Facebook Pixel
Nelle Noell
Nelle Noell

Nelle Noel arbejder som blogger og skønhedsskribent.

 

Fortæl lidt om dig selv

Jeg er Nelle Noell 32 år holistisk terapeut, Reiki healer og iværksætter. Bor i min lejlighed på Nørrebro. Jeg elsker at rejse, lære og opleve nye ting. Generelt er jeg et menneske der konstant er i udvikling, om det er via en rejse alene, uddannelse eller i form af selvudvikling.

Hvad er din hverdags rutine?

Jeg vågner op og mediterer måske noget yoga. Drikker min højt elskede Matcha sammen med mine kosttilskud, mens jeg hører podcast eller musik. Sætter min diffuser til, med æteriske olier der er tilpasset, den energi jeg ønsker at understøtte på dagen. Jeg øver mig meget i at have en positiv og let energi i alt hvad jeg gør, derfor er mine morgener (for det meste) lange og nænsomme. Derefter udvikler dagen sig efter efter behov, aftaler, møder og hvad der ellers er sat i kalenderen :) Jeg arbejder ikke fuld tid, så der er dage hvor jeg har mere fri end andre. Det er et aktivt valg jeg har taget i overensstemmelse med min krop og sind. Jeg har med tiden fundet ud af, at jeg ikke dur til en stresset hverdag, hvorfor jeg prioritere min fritid højt.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg tror på, at krop og sind hænger sammen. Mange fysiske udfordringer er først opstået i sindet, før de har sat sig i kroppen. Vores krop og intuition taler konstant til os, spørgsmålet er blot om vi tør lytte og følge de instrukser vi får.

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Hvordan påvirker de din hverdag? Jeg kan virkelig mærke en stor forskel med Vitaviva, ikke kun i kroppen men også på sindet. Vi får slet ikke nok vitaminer og mineraler igennem vores kost, fordi vi masseproducerer og overforbruger, hvorfor jeg tror det er essentielt for alle at tage kosttilskud. Så kroppen har den bedste base og vilkår for at fungere optimalt.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, som du har taget?

Absolut. Jeg kan mærke en tydelig forskel, både når jeg indtager og holder pause med tilskuddene. På den måde kan jeg regulere og mærke efter, hvad min krop har behov for.

Har du et mantra, som du sværger ved?

Jeg har en del. En af dem er at prøve alt en gang i livet. Du kan kun blive klogere. Derfor siger jeg altid ja, før nej. Hvilket måske ikke altid er det klogeste, men det giver mig en del oplevelser og gode historier :) 

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Mood formula -  min All Time redning

Vitasport - genial til mine led

Chrome - til min evige sukkervand

Vitamax - danner basen for resten af kosttilskuddene.  

Der er helt sikkert flere, men det var lige dem jeg kunne komme på.

 1. Chromium 100 kapsler

   

  HVAD ER CHROMIUM?

  Chromium kaldes også krom - og er et spormineral, der bidrager til en velfungerende fordøjelse af proteiner, fedtsyrer og kulhydrater.

  CHROMIUM bidrager til:

  • At opretholde normal makronæringsstofmetabolisme.

  Makronæringsstoffer er de energigivende næringsstoffer, kulhydrat, fedt, protein og alkohol. Krom bidrager til omsætningen af disse makronæringsstoffer.

  • At opretholde normale blodglukoseniveauer. 

  Koncentrationen af glukose i blodet, blodsukkeret, er hos mennesket meget præcist reguleret omkring 5 mmol/l. Koncentrationen er størst lige efter et måltid, men glukose bruges hurtigt af vævene. Balancen opretholdes ved forbrug og produktion af glukose ved hhv. opbygning og nedbrydning af glykogen i muskler og lever samt ved dannelse af glukose ved glukoneogenese, dvs. ud fra bl.a. glycerol fra fedtvæv og mælkesyre fra muskler. Hjernens stofskifte er helt afhængigt af glukose, der bliver tilført via blodet.

  Læs mere
  176,94 kr
 2. Stress B B kompleks / 270 stk.

   

  HVAD ER STRESS B?

  Stress B + C er formuleret til at understøtte krop og sind i travle og stressede perioder gennem et bredt kompleks af B vitaminer sammen med C-vitamin, mineraler og en række beroligende urter.

  HVAD KAN B-VITAMINER?

  B-vitaminer er mange forskellige vitaminer, som alle er vandopløselige. De kan udskilles fra kroppen via urinen. B-vitaminerne arbejder sammen i et komplekst biologisk samarbejde. De udgør en del af kroppens enzymprocesser, hvor nogle dominerer mere end andre. Optagelsen af ​​B-vitaminer er afhængig af mavesyren og fordøjelsen.

  B-vitaminer bidrager til et energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion og normal mental ydeevne, normal funktion af hjertet, normal homocysteinmetabolisme og normal cysteinsyntese, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, spiller en rolle i celledeling, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal makronæringsstofmetabolisme, regulering af hormonaktivitet, normal funktion af hjertet, opretholdelse af normale slimhinder og røde blodlegemer, opretholdelse af normal hud og hår, normalt syn og normal metabolisme af jern. Det bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, til reduktion af træthed og udbrændthed, normale slimhinder, normal blodkoagulation og en normal aminosyresyntese. De birager desuden til en normal syntese og metabolisme af steroidhormoner, D-vitamin og nogle neurotransmittorer.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, som befinder dig i en stresset hverdag eller periode i dit liv. Når du er stresset udskiller kroppen automatisk flere B- og C-vitaminer, hvorfor det kan være fordelagtigt at tilføje ekstra via et tilskud. Det er formålet med dette produkt. Husk, at stress skal tages utroligt alvorligt - især hvis det foregår over længervarende perioder. 

  Læs mere
  353,88 kr