Facebook Pixel
COLON COMPLEX

COLON COMPLEX

COLON COMPLEX

260,75 kr

 

HVAD ER COLON COMPLEX?

Colon Complex indeholder en optimal kombination af urter og fibre, som fungerer som naturlige afføringsmidler. Produktet indeholder fennikel, cascara sagrada, senna, lakridsrod og ingefær i kombination med psyllium husk, Aloe Vera, Æblepectin m.m.

RELEVANT FOR DIG?

Hvis du lider af forstoppelse, bør din kost indeholde fødevarer med høje koncentrationer af fibre og fødevarer, der holder din tarmflora sund.

Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der giver dig mulighed for at rense dine tarme. 

Naturlige afføringsmidler virker på forskellige måder. De kan inddeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

Colon Complex kan tages som en kur over 30 dage eller det kan tages lejlighedsvis.

Colon Complex indeholder en kombination af nedenstående afføringsmidler:

Stimulerende afføringsmidler

Disse kaldes udrensere, der anses som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmuskulaturen og har visse komponenter, der også påvirker på tyktarmen for at stimulere afføring. De virker også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmenes evne til at absorbere natrium og klor.

Mekaniske afføringsmidler

Disse er afføringsmidler fulde af fiber, der giver volumen til din afføring, fastholder vand og fugter væggene i tarmen samt hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmenes muskelbevægelser til at hjælpe dig med at gå på toilettet. Disse omfatter opløselige og uopløselige fibre.

Disse afføringsmidler er langt blidere end stimulanserne og anbefales som første skridt til at løse forstoppelse. Vi anbefaler at du supplerer disse behandlinger med probiotika.

Osmotiske afføringsmidler

Denne type afføringsmiddel virker ved at øge mængden af ​​vand i tarmen, og blødgøre afføringen. Det ligner mekanik, da de indeholder en masse mineraler og tvinger din krop til at rydde tarmen. Kirsebær er et eksempel på osmotisk afføringsmiddel. Effekterne er stærke og kræver, at du drikker store mængder vand og isotoniske væsker for at rehydrere.

Dosis: Tag 3 kapsler dagligt - 1 i forbindelse med hvert hovedmåltid.

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Fennel Seed (herb powder)
Venkelzaad (kruidenpoeder)
190 mg
*
Psyllium Husks
Psylliumschillen
190 mg
*
Cascara Sagrada (herb powder)
Cascara Sagrada (kruidenpoeder)
175 mg
*
Ginger root (herb powder)
Gemberwortel (kruidenpoeder)
60 mg
*
Goldenseal (herb powder)
Goldenseal (kruidenpoeder)
50 mg
*
Buckthorne bark (herb powder)
Wegedoornschors (kruidenpoeder)
60 mg
*
Licorice Root (4:1 concentrate)
Zoethoutwortel (4: 1 concentraat)
60 mg
*
Rhubarb (herb powder)
Rabarber (kruidenpoeder)
50 mg
*
Proprietary Blend consisting of: Citrus Pectin, Flaxseed Powder, Acidophilus, Aloe Vera, Cayenne Pepper, Senna, Oat Bran and Prune Juice.
55 mg
*
Merkgebonden mengsel bestaande uit: citruspectine, lijnzaadpoeder, acidophilus, aloë vera, cayennepeper, senna, haverzemelen en pruimensap.
*%Daily Value not established.
*%Dagelijkse waarde niet vastgesteld.
Other ingredients: Gelatin, Magnesium Stearate, silicon dioxide, rice flour.
Suggested use: Kan tages lejlighedsvis eller som en udrensningskur. Lejlighedsvis: 1-2 kapsler dagligt med et stort glas vand inden sengetid i 1-2 dage. Udrensningskur: 3 kapsler dagligt ifm måltider med et stort glas vand.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Måske du også vil synes om…