Facebook Pixel
Be Sleepful

Be Sleepful

Kosttilskud til bedre søvn

Be Sleepful

388,80 kr
200 veganske kapsler
Udsolgt

 

 

KOMMER SNART! Du kan forudbestille dette produkt fra d. 22/12. Produkterne vil kun være tilgængelige i et begrænset antal fra begyndelsen af februar 2022. Vi sender et betalingslink til alle registrerede forudbestillinger en uge før levering for at bekræfte og fuldføre forudbestillingen!

HVAD ER BE SLEEPFUL?

Be sleepful er udviklet til at støtte op om den vigtige søvn. I stressede perioder, kan det være svært at få dækket sit normale søvnbehov, hvorfor dette produkt var ideelt at medtage i denne serie.

Udvalgte urter såsom humle, passionsblomst, citron melisse, kamilleblomst er kombineret med amino-syren L-tryptofan, samt magnesium og essentielle B-vitaminer. Alle med formålet at hjælpe søvnen godt på vej.

Humle bidrager med en afslappende effekt på kroppen (EFSA ID 2636)

Baldrian bidrager til afslappende og normal søvn. (EFSA ID 2680)

Citronmelisse støtter en afslappende søvn.

Passionfrugtblomst støtter normal søvn (EFSA ID 2636)

Magnesium støtter normal muskelfunktion og normal funktion af nervesystemet.

B1, B2, B3 og B12 støtter normal funktion af nervesystemet.

"Når vi sover, genoplades vores batterier. Derfor skal vi tage vores søvn alvorligt. Når livet går lidt for stærkt, kan det være svært at bremse. Be sleepful står altid klar på mit natbord og føler jeg et behov, tager jeg det 30 min inden sengetid " - Amalie

Nurture x VITAVIVA?

VITAVIVA og Amalie Reedtz-Thott er gået sammen om at skabe 3 unikke kosttilskud, der alle har til fælles at støtte kroppen og søvnen i stressede perioder i livet. Produkterne kan tages individuelt eller kombineres efter ønske.

Relevant for dig?

Dette produkt er lavet til at støtte op om en normal og sund søvn. Har du problemer med din søvn, så er Be Sleepful relevant for dig. For optimal effekt, kan du kombinerer Be Sleepful med Nurture seriens andre to produkter; Be Mindful og Be Nourished.

Dette produkt er vegan

Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler

Du kan læse mere om Nurture serien her: LINK

 

Nurture Vitaviva

VITAVIVA og Amalie Reedtz-Thott er gået sammen om at skabe 3 unikke kosttilskud, der alle har til fælles at støtte kroppen og søvnen i stressede perioder i livet.

Det er en komplet pakke lavet til folk, der ønsker effektive og veludviklede kosttilskud i deres dagligdag med formålet, at vedligeholde kroppens naturlige balance gennem de stressede perioder i livet, som mange oplever.

De 3 produkter kan tages separat eller kombineres, og nedenfor kan du læse meget mere om formålet, samt tankerne bag samarbejdet.

Du kan læse mere om Nurture serien her: LINK

 

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 2 tablets
Amount Per Serving
% Daily Value
Hop extract (providing 4% flavones)
25 mg
Valerian extract (providing 0.4% valerenic acids (HPLC))
25 mg
Lemon melissa extract (providing 2.5% rosmarinic acid)
15 mg
Passion flower extract (providing 4% flavones)
30 mg
Chamomile (extract 10:1)
30 mg
L-tryptofan
100 mg
Zinc (picolinate)
2.5 mg
Magnesium (citrate)
50 mg
Vitamin B6 (Pyridoxial-5-phosohate)
3 mg
Vitamin B3 (Niacin)
25 mg
Vitamin B1 (Thiamine mononitrate)
0.7 mg
Vitamin B2 (Riboflavin)
0.8 mg
Vitamin B12 (Methylcobalamin)
200 mcg
Vitamin B9 (Folic acid)
30 mcg
Vitamin B5 (Pantotenic acid)
1 mg
Suggested use: 2 tablets taken daily preferably with meals or as directed by a health care professional.
Aanbevolen: 2 tabletten per dag of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Gebruik niet meer dan 3 tablets per dag.
Advarsel: Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose. Pregnant or nursing mothers, children under 18, and individuals with a known medical condition should consult a physician before using this or any food
Waarschuwing: Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.