Facebook Pixel
BRAZILIAN BURN

BRAZILIAN BURN

BRAZILIAN BURN

307,31 kr

FÅ DIT DAGLIGE BOOST FOR 5,- KR. OM DAGEN

 

HVAD ER BRAZILIAN BURN?

Brazilian Burn with Acai er en speciel blanding af urter og ekstrakter, herunder acai, grøn te, æbleeddike, kelp og grapefrugt.

Acai er en sort-violet oliveagtig bærart, der stammer fra palmer (euterpe oleracea) i Brasiliens regnskov. Acai bær er kategoriseret som "superfood" på grund af deres specielle indhold af vitaminer og andre næringsstoffer og er verdens mest antioxidantrige frugt. Acai er især rig på antioxidanten anthocyanin, fedtsyrer (omega 6 og 9) og fytokemikalier. Acai er også rig på phenolsyre og ketoner.

Grøn te kommer fra bladene på planten Camellia Sinensis og indeholder mange nyttige vitaminer og mineraler såsom B-vitaminer, C-vitamin, store mængder mangan, bioflavinoider, antioxidanter, polyfenoler og EGCG (epigallocatechin gallate) samt koffein.

Grapefrugt indeholder mange fibre og har et højt indhold af antioxidanter.

Kelp er en type stor, brun tang, der vokser i lavt, næringsrigt saltvand nær kystfronter rundt om i verden. Fordi det absorberer næringsstoffer fra det omgivende havmiljø, er kelp rig på vitaminer, mineraler og sporstoffer. Det har et højt indhold af jod. Jod er et grundstof, som i menneskets krop indgår i et hormon i skjoldbruskkirtlen.

RELEVANT FOR YOU?

This product is a great add on to your work out if you wish to encrease energy and metabolism.

HVAD ER TERMOGENE KOSTTILSKUD?

Ordet "termogen" betyder bogstaveligt talt varmeproduktion. Når din krop forbrænder kalorier, genererer den mere varme.

Dosering: Anbefalet daglig tilskud: 1 kapsel 1-2 gange dagligt. Dette produkt skal tages med en sund og varieret diæt samt daglig træning.

N. B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på allergier eller overfølsomhed, inden produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes under fanen Supplerende fakta.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget kan ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Indtagelsen af dette supplement bør ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt bør ikke tages af gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Acai Fruit (4:1 concentrate)
Acai Fruit (4: 1 concentraat)
250 mg
*
Green Tea (50% extract)
Groene thee (50% extract)
200 mg
*
Caffeine Anhydrous
50 mg
*
Garcinia Cambogia (50% HCA)
100 mg
*
Apple Cider Vinegar Powder
Appelciderazijnpoeder
50 mg
*
Kelp Powder
Kelp poeder
50 mg
*
Grapefruit Powder
Grapefruit poeder
50 mg
*
Other ingredients: Gelatin, vegetable magnesium stearate, silicon dioxide and microcrystalline cellulose.This product contains 64 mg of caffeine per serving (equivalent to 2/3 cup of coffee)
Suggested use: En (1) til to (2) kapsler dagligt.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

 

★★★★★

Jeg har været meget glad for Brazilian Burn! Det hjalp mig med at slippe lidt synligt vægt omkring problem områder på min mave.

Ascha, kunde 2020

★★★★★

Mit personlige favorit-produkt fra Vitaviva er Brazilian Burn - jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skulle kunne leve uden! Brazilian Burn er optimal for mig som sportsudøver både ved styrketræning og løb hver 2. Dag. Her har jeg oplevet, at jeg har dobbelt så meget styrke, overskud og energi som jeg plejer! En fornemmelse som nu er helt uundværligt for mig, som jeg kun har oplevet at få fra Brazilian Burn. Og så er det selvfølgelig en ekstra fed feature, at den bidrager til forbrændingen af kalorier ;) Så tak for at have udviklet sådan et fantastisk produkt. Er lykkelig bruger af jeres produkter igennem snart 2 år :)

Andrea, kunde 2021

Måske du også vil synes om…