Facebook Pixel
Trine Kjær
Trine Kjær

Fortæl lidt om dig selv.

Jeg hedder Trine Kjær, bor på Frederiksberg C med min mand og vores datter Roberta på 1,5 år. For 10 år siden startede jeg bloggen Trine’s Wardrobe, og det er siden hen blevet min levevej, nu under navnet @trinekjaer_ og Trine’s Wardrobe repræsenterer i stedet min beauty serie, der bliver solgt i 250 butikker i hele Danmark. Derudover er jeg stylist og kreativ konsulent.

Hvad er din daglige rutine?

Før jeg blev mor var hver morgen forskellig. Jeg startede ofte morgenerne med at træne eller holde tidlige møder. Nu starter de fleste morgener på samme måde, nemlig med, at jeg kysser min mand og Roberta ,og derefter spiser vi alle 3 morgenmad – vi tager os god tid. Så gør vi os klar – jeg bruger 5 min, for det vigtigste er at få Roberta klar, og så afsted i vuggestue, og så er jeg på kontoret ved 9.30 tiden.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Det betyder meget. Jeg prøver at træne 3 gange om ugen – yoga, kondition og styrke, og så spiser vi generelt ret sundt derhjemme. Populært sagt er jeg nok 80/20 typen. 80% af, hvad jeg putter i munden er ret sundt – jeg elsker grøntsager og hjemmelavet mad, og resten af de 20% bruger jeg fx på at spise ude – det elsker jeg, og så bestiller jeg lige hvad jeg har lyst til og et glas vin eller to.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Efter jeg havde født, kunne jeg mærke ,at min krop virkelig havde brug for et boost. Jeg har prøvet en del forskellige slags vitaminer, men dem der fungerer bedst for mig er VITADAILY, der er en sammenpak, og som er super nem at tage med når jeg rejser – Jeg har en del rejsedage.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor?

Ja det synes jeg. Jeg elsker udvalget, kvaliteten og jeg elsker at de er nemme at gå til og at man hurtigt mærker en forskel.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

7 Day Cleanse er helt vildt god og effektiv. Jeg er vild med den antiinflammatoriske tumeric og VITADAILY.

 1. VITADAILY 30 dagsdoser

   

  HVAD ER VITADAILY?

  VITADAILY er en praktisk convenience pakke, der indeholder multivitaminer og olier til daglig brug. Pakket i 30 individuelle poser er de nemme at have med på farten. VITADAILY er den ultimative daglige base med 4 multivitaminer, ekstra vitamin C & D og økologisk hørfrøolie.

  Hver daglig dosis består af følgende:

  4 x VITAMAX Multivitamin
  1 x Vitamin C Booster
  1 x Vitamin D3
  1 x Organic Flaxseed Oil (omega 3)

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C er en stærk antioxidant. C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

  D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder, normale blodkalkniveauer og til opretholdelse af en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

  Flaxseed Oil er en økologisk og vegansk hørfrøolie, der giver Omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrients. Phytonutrients (plantenæringsstoffer) er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. De holder planter sunde og beskytter dem mod insekter og solen.  Fedtsyrer såsom Omega 3 og 6 er det man kalder essentielle fedtsyrer. De er essentielle for kroppen og nødvendige for et godt helbred. 

  Læs mere
  495,89 kr
 2. 7 Day Cleanse Maximum strength

  HVAD ER 7 DAY CLEANSE?

  7 Day Cleanse er en optimal sammensætning, der indeholder flere naturlige og effektive afføringsmidler, såsom cayennepeber, fennikelfrø, rødkløver, psylliumskaller, organisk hørfrøolie og meget mere.

  Hvis du lider af forstoppelse, bør din diæt omfatte fødevarer med høje koncentrationer af fiber og fødevarer, der holder din tarmflora sund.

  NATURLIGE INGREDIENSER?

  Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der giver dig mulighed for at rense din tarm. Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

  Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmernes evne til at absorbere natrium og klor. Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på badeværelset. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.

  OPFØLGNING?

  7 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 7-dages udrensnings program. Vi anbefaler at man følger op med Maintenance Cleanse for bedste og mest vedvarende resultat.

  SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?

  Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

  Læs mere
  568,06 kr
 3. Organic Turmeric Vegan / 60 tabletter

   

  HVAD ER ORGANIC TURMERIC?

  Organic Turmeric er økologisk gurkemeje, som indeholder 700 mg stærkt koncentreret økologisk gurkemeje sammen med 5 mg økologisk peber. Gurkemeje er en lys farvet gul rod, der har sin oprindelse i Indien og Sydøstasien. Gurkemeje har et antal naturlige forbindelser kendt som curcuminoider, som har potente antioxidantegenskaber.

  SORT PEBER?

  Gurkemejen tilsættes sort peber, da det forbedrer biotilgængeligheden af gurkemejen i kroppen. Med andre ord, så øger det kroppens optagelse af gurkemeje, når den sorte peber tilsættes. Dette maksimerer de sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje.

  Læs mere
  400,44 kr
 4. 3 in 1 Beauty Booster Hår, hud & negle / 60 stk.

   

  3 IN 1 BEAUTY BOOSTER ER EN DEL AF PRODUKTERNE I VITACLEAR!

  3 i 1 Beauty Booster er en hud-, hår- og negleformel designet til at fremme skønheden indefra. Med en kombination af essentielle næringsstoffer såsom B-vitamin, C-vitamin og E-vitamin, sammen med Zinc, Selen, Kobber, Biotin, Silica, Kollagen, Hyaluronsyre, kraftige antioxidanter og mange flere naturlige ingredienser, bidrager denne formel effektivt med at understøtte hår, hud og negle.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du gerne vil støtte din hud, negle og hår på daglig basis. Det er et af vores bedstsælgende produkter og kan anvendes af kvinder og mænd i alle aldre (voksne).

  3 in 1 BEAUTY BOOSTER er en del af pakken i vores NYE produkt VITACLEAR!

  Læs mere
  419,06 kr