Facebook Pixel
Tomas Barfod
Tomas

Fortæl lidt om dig selv? 

Jeg arbejder som DJ og producer og har gjort det det meste af mit voksne liv. Faktisk har jeg aldrig haft et 'rigtigt job' siden jeg studerede. Mit job er i princippet også min hobby og min livsstil. Udover arbejde så har jeg to søde drenge og bor i København.

Hvad er din daglige rutine?

Når jeg er hjemme, er min rutine meget normal, jeg afleverer børn og tager i studiet hvor jeg så arbejder 8-16 som fleste andre. Aftenerne går typisk med hygge med familie eller venner.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Jeg har to laster - jeg kan godt lide drinks og søde sager, men ellers er jeg ret tilfreds med min livsstil. Jeg faster 16 timer hver hverdag og ellers spiser jeg meget grønt. Derudover har jeg et princip om at jeg skal træne minimum 5 gange om ugen. Også selv om jeg er på tur og næsten ikke har sovet.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?
 
For et par år siden begyndte jeg at gå en del mere op i mit helbred og i den forbindelse fandt jeg ud af hvor vigtigt diverse kosttilskud kan være. Der findes en del god forskning på en del af de vitaminer osv. jeg tager, hvilket giver mig tryghed og lyst at være vedholdende med det.

Jeg føler mig sundere end før, men jeg tror det skal ses som en helhed af kost, træning og kosttilskud.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor?

Alt i alt et lækkert og troværdigt brand på et marked som er lidt spraglet.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

LOVE BOOSTER - fordi mere 'love' vil man gerne men også fordi der er Tongkat Ali i det som er godt for testosteronniveauet og VITAMAX er jeg også glad for.

Har du en mantra, som du sværger ved?

'Healthy hedonism'

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.