Facebook Pixel
COLLAGEN BOOSTER

COLLAGEN BOOSTER

COLLAGEN BOOSTER

399,51 kr

 

HVAD ER COLLAGEN BOOSTER?

Vores COLLAGEN BOOSTER er et kollagentilskud baseret på ren hydrolyseret kollagen-peptider fra græsfordret kvæg af type I og III, på kapsler.

HVAD ER KOLLAGEN?

Kollagen er det største og mest brugte protein i kroppen. Det danner bindevævet i din hud, hår, negle, knogler og led. Tænk på det som limen, der holder din krop sammen. Fra 30-års alderen begynder vores egen naturlige produktion af kollagen at falde, hvorfor du oplever fine linjer i din hud og eventuel tab af spændstighed etc.

Kollagen er et komplekst protein lavet af tre kæder af aminosyrer - faktisk det protein, som du har mest af i kroppen - kollagen udgør mere end en tredjedel af dit samlede protein. Det består bla. af “glycin”, “prolin” og “hydroxyprolin” - alle 3 aminosyrer, der hjælper din krop med at fremstille nyt kollagen.

Indtager du kollagen som tilskud, støtter du op om din egen naturlige kollagenproduktion.

HYDROLYSERET KOLLAGEN?

Når kollagen er hydrolyseret, betyder det, at kollagenen er nedbrudt i små kæder, som gør det nemmere for kroppen at optage og derfor mere effektivt. Dette kalder man også kollagen-peptider.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS:

4 kapsler, som giver dig 3000 mg ren kollagen. Det giver til 30 dages forbrug pr. COLLAGEN BOOSTER.

KAPSEL VS PULVER?

Vi har valgt at producere vores kollagenpulver i kapsler, mens andre sælger det som løst pulver. Det er en smagssag, hvad man bedst kan lide. Hvis du ikke lige får lavet den daglige smoothie eller ikke kan lide at komme pulveret i kaffen/vand, så er kapsler super praktiske.

De er også nemme at have med på farten eller rejse med. Du kan også altid åbne kapslen og hælde indholdet i en smoothie, hvis du ønsker det.

Vi anbefaler 4 kapsler på daglig basis, hvilket giver dig 3000 mg hydrolyzeret kollagen.

TYPE & OPRINDELSE?

Kollagen er ikke bare kollagen - vi har valgt at benytte kollagen fra kvæg, da den indeholder type I & III, som de skønhedseksperter vi arbejder sammen med oftest anbefaler. Kollagenet i vores Collagan Booster er udvundet fra græsfodrede køer.

ER DER EN BESTEMT ALDER, MAN BØR STARTE FRA?

Kroppens egen kollagen-produktion begynder at falde langsomt omkring 25-30 års alderen. Det er også her de fleste oplever, at se begyndende fine linjer i huden og mærker de første “alderdomstegn”. Derfor er det også heromkring, at det giver mening at tage et tilskud af kollagen, hvis man ønsker det. Det er klart at effekten vil variere fra person til person - vi optager alle forskelligt. Nogle vil mærke store ændringer og andre ikke. Sådan er det også med hudplejeprodukter og andre tilskud.

KUN RELEVANT FOR HUDEN?

Absolut ikke! Kollagen-tilskud er i høj grad anvendt inden for skønhedsbranchen, men kollagen er meget mere end hud. Kollagen indgår i mange essentielle funktioner i kroppen, hvorfor der er lavet meget spændende forskning indenfor led, knogler og fordøjelse.

KAN MAN SUPPLERE KOLLAGENTILSKUD MED ANDET FOR BEDRE VIRKNING?

Vi anbefaler, at kombinere dette kollagen-tilskud med C-vitamin. C-vitamin støtter op om kroppens egen produktion af kollagen. COLLAGEN BOOSTER er ikke formuleret med C-vitamin, hvorfor du kan supplere det med fx Vitamin C Booster eller vores VITAMAX Multivitamin, da den også indeholder C-vitamin.

NB! Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år. Konsulter altid din læge før du starter med et nyt kosttilskud.

 

Serving Size: 4 capsules
Amount Per Serving
% Daily Value
Collagen Complex (from type B gelatin and hydrolyzed collagen type I & III) (bovine)
Collageencomplex (van type B gelatine en gehydrolyseerd collageen type I en III) (runderen)
3000 mg
Other ingredients: Gelatin (bovine), vegetable magnesium stearate, and aloe vera leaf (200:1 extract).
Suggested use: 4 capsules with water
4 capsules met water
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

 

★★★★★

Jeg er vild med Collagen Booster! Ser en klar forbedring på huden efter blot 2 mdr. Mere af det;)

Karoline, kunde 2020

★★★★★

Måske du også vil synes om…