Facebook Pixel
Candida Cleanse

Candida Cleanse

Candida Cleanse

353,88 kr

60 kapsler

 

HVAD ER CANDIDA CLEANSE?

Candida Cleanse indeholder oregano-bladekstrakt, caprylsyre, enzymer, sort valnød, Aloe Vera, reishi-svamp og meget mere.

HVAD ER CANDIDA SVAMP?

Mange svampetyper lever i og på den menneskelige krop, herunder slægten af gærsvamp, der er kendt som Candida. Candida findes typisk i små mængder i munden og tarmen og på huden. På normale niveauer er svampen ikke problematisk. Når Candida imidlertid begynder at vokse ukontrolleret kan det føre til problemer. 

 

Det er vigtigt at behandle candidiasis tidligt for at forhindre, at den spreder sig og forårsager mere alvorlige komplikationer.

Candidasvampe er normalt forekommende i fordøjelsessystemet samt i skeden, men bliver sygdomsfremkaldende og skadelige, hvis der er for mange af dem. Det sker, når kroppens modstandskraft eller immunforsvar bliver svækket. Sukker, slik, gær, fint hvidt brød, andre lignende raffinerede fødevarer og mælk kan være medvirkende. Candidasvampene danner så et mycelium (rodnet) og klistrer sig til tarmlimhinden, der så bliver utæt.

Har man candidasvamp i skeden, har man det med stor sikkerhed også i tamsystemet.  Det er derfor ikke nok med lokal behandling.

Svampene skal sultes ud. Man skal spise groft og grønt. Undgå sukker, slik og andet sukkerholdigt. Undgå hvidt mel og brug fuldkornsmel i stedet. Undgå frugt og mælk de første tre uger. Spis et bæger yougurt naturel (ikke pasteuriseret) hver dag. Det virker meget fint, både på svamp i tarme og i skeden.

Brug mere kokosolie af god kvalitet. Den modvirker candidasvampenes vækst. Den giver også energi til cellerne, og da kokosolien er mættet, bliver den ikke ødelagt af varmen. Kokosolie er derfor perfekt til stegning, men kan også tages på ske som tilskud.

Dosis: Anbefalet daglig tillægsdosis: 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

N. B.

Det er vigtigt at læse listen over ingredienser grundigt, inden du begynder at tage dette supplement for at udelukke allergiske reaktioner eller følsomhed over for en eller flere af ingredienserne i dette produkt. En komplet liste over alle ingredienser kan findes og 'supplement fakta'.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 2 Capsules
Amount Per Serving
% Daily Value
Oregano Extract (1.75% volatile oils)
Oregano-extract (1,75% vluchtige oliën)
500 mg
**
Caprylic Acid (magnesium caprylate)
Caprylzuur (magnesiumcaprylaat)
400 mg
**
L.Acidophilus (4 Billion CFU/G)
L.Acidophilus (4 miljard CFU / G)
100 mg†
**
Protease (500M HUT/G)
25000 HUT
**
Cellulase (100M CU/G)
3200 CU
**
Aloe Vera (200:1 extract)
50 mg
**
Arabinogalactan
50 mg
**
Anise Seed (4:1 concentrate)
Anijszaad (4: 1 concentraat)
50 mg
**
Black Walnut Hulls (herb powder)
Zwarte walnootschillen (kruidenpoeder)
50 mg
**
Wormwood (artemisia) (herb powder)
Alsem (artemisia) (kruidenpoeder)
50 mg
**
Reishi Mushroom (4:1 concentrate)
Reishi-paddenstoel (4: 1 concentraat)
25 mg
**
Other ingredients: Gelatin (bovine), rice flour, vegetable magnesium stearate and silicon dioxide.
Overige ingrediënten: Gelatine (runder), rijstmeel, plantaardig magnesiumstearaat en siliciumdioxide.
* NRV = Daily Nutrient Reference Value
* NRV = dagelijkse voedingsreferentiewaarde
** No NRV established
** Geen NRV vastgesteld
Suggested use: 2 capsules daily preferably with meals or as directed by a healthcare professional.
Aanbevolen: 2 capsules per dag bij voorkeur bij de maaltijd of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: CONTAINS TREE NUTS. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: BEVAT BOOMNOTEN. Dit product is vervaardigd en verpakt in een fabriek waar ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kunnen worden verwerkt. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.