Facebook Pixel
Nelle Noell
Nelle Noell

Nelle Noel arbejder som blogger og skønhedsskribent.

 

Fortæl lidt om dig selv

Jeg er Nelle Noell 32 år holistisk terapeut, Reiki healer og iværksætter. Bor i min lejlighed på Nørrebro. Jeg elsker at rejse, lære og opleve nye ting. Generelt er jeg et menneske der konstant er i udvikling, om det er via en rejse alene, uddannelse eller i form af selvudvikling.

Hvad er din hverdags rutine?

Jeg vågner op og mediterer måske noget yoga. Drikker min højt elskede Matcha sammen med mine kosttilskud, mens jeg hører podcast eller musik. Sætter min diffuser til, med æteriske olier der er tilpasset, den energi jeg ønsker at understøtte på dagen. Jeg øver mig meget i at have en positiv og let energi i alt hvad jeg gør, derfor er mine morgener (for det meste) lange og nænsomme. Derefter udvikler dagen sig efter efter behov, aftaler, møder og hvad der ellers er sat i kalenderen :) Jeg arbejder ikke fuld tid, så der er dage hvor jeg har mere fri end andre. Det er et aktivt valg jeg har taget i overensstemmelse med min krop og sind. Jeg har med tiden fundet ud af, at jeg ikke dur til en stresset hverdag, hvorfor jeg prioritere min fritid højt.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg tror på, at krop og sind hænger sammen. Mange fysiske udfordringer er først opstået i sindet, før de har sat sig i kroppen. Vores krop og intuition taler konstant til os, spørgsmålet er blot om vi tør lytte og følge de instrukser vi får.

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Hvordan påvirker de din hverdag? Jeg kan virkelig mærke en stor forskel med Vitaviva, ikke kun i kroppen men også på sindet. Vi får slet ikke nok vitaminer og mineraler igennem vores kost, fordi vi masseproducerer og overforbruger, hvorfor jeg tror det er essentielt for alle at tage kosttilskud. Så kroppen har den bedste base og vilkår for at fungere optimalt.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, som du har taget?

Absolut. Jeg kan mærke en tydelig forskel, både når jeg indtager og holder pause med tilskuddene. På den måde kan jeg regulere og mærke efter, hvad min krop har behov for.

Har du et mantra, som du sværger ved?

Jeg har en del. En af dem er at prøve alt en gang i livet. Du kan kun blive klogere. Derfor siger jeg altid ja, før nej. Hvilket måske ikke altid er det klogeste, men det giver mig en del oplevelser og gode historier :) 

Hvad er dine favorit produkter fra VITAVIVA?

Mood formula -  min All Time redning

Vitasport - genial til mine led

Chrome - til min evige sukkervand

Vitamax - danner basen for resten af kosttilskuddene.  

Der er helt sikkert flere, men det var lige dem jeg kunne komme på.

 1. Chromium Mineral / 100 kapsler

   

  HVAD ER CHROMIUM?

  Chromium kaldes også krom - og er et spormineral, der bidrager til en velfungerende fordøjelse af proteiner, fedtsyrer og kulhydrater. Fordi mineralet kommer fra jord, findes det i de fleste grøntsager, frugter og fuldkorn, samt græsfodret kød.

  CHROMIUM bidrager til:

  • At opretholde normal makronæringsstofmetabolisme.

  Makronæringsstoffer er de energigivende næringsstoffer, kulhydrat, fedt, protein og alkohol. Krom bidrager til omsætningen af disse makronæringsstoffer.

  • At opretholde normale blodglukoseniveauer. 

  Koncentrationen af glukose i blodet, blodsukkeret, er hos mennesket meget præcist reguleret omkring 5 mmol/l. Koncentrationen er størst lige efter et måltid, men glukose bruges hurtigt af vævene. Balancen opretholdes ved forbrug og produktion af glukose ved hhv. opbygning og nedbrydning af glykogen i muskler og lever samt ved dannelse af glukose ved glukoneogenese, dvs. ud fra bl.a. glycerol fra fedtvæv og mælkesyre fra muskler. Hjernens stofskifte er helt afhængigt af glukose, der bliver tilført via blodet.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du ønsker støtte til at stabilisere dit blodsukkerniveau. Især hvis du har en trendens til at "crashe" om eftermiddagen og falde i sukkerfælden. 

  Læs mere
  176,94 kr
 2. VITASPORT Dose packs / 30 dagsdoser

  OBS: PRODUKTET ER SAT NED MED 50% PGA. BEDST FØR DATO 31/11-2022.

  HVAD ER VITASPORT?

  Vi har udviklet dette produkt til sportudøvere, som ønsker støtte deres krop.  Om man dyrker crossfit, er professionel svømmer, løber lange ture i naturen eller løfter vægte i træningscenteret. Yder du sport på højt niveau eller træner mange gange ugentligt, er vigtigt at støtte din krop via en korrekt kost og livsstil. Det er formålet med VITASPORT.

  Hver daglig dosis består af:

  • 2 x Amino 1 gram
  • 2 x Glucoxtra (glutamine, MSM og chondroitin)

  • 1 x Magnesium

  • 1 x Omega 3 fiskeolie

  Hver dagsdosis indeholder 6 kosttilskud.

  RELEVANT FOR DIG?

  VITASPORT er den optimale sammensætning af kosttilskud til sportsudøvere på alle niveauer. Produktet er dagsdoser pakket i små poser, som er nemme at have med på farten eller i træningstasken, så du efter træning kan tage din daglige dosis.

  Læs mere
  Tilbudspris 249,11 kr Normalpris 498,23 kr