Facebook Pixel
Chromium

Chromium

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Krom mineral kosttilskud

Chromium

Tilbudspris 123,86 kr Normalpris 176,94 kr
Mineral / 100 kapsler
123,86 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  Pris pr. daglig dosis 1,75 kr.

  HVAD ER CHROMIUM?

  Chromium kaldes også krom - og er et spormineral, der bidrager til en velfungerende fordøjelse af proteiner, fedtsyrer og kulhydrater. Fordi mineralet kommer fra jord, findes det i de fleste grøntsager, frugter og fuldkorn, samt græsfodret kød.

  CHROMIUM bidrager til:

  • At opretholde normal makronæringsstofmetabolisme.

  Makronæringsstoffer er de energigivende næringsstoffer, kulhydrat, fedt, protein og alkohol. Krom bidrager til omsætningen af disse makronæringsstoffer.

  • At opretholde normale blodglukoseniveauer. 

  Koncentrationen af glukose i blodet, blodsukkeret, er hos mennesket meget præcist reguleret omkring 5 mmol/l. Koncentrationen er størst lige efter et måltid, men glukose bruges hurtigt af vævene. Balancen opretholdes ved forbrug og produktion af glukose ved hhv. opbygning og nedbrydning af glykogen i muskler og lever samt ved dannelse af glukose ved glukoneogenese, dvs. ud fra bl.a. glycerol fra fedtvæv og mælkesyre fra muskler. Hjernens stofskifte er helt afhængigt af glukose, der bliver tilført via blodet.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, hvis du ønsker støtte til at stabilisere dit blodsukkerniveau. Især hvis du har en trendens til at "crashe" om eftermiddagen og falde i sukkerfælden. 

  Normal makronæringsstofmetabolisme:

  Et næringsstof defineres som et stof, der ved indtagelse bidrager til kroppens funktion, vækst og metabolisme.
  Det er med andre ord alt det, der hjælper vores krop med at fungere, vokse osv.

  Disse næringsstoffer kan så yderligere deles op i 6 forskellige grupper.

  De 6 næringsstoffer er:

  • Proteiner
  • Kulhydrater
  • Fedt
  • Vand
  • Vitaminer
  • Mineraler

  De 6 næringsstoffer kan herefter deles op i 2 undergrupper:

  • Næringsstoffer der giver energi
  • Næringsstoffer der bidrager til metabolismen

  Protein, kulhydrat og fedt bliver også kaldt for makronæringsstoffer, hvor vitaminer og mineraler bliver kaldt for mikro næringsstoffer.

  Hvad er metabolismen? 

  Metabolisme eller stofskifte er en betegnelse for nogle kemiske processer i kroppen, som omsætter mad, luft og andet til stoffer, som alle hjælper kroppen med at fungere optimalt.

  Metabolismen varierer fra person til person, da den til dels er præget af gener, men altså også af den kost vi spiser – og det er jo her de rette næringsstoffer kommer ind i billedet.
  Der findes forskellige næringsstoffer som bidrager positivt til kroppens metabolisme. Det er ofte mineraler der har denne funktion.

  Normale blodglukoseniveauer:

  Glukoseomsætning, kroppens omsætning af glukose. Kulhydratomsætningen udgør op mod halvdelen af menneskets totale energiomsætning. Kulhydrater indtages især i form af stivelse og saccharose, der i mave-tarm-kanalen nedbrydes til glukose. Glukose optages fra tarmen og bliver med blodet transporteret til organismens celler. Alle den menneskelige organismes celler kan forbrænde glukose og derved få dækket deres energibehov.

  Hjernen og de røde blodlegemer er afhængige af en konstant forsyning af glukose fra blodplasmaet, mens fx lever og muskler kan oplagre glukose i form af glykogen til senere brug. Musklernes glykogendepoter forsyner musklerne med energi, hvorimod leverens glykogendepoter anvendes til at sikre hjernevævet den nødvendige glukose i perioder, hvor der ikke er nogen optagelse af glukose fra tarmen.

  Dosis: Daglig anbefalet dosis er 1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid.

  N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.
  Serving Size: 1 capsule
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Chromium (picolinate)
  Chroom (picolinaat)
  200 mcg
  *500 %
  Other ingredients: Rice flour, gelatin (bovine), and vegetable magnesium stearate.
  Overige ingrediënten: Rijstmeel, gelatine (runder) en plantaardig magnesiumstearaat.
  * NRV = Daily Nutrient Reference Value
  * NRV = voedingsreferentiewaarde
  Suggested use: 1 capsule daily preferably with a meal or as directed by a healthcare professional.
  Aanbevolen: 1 capsule per dag bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
  Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose.
  Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

  Andre har sagt om...

  "Jeg tager en del kosttilskud, fordi jeg har en autoimmun sygdom og har derfor brug for støtte til, at optage maden og få maximal energi. Jeg køber mine kosttilskud hos VitaViva, fordi deres produkter er virkelig gode og lever helt op til mine forventninger. 
   
  Af de produkter jeg bruger, er jeg særlig glad for Chromium, som nedsætter sukkertrangen og Vitamin C Booster, der er med til at give immunforsvaret et skub. For optimal fordøjelse og for at holde mine tarme sunde tager jeg bl.a. Probiotic 30 Billion. Desuden tager jeg som anbefalet af sundhedsstyrelsen en D3 m K2 vitamin dagligt for at støtte mine knogler.
   
  Jeg spiser varieret og har altid spist sundt, men, pga af min autoimmune sygdom kan jeg ikke selv udvinde alt det gode fra maden. Hos VitaViva går gode produkter hånd i hånd med god service og hurtig levering." 
   
  ★★★★★
   
  Susanne, kunde 2021