Facebook Pixel

Carl Christian Randow

Carl Christian Randow

Efter at have studeret både psykologi, filosofi og økonomi, fandt Carl Christian sit kald i livet som alkolog. Udover uddannelsen til alkolog, er CC (som han kaldes) certificeret i den særlige CENAPS-metode og NLP-practitioner.

Ansat som Programleder og Seniorrådgiver på nogle af de mest anerkendte døgnbehandlingsinstitutioner for alkoholikere og narkomaner i Danmark, har CC fra 1999 haft behandlingsansvar og regelmæssigt holdt foredrag.

 I 2009 gik CC selvstændig med virksomheden www.alkohol-coach.dk. CC er desuden forfatter til bogen "Drikker jeg for meget?", samt har produceret lydbogen og Video-bevidstgørelses kittet af samme navn.

I efteråret 2013 medvirkede CC i TV-programmerne ”Sidste Omgang” på TV2 , hvor han som misbrugsekspert skulle hjælpe en række alkoholikere til at få indsigt omkring misbrugets ødelæggende indvirkning og gøre dem klar til at modtage behandling.

Alkoholafvænning og kosttilskud

CC udtaler: ”Hvis man scanner et abstinent menneske i en hjernescanner, vil man se, at det er de samme områder af hjernen der lyser op, som man normalt ser i meget sultne mennesker. Når mennesker begår irrationelle handlinger i abstinente tilstande, kan det derfor sidestilles med, hvad mennesker kan finde på at gøre, når de er ved at dø af sult. Også hér, vil mennesker opleve, at de får deres grænser flyttet, og udfører handlinger, som de på andre tidspunkter ellers aldrig ville have kunnet finde på."

Dette forklarer til dels, hvorfor afhængige mennesker så ofte skuffer og sårer mennesker, når de ikke kan holde aftaler de indgår med sig selv og andre om at være afholdende.

Den nyeste forskning peger endvidere på, at misbrugere i forsøg med kontrolgrupper  af mennesker, der ikke har misbrugsproblemer dokumenterbart har 30-40% færre receptorer for optagelse af dopamin –dét stof som man også kalder for ”lykkehormonet”, fordi det er så afgørende for, om mennesker oplever henholdsvis lykke, glæde og mening i tilværelsen. Ved til dels at lade sig inspirere af Amerikanske specialister og ved selv at studere forskellige kosttilskuds indvirkninger på sig selv og klienter igennem årene, er CC kommet frem til, at en række olier, vitaminpræparater, mineraler og især forskellige aminosyrer kan dæmpe den oplevede trang hos mennesker med misbrugsproblemer.

Nogle af dem har til formål at dæmpe ”sult-fornemmelsen” (oplevet som ”trang”) i hjernen, andre har til formål at tilføre nødvendige vitaminer og mineraler og således give ny støtte til de indre organger og gøre mennesker stærkere, så de kan leve sit liv på en mere stabil og hensigtsmæssig måde.

Dette er at regne for en vigtig ingrediens i et misbrugsbehandlingsforløb. Det kan ikke stå alene, og skal helst indtages i kombination med anden relevant, terapeutisk misbrugsbehandling.

FIND CARL CHRISTIANS SPECIELT UDVALGTE PRODUKTER TIL ALKOHOLPAKKEN HER! 

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.