Facebook Pixel
CRAVING CRUSHER

CRAVING CRUSHER

CRAVING CRUSHER

447,00 kr

CRAVING CRUSHER FOR KUN 5,-KR. OM DAGEN

 

HVAD ER CRAVING CRUSHER?

Craving Crusher er en blanding af vitaminer, mineraler og superfoods, som indeholder bl.a. vitamin E, magnesium, zinc, chrom, spirulina, kakaopulver, guarana etc. De har alle til formål at støtte op om et stabilt blodsukker- samt energiniveau, så du slipper for berømte "eftermiddags-cravings".

Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme og nervesystemets normale funktion. Det bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese og normal psykologisk funktion. Magnesium bidrager til at opretholde normale knogler og tænder, og det spiller en rolle i processen med celledeling.

E-vitamin tilhører gruppen af fedtopløselige vitaminer. Det er en kraftig antioxidant og samarbejder med de andre antioxidanter om at styrke det samlede antioxidantforsvar. E-Vitamin består af tocopherolerne (d-alpha, d-gamma, d-beta, og d-delta) som alle arbejder sammen om at bekæmpe de frie radikaler. I naturlige fødekilder arbejder E vitamin (d-alpha-tocopherol - som findes i en blanding af tocopheroler), sammen om at neutralisere de frie radikaler. E-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. 

Krom bidrager til normal makronæringsstofmetabolisme og til opretholdelse af normale blodglukoseniveauer. Krom er et spormineral, der hjælper med fordøjelsen af proteiner, fedtsyrer og kulhydrater.

Zink bidrager til opretholdelse af normalt hår, negle og hud, opretholdelse af normalt syn, normal funktion af immunsystemet, normal DNA-syntese, normal syre-base omsætning, normal kulhydratmetabolisme, normal kognitiv funktion, normal fertilitet og reproduktion, normal makronæringsstof omsætning, normal omsætning af fedtsyrer og A vitamin, normal proteinsyntese, opretholdelse af normale knogler, opretholdelse af normale testosteronniveauer i blodet. Zink bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, og det har en rolle i processen med celledeling.

RELEVANT FOR DIG?

Dette produkt er relevant for dig, hvis du har en stor trang til søde sager - især om eftermiddagen. Eller mangler energi i løbet af din arbejdsdag og derfor "snacker" unødvendigt meget. Det bidrager til at holde energien oppe og stabiliserer din blodsukker, så du ikke "crasher" om eftermiddagen.

 

Craving Crusher er en blanding af vitaminer, mineraler og superfoods, som indeholder bl.a. vitamin E, magnesium, zinc, chrom, spirulina, kakaopulver, guarana, koreansk ginseng pulver og theobromine.

Guarana er en frugt, som vokser i Venezuela og det nordlige Brasilien i Amazonas regnskov. Guarana frø er rige på koffein og indeholder op til 4-8% mere koffein end kaffebønner, som indeholder cirka 1-2,5% koffein. Ydermere er frøene rige på garvesyre, theophyllin og theobromin.

Gotu Kola kaldes også 'the herb of longevity'. Planten er igennem århundrede brugt i traditionel kinesisk, indonesisk og ayurvedisk medicin. 

Spirulina er en organisme, der vokser i både fersk- og saltvand. Det er en type cyanobakterier, som er en familie af encellede mikrober, der ofte omtales som blågrønne alger. Ligesom planter kan cyanobakterier producere energi fra sollys via en proces, der kaldes fotosyntesen. Spirulina har et højt indhold af B vitaminer og mineraler.

Konjac, også kendt som glucomannan, er en urt, der vokser i dele af Asien. Det er kendt for sin stivelsesagtig korm, en knoldlignende del af stammen, der vokser under jorden. Kormen bruges til at fremstille en rig kilde til opløselig kostfiber.

Dosis

Anbefaligt Dagligt Tilskud: 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi at indtage 1 kapsel morgenen og 1 kapsel tidligt om eftermiddagen. 

Dette produkt skal tages sammen med en sund og varieret kost.

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. 

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Magnesium (oxide)
75 mg
19%
Vitamin E (dl-Alpha tocopheryl acetate)
Vitamin E (dl-Alpha tocopheryl acetate)
2,7 mg
10%
Zinc (amino acid chelate)
Zink (aminozuurchelaat)
1 mg
7%
Chromium (picolinate)
Chroom (picolinaat)
10 mcg
8%
Theobromine (from Cocoa Powder)
Theobromine (van cacaopoeder)
100 mg
*
Konjac Root
Konjac-wortel
20 mg
*
Guarana (33% extract providing 100mg naturally-occurring caffeine)
Guarana (33% extract met 100 mg natuurlijk voorkomende cafeïne)
300 mg
*
Eleutherococcus Senticosus (powder)
Eleutherococcus Senticosus (poeder)
10 mg
*
Ginger root (powder)
Gemberwortel (poeder)
5 mg
*
Spirulina
5 mg
*
Damiana (powder)
Damiana (poeder)
5 mg
*
Garcinia Cambogia (50% HCA)
5 mg
*
Gota Kola (powder)
Gotu Kola (poeder)
5 mg
*
Lecithin (powder)
Lecithine (poeder)
5 mg
*
Other ingredients: Gelatin, microcrystalline cellulose, silicon dioxide, and vegetable magnesium stearate.
Suggested use: Tag en (1) kapsel om morgenen og en (1) kapsel om eftermiddagen.
Advarsel: This product contains 100 mg of caffeine per serving (equivalent to 1 cup of coffee). This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

 

Jeg tager forskellige VITAVIVA produkter, men min absolutte favorit er Craving Crusher! Min trang til sukker er forsvundet og jeg føler ikke længere de der “cravings” om eftermiddagen. Elsker jeres produkter!

Lise, kunde 2020

★★★★★

Måske du også vil synes om…