Facebook Pixel
Olivia Cooney
Olivia Cooney

Olivia Cooney er grundlæggeren af ​​PopUp Fitness, et nyt skræddersyet fitnessfirma, der tilbyder 7 dages retreats i Ibiza, Amsterdam, Sydfrankrig og Grækenland.

 

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg er grundlæggeren af ​​Pop-Up Fitness Retreats, og driver aktivt virksomheden over hele verden herunder; Ibiza, Sydfrankrig, Schweiz, Mauritius og Storbritannien. Jeg er grundlæggeren og hovedtræneren af Peoples Place Gym i Amsterdam.

Hvad er din hverdags rutine?

Jeg arbejder lige så hårdt på alle mine Pop-Up Fitness-aktiviteter som samarbejder, arrangementer og retreats som med træning på Peoples Place Gym. Jeg nyder begge ting lige højt. 

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Alt i perfekt balance. Jeg skærer aldrig noget ud, da jeg tror, ​​at dette sætter dig op for at mislykkes. Jeg tror på at det virker, samtidig træner jeg hårdt, og nyder livet.

Hvorfor tager du VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag? 

Jeg begyndte at tage ViITAVIVA, da vi blev introduceret, og jeg mødte Bianca. Bianca er så autentisk i hendes lidenskab og viden om produkter, at jeg har fuldt ud tillid til hende og produkterne har ikke skuffet. Jeg elsker hver enkelt produkt fra VITAVIVA. 

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, som du har taget?

Ja, bestemt! Jeg elsker historien bag VITAVIVA. Jeg bliver introduceret til forskellige mærker hver dag, men ingen af ​​dem har VITAVIVA's medicinske historie, viden og ægthed.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Jeg elsker 15 Day Cleanse, fordi du bare føler dig fantastisk og stærk bagefter uden meget ændring i din kost gennem hele rensningen.

3 In 1 Beauty Booster gjorde mit hår meget tykkere og negle stærkere, og jeg elsker også Energy Booster - der virker fantastisk sammen med rensningen!

Har du et mantra, som du sværger ved?

Grøn juice i løbet af ugen og champagne i weekenden :)

 

 1. 15 Day Cleanse Maksimum styrke

  15 Day Cleanse er en formel med maksimal styrke, der indeholder flere naturlige og effektive afføringsmidler, såsom senna blade, cascara sagrada, psyllium skaller, l.acidophilus, aloe vera, hørfrø og mere.

  Hvis du lider af forstoppelse, bør din diæt omfatte fødevarer med høje koncentrationer af fiber og fødevarer, der holder din tarmflora sund.

  NATURLIGE INGREDIENSER?

  Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der giver dig mulighed for at rense din tarm. Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

  Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmens evne til at absorbere natrium og klor. Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på toilettet. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.

  OPFØLGNING?

  15 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 15 dages cleanseprogram. Vi anbefaler at følge op med Maintenance Cleanse for det bedste og mest holdbare resultat.

  SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?

  Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

  Læs mere
  400,44 kr
 2. Energy Booster Vegan / 90 tabletter

   

  HVAD ER ENERGY BOOSTER?

  ENERGY BOOSTER med Guarana Extract er et naturligt tilskud baseret på frugten Guarana som er rig på koffein. 

  Guarana (udtales) gwa-ra-NAH er en frugt, som vokser i Venezuela og det nordlige Brasilien i Amazonas regnskov. Guarana frø er rige på koffein og indeholder op til 4-8% mere koffein end kaffebønner, som indeholder cirka 1-2,5% koffein. Ydermere er frøene rige på garvesyre, theophyllin og theobromin.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt kan anvendes på flere forskellige måder - inden træning, inden et vigtigt møde, inden en lang køretur, inden en eksame eller blot i stedet for din daglige kaffe eller energidrik. Vi anbefaler 1-2 tabeltter 30 min inden ønsket effekt.

  Dette produkt er VEGAN.

  Læs mere
  335,25 kr