Facebook Pixel

Cellulite Away

372,50 kr

Cellulite Away er et unikt kompleks af cayennepeber, ingefærrod, havtorn, niacin og mere.

Appelsinhud viser sig fordi fedtet i underhuden ophober sig i små hulrum i bindevævet mellem overhuden og musklerne. Jo ældre vi bliver, jo stivere bliver bindevævet, og så opstår der buler og fordybninger i huden. Appelsinhud siges også at være arvelig og derfor er nogle kvinder disponeret for appelsinhud, også i en tidlig alder.

Niacin bidrager til vedligeholdelse af normal hud. Havtornbær er små frugter, der vokser på træer og buske, der tilhører Crataegusgenus. Slægten inkluderer hundreder af arter, der ofte findes i Europa, Nordamerika og Asien. Deres bær er fyldt med ernæring og har en syrlig bitter smag med en mild sødme, der spænder i farve fra gul til dyprød til sort.

Skin booster / 90 kapsler

I århundreder har havtorn været en vigtig del af traditionel kinesisk medicin og brugt som et urtemedicin mod fordøjelsesproblemer, hjertesvigt og højt blodtryk.

Havtornbær er en rig kilde til polyfenoler, som er kraftige antioxidantforbindelser, der findes i planter. Antioxidanter hjælper med at neutralisere ustabile molekyler kaldet frie radikaler, der kan skade din krop, når de er til stede i høje niveauer. Disse molekyler kan komme fra dårlig kost, såvel som miljøgifter som luftforurening og cigaretrøg.

Ingefær er en blomstrende plante, der stammer fra Kina. Det hører til familien Zingiberaceae og er tæt forbundet med gurkemeje, kardemomme og galangal. Rhizomen (underjordisk del af stammen) er den del, der ofte bruges som et krydderi. Det kaldes ofte ingefærrød eller blot ingefær. Ingefær har en meget lang historie i forskellige former for traditionel / alternativ medicin. Ingefær kan bruges frisk, tørret, pulveriseret eller som en olie eller juice, og tilsættes undertiden til forarbejdede fødevarer og kosmetik. Det er en meget almindelig ingrediens i opskrifter. Den unikke duft og smag af ingefær stammer fra dens naturlige olier, hvoraf den vigtigste er gingerol.

Arginin er en type aminosyre, der er vigtig for at regulere blodgennemstrømningen. Aminosyrer er byggestenene til protein. Proteiner fordøjes i aminosyrer og absorberes derefter i kroppen. De kan adskilles og sættes sammen på forskellige måder for at fremstille de forskellige proteiner, som din krop har brug for. Din krop kan fremstille aminosyrer alene, men andre, der betragtes som essentielle aminosyrer, skal komme fra den mad, du spiser.

Til ernæringsmæssige formål er aminosyrer opdelt i tre kategorier:

Ikke-væsentlig: Din krop kan producere disse i tilstrækkelige mængder til at imødekomme kroppens behov.
Vigtigt: Din krop kan ikke fremstille disse, så du er nødt til at få dem fra fødevarer.
Halvæsentligt: ​​Disse aminosyrer er ikke væsentlige under normale omstændigheder, men kan være i visse situationer.

Arginin er en semi-essentiel aminosyre, fordi den typisk er nødvendig til børns vækst, men er ikke vigtig for sunde voksne. Din krop kan også fremstille arginin ud over at få det fra madkilder, så mangler er sjældne. Imidlertid kan en person i tider med stress og hurtig vækst blive mangel på arginin, hvis kroppens produktion ikke opfylder dens krav.

Cayennepeber er en type chili peber. Den tilhører natskygge-familien af ​​blomstrende planter. De blev oprindeligt dyrket i Mellem- og Sydamerika, men blev bragt til Europa i det 15. århundrede af Christopher Columbus. Cayennepeber er et populært krydderi, der bruges i mange forskellige regionale madlavnings stilarter, og de er blevet brugt medicinsk i tusinder af år. Disse peberfrugter har en imponerende ernæringsprofil, der inkluderer en række antioxidanter, der er menes at være gavnlige for dit helbred. Capsaicin, den aktive ingrediens i cayennepeber, er det, der giver dem deres egenskaber. Det giver dem også deres varme smag. Hvor varmt en cayennepeber er, afhænger faktisk af dets capsaicinindhold. Jo mere capsaicin det indeholder, jo varmere er det.

Daglig dosering:
1 kapsel taget 1 til 3 gange dagligt i forbindelse med et måltid.

N. B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Produktet må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1 capsule
Amount Per Serving
% Daily Value
Niacin
10 mg
63 %
Hawthorn 1.8 % extract (leaves and flowers)
250 mg
**
Ginger Root (5 % extract)
100 mg
**
L-Arganine
50 mg
**
Butcher's Broom Root (10% extract)
25 mg
**
Cayenne Pepper Powder (40M HU/G) (fruit)
25 mg
**
Horse Chestnut 20% Extract (seeds)
25 mg
**
Diosmin sweet orange extract (fruit)
5 mg
**
* NRV = Nutrient Reference Value
** No NRV established
Other ingredients: Gelatin (bovine), vegetable magnesium stearate and rice flour
Suggested use: 1 capsule taken 1 to 3 times daily preferably with meals or as directed by a healthcare professional.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

Simply the best product. I always take it before summer and my legs get smooth with no cellulite.

Bianca, 2020

Måske du også vil synes om…