gravid så vanerne er lidt anderledes end ellers. Starter med et shot krauterblut. Derefter laver jeg min mosedrik. Et shot jeg har driukket i snart 16 år hver morgen. Jeg udvider eller ændrer ind Imellem på det. For tiden består den udover de basic ting der altid er i (hørfrøolie, fiskeolie, chlorellapulver, okinawakalk). Nu er der også kommet en teskefuld gurkemejepulver og et kværn peber i. Det hele er forsigtigt rørt op i lidt æblejuice og så bare ned med det. Så spiser jeg lidt morgenmad (overnight oats eller ristet rugbrød med ost el lign.)

Mine vitamin og mineraltilskud består af:

4 Vitamax (lige pt. tager jeg VITAMAMA) morgen og aften, 1-2 C vitamin, 1 Selen, 1 Q10, 1 B12, 3 CalMag (aften).  

Hvad er din hverdags rutine?

Man kunne kalde det 5-2. Jeg lever overvejende sundt i alle hverdagene og gør på den måde plads til at skeje lidt ud I weekenden med det “forbudte”. Jeg elsker fx is, så den får en over nakken lørdag eller søndag. Alt med måde. Ingen overdrivelser hverken den ene eller den anden vej.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

VI er i Danmark underlagt nogel regler om hvor kraftfulde vitaminer og mineraler må være. Det er i princippet godt. Jeg er bare af den overbevisning, at hvis det skal batte noget og hjælpe på dit eventuelle underskud så skal der noget til. Det kan Vitavivas produkter. Vi får ikke de vitaminer og mineraler, som vi har brug for via vores kost, bl.a fordi den er så forarbejdet som den er, så I mine øjne er det nødvendigt at supplere med kostilskud. Også samtidig vigtigt at sige at det aldrig er et substitut for sund mad, men et supplement.

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Hvis jeg kun må sige et så blir det Vitamax. Den mest potente mulitvitaminpille med så mange gode sager samlet I en pille (eller 4). Lige pt er jeg dog også stor fan af VITAMAMA, da jeg er gravid. 

Har du et mantra, som du sværger ved?

At holde mig sund der ikke kun et spørgsmål om at have det godt her og nu, men også en investering i en god alderdom.

 1. VITAMAX Multi / greens / 240 stk.

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

   

  Læs mere
  493,56 kr
 2. VITAMAX 720 Multi / greens / 720 stk.

   

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for økologisk medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. VITAVIVA's olier er Fiskeolie, Krill Olie, Kokosolie og Hørfrø Olie (anbefales til vegetarer og veganere).

  Læs mere
  1.070,94 kr
 3. Calcium/Magnesium With vitamin D / 100 stk.

  Naturligt mineraltilskud med optimal ratio 2:1 af Calcium og Magnesium samt vitamin D. 

  HVAD ER MAGNESIUM?

  Magnesium bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme, nervesystemets normale funktion. Magnesium bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese, normal psykologisk funktion, opretholdelse af normale knogler og tænder. Desuden spiller magnesium en rolle i processen med celledeling.

  HVAD ER CALCIUM?

  Calcium bidrager til normal blodkoagulation, normal energibringende metabolisme, normal muskelfunktion, normal neurotransmission og til en normal funktion af fordøjelsesenzymer. Calcium har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder.

  D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor og normale blodkalciumniveauer. D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler, normal muskelfunktion, normale tænder, normal funktion af immunsystemet. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

  D-vitamin og calcium hjælper med at reducere tabet af knoglemineral hos kvinder efter menopausen. Lav knoglemineraltæthed er en risikofaktor for osteoporotiske knogelfrakturer. D-vitamin hjælper med at reducere risikoen for at falde i forbindelse med postural ustabilitet og muskelsvaghed. Fald er en risikofaktor for knoglebrud blandt mænd og kvinder 60 år og ældre.

   

  Læs mere
  186,25 kr
 4. Vitamin C Booster Vegan / 1000 mg

   

  HVAD ER VITAMIN C?

  Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C er en stærk antioxidant.

  C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

  RELEVANT FOR DIG?

  C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E. C-vitamin øger optagelsen af jern.

  Dette produkt er VEGAN og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  409,75 kr
 5. Selenium Vegan / 100 kapsler

   

  HVAD ER SELENIUM/ SELEN?

  Selen er et spormineral og en kraftigt antioxidant. Det er et essentiel mineral, hvilket betyder at din krop ikke selv er i stand til at danne det, hvorfor du skal have det fra din kost. De bedste naturlige kilder til selen er; kød, fisk, æg og nødder. Er du veganer, skal du være opmærksom på dit niveau af Selen.

  SELEN BIDRAGER TIL:

  • Normal spermatogenese dvs sædcelledannelse
  • Til opretholdelse af normalt hår og negle
  • Til den normale funktion af immunsystemet
  • Til den normale skjoldbruskkirtelfunktion
  • Til beskyttelse af celler mod oxidativ stress

  RELEVANT FOR DIG?

  Selen er relevant med henblik på flere forskellige formål. Det kan være at du gerne vil støtte dit immunforsvar, styrke dine negle og hår, eller har fået målt et for lavt niveau baseret på din kost. 

  Er du mand og kæmper med lav/dårlig sædkvalitet, da anbefaler vi at du overvejer Selen som et kosttilskud, da det støtter op om en normal sædcelleproduktion (spermatogenese).

  Vores SELENIUM indeholder 200 mg selen pr kapsel (100 kapsler). Dette produkt er VEGAN og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  186,25 kr
 6. Coenzyme Q10 120 mg / 60 kapsler

   

  HVAD ER COENZYME q10?

  Q10 er et hjælpestof eller co-enzym, som indgår i cellernes energifabrikker og er derfor vigtig for en normal energiproduktion i kroppen.

  Mennesker kan selv danne Q10, men får det meste tilført med kosten og kosttilskud. Typiske naturlige kilder til Q10 er; lever, nyre, mørkt kød, fed fisk, bønner, spinat og blomkål.

  Q10 anses også som en stærk antioxidant og er ofte relateret til en sund og stærk, da det fremmer sundheden af cellerne.

  RELEVANT FOR DIG?

  Vi har alle brug for Q10 og derfor kan alle også benytte et tilskud af Q10 på daglig basis.

  Vi har blandt andet inkluderet Q10 i vores VITAGLOW dagspakke, som har til formål at støtte og styrke huden indefra.

  Vores Q10 giver dig 120 mg Q10 pr kapsel (60 kapsler).

  Læs mere
  293,35 kr