Facebook Pixel
Amino 2 Gram

Amino 2 Gram

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Proteinpulver

amino 2 gram

400,44 kr
2200 mg / 150 tabletter

 

HVAD ER AMINO2GRAM?

Dette er vores bud på proteinpulver - men i tabletform. Rent pulver presset sammen i en tablet - uden smags- og tilsætningsstoffer. Og meget nemmere at have med på farten! 

Amino2gram indeholder 18 forskellige aminosyrer.

HVAD ER AMINOSYRER?

Aminosyrer er inkluderet i opbygningen af ​​muskler og celler. Der er 20 aminosyrer af betydning for menneskelig biokemi. De 8 kaldes essentielle aminosyrer. De individuelle aminosyrer er vitale næringsstoffer, som er afgørende for kroppen. 

Aminosyrerne via kost kommer både fra planter og dyr.  Vi er nødt til at få dem gennem vores mad, da vi ikke producerer dem selv.  De individuelle proteiner er opbygget som et komplekst netværk af hundreder af aminosyrer, der er forbundet i basisenheder kaldet peptider. To aminosyrer binder til et dipeptid, tre til et tripeptid, fire til et tetrapeptid og mange aminosyrer, der er bundet til at danne et polypeptid. Talrige polypeptider danner sammen et protein. Vores madproteiner har også denne struktur i et tæt og kompliceret netværk bestående af et meget stort antal aminosyrer.

Tyve procent af kroppen består af protein. For at organismen skal kunne udnytte de aminosyrer, der er bundet til proteinet, er det imidlertid afgørende, at de frigøres fuldstændigt fra hinanden. En forudsætning for at opnå dette er, at vi er i stand til at fordøje det protein, vi forbruger fuldstændigt, så det helt nedbrydes til dets molekylære bestanddele, dvs. aminosyrerne. Med få undtagelser kan kun frie aminosyrer optages og anvendes af organismen.

 

Hvad er aminosyrer?

Tyve procent af kroppen består af protein. Protein spiller en afgørende rolle i de fleste biokemiske processer i kroppen og amino syrer er byggesten hertil. Der findes 20 aminiosyrer, hvoraf 8 er såkaldte essentielle aminosyrer. Disse 8 aminosyrer kan kroppen ikke selv producere, dvs de skal tilføres via kost og/eller kosttilskud.

Essentielle aminosyrer

 • Isoleucin
 • Leucin
 • Lysin
 • Methionin *
 • Fenylalanin
 • Threonin
 • Tryptofan
 • Valin
 • Histidin (essentielt for børn)

Ikke-essentielle aminosyrer

 • Alanin
 • Arginin 
 • Aspargin
 • Asparginsyre
 • Carnitin
 • Citrullin
 • Cystein *
 • Cystin *
 • Glutamin
 • Glutaminsyre
 • Glycin
 • Serin
 • Taurin *

* Indeholder sulfur

Amino 2 Gram ingredienser

Amino 2 Gram indeholder 18 forskellige aminosyrer i denne 2200 mg formel. 

Amino 2 Gram er et naturligt koncentreret proteinpulver i tabletform - dvs mere praktisk at have med på farten til træning og løb mm.

I gruppen af essentielle aminosyrer findes 3 aminosyrer som kaldes forgrenede (Branched Chain Amino Acids) BCAA. Det er aminosyrerne isoleucin, leucin og valin. Disse er særlig vigtige i relation til muskeltilvækst.

Dosis: Anbefalet daglig dosis : 1 tablet 1 - 3 gange dagligt - gerne i forbindelse med et måltid. Til 150 dages forbrug.

Advarsel: Se supplement facts.

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 2 Tablet
Amount Per Serving
% Daily Value
Protein
Proteïne
2 g
4%
Typical Amino Acid Profile consisting of:
Typisch aminozuurprofiel bestaande uit:
Alanine
3.3%
*
Arginine
5.8%
*
Aspartic
Asparaginezuur
9.4%
*
Cystine
0.8%
*
Glutamic Acid
Glutaminezuur
21.0%
*
Glycine
2.6%
*
Histidine
2.8%
*
Isoleucine
4.6%
*
Leucine
7.8%
*
Lysine
6.5%
*
Methionine
1.8%
*
Phenylalanine
Fenylalanine
4.2%
*
Proline
7.5%
*
Serine
5.7%
*
Threonine
4.3%
*
Tryptophan
Tryptofaan
1.1%
*
Tyrosine
5.0%
*
Valine
5.2%
*
Other ingredients: Calcium Caseinate, Soy protein Isolate, calcium carbonate, vegetable stearic acid, croscarmellose sodium, methylcellulose, hydroxypropyl methylcellulose, vegetable magnesium stearate, whey powder and silicon dioxide.
Overige ingrediënten: Calciumcaseïnaat, soja-eiwitisolaat, calciumcarbonaat, plantaardig stearinezuur, croscarmellosenatrium, methylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, plantaardig magnesiumstearaat, weipoeder en siliciumdioxide.
Suggested use: One tablet, taken 1 to 3 times daily with food as a dietary supplement, or as directed by a health care professional.
Aanbevolen: Eén tablet, 1 tot 3 keer per dag ingenomen met voedsel als voedingssupplement, of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstij
Advarsel: CONTAINS MILK AND SOY. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
Waarschuwing: BEVAT MELK EN SOJA. Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

Amino 2 gram er perfekt til at holde mig i balance med træning, mange lange rejser og skæve arbejdsdage. Elsker VITAVIVA.

Peter, Ambassadør 2019

★★★★★