Facebook Pixel

Christina Santini

Christina Santini

Christina Santini er uddannet i Human Ernœring fra Metropolitan Copenhagen University og certificeret i Biologisk Medicin fra Schweiz. Hun er derudover certificeret i medicinsk termografi og medicinsk yoga fra Californien, og har taget adskillige kurser og certificeringer i Ayurveda, biokemi, mad psykologi, spiseforstyrrelser og misbrug, sundhedscoaching samt plante medicin i USA. 

Christina Santini er specialiseret indenfor mad-som-medicin og forståelse af vores individuelle kropstype og dermed ernæringsbehov. Christina er tilknyttet vores Health Clinic, og vejleder i kost, ernæring, tilskud samt foretager test mm. 

 

Hvad er din professionelle titel og baggrund?

Jeg er udannet klinisk ernæringsekspert med speciale i biologisk medicin. Desuden har jeg en grad i Human Nutrition fra Metropolitan University, certificeret i Biologisk Medicin fra Paracelsus Academy, Schweiz, certificeret i Medical Thermography, Total Thermal Imaging Center, Californien, og jeg er certificeret i Medical Yoga, NAAM Healing + Research Center, Los Angeles.

Hvilket område er du specialiseret i, og hvor mange års erfaring har du?

Jeg specialiserer mig i Biologisk Medicin + Ernæringsbehandling med 15+ års erfaring i Europa, New York + Los Angeles.

Jeg har arbejdet adskillige år på private hospitaler i Europa inkl. det første private hospital i Danmark for spiseforstyrrelser. Derudover har jeg arbejdet i New York og Los Angeles i 7 år for læger inkl. den amerikanske læge Dr. Eric Braverman, på anti-aging klinikker og med udøvende sundhedsprogrammer sammen med privat praksis. Dette ud over at lave workshops for patientorganisationer, skrive artikler og taler på konferencer internationalt. Jeg har bl.a. haft kunder fra Forbes 500, "Wallstreet wolves" og topnavne indenfor modebranchen sammen med kræftpatienter og generel sundhedsscreening til forebyggende formål. Jeg er særlig passioneret omkring de videnskabsbaserede overlapninger mellem vestlig medicin og østlig sundhedsfilosofi.

Fortæl lidt omkring dig selv?

Ligesom 'no size fits all', er der ingen kost, som virker for alle. Hver krop har sin egen perfekte formel for at trives. For at behandle skal vi først kunne diagnosticere årsagen til sygdommen. Hver sygdom er unik, da de underliggende biokemiske ubalancer først skal opdages for at udvikle en formel, der retter sig mod problemet.

Vi ved nu, at gener kun betyder lidt. Vi har alle sygdomsgener. Den rigtige nøgle er, om vi aktiverer disse gener eller ej. Når vi kender vores sårbarheder, kan vi handle for at inaktivere sygdomsgener. Gennem biokemiske test kan vi forstå, hvilke fødevarer, kosttilskud og endda medicin, der bedst virker for os, baseret på hvordan vi er biokemisk forbundet, hvilke toksiner vi har og målrette præcise mangler. Dette gør det muligt for os at bevæge os væk fra symptomhåndtering, og til test for de faktiske underliggende triggere til behandling og omvendt sygdom eller simpelthen forhindre genetisk disposition i at blive genetisk bestemmelse. Vores gener er ikke vores skæbne - vi styrer vores skæbne gennem vores handlinger.

Løbende aktiviteter og tidligere bedrifter vi bør vide om? 

Jeg stræber altid efter at uddanne mig selv og integrere den nyeste viden. 

Jeg har deltaget i kurser fra Harvard, Stanford, Chopra Center, Neuro-Nutrient Therapy Institute af Dr. Julia Ross, Institut for the Psychology of Eating og Maudsley London. Kurser, der dækker sundhedscoaching, spiseforstyrrelser, afhængighed, laboratoriediagnostik, ernæringsbehandling og kinesisk medicin. Jeg deltog med et stipendium på TEDMED 2016. Derudover har jeg været International Speaker på Omics Addiction konferencen i Orlando 2016 omkring 'Nutrition Strategies in Addiction Recovery'. Jeg er grundlægger af den varemærkebeskyttede behandlingsmetode TANT® - som er målrettet 'nutrition therapy'. Jeg er medlem af International Association of Eating Disorder Professionals, Danish Nutrition Society og Animal Protection.

Hvad er din opfattelse af VITAVIVA, og hvorfor anbefaler du VITAVIVA?

For mig er det vigtigt, at jeg kun anbefaler produkter, der kombinerer renhed med styrke og forbrugervenlige priser. VITAVIVA kontrollerer disse kriterier ud over at have fremragende kundeservice. Folk bliver lyttet til og givet den hjælp, de har brug for for at finde ud af, hvad der passer til dem. Virksomheder ' that care' er sjældne - dette skinner igennem i VITAVIVAs produkter og service. De forsøger altid at implementere det nyeste fund i deres kosttilskud, så jeg som forbruger kan stole fuldt på, at jeg tager kosttilskud, der er verdensklasse uden selv at skulle undersøge dette – og det er en lettelse: at være i stand til at stole på, at en anden tager vare på mit helbred.

 1. Vitamin C Booster Vegan / 1000 mg

  GRATIS VITAMIN C BOOSTER?

  Hvordan? Super nemt - se med her:

  1. Din shoppingkurv skal indeholde for over 1000 kr (inden du tilføjer Vitamin C Booster)
  2. Tilføj derefter Vitamin C Booster til din indkøbskurv.
  3. Brug rabatkoden:  " CBOOST " og vi fratrækker 100% af produktets værdi (409,75 kr.) fra din ordre.

  Tilbuddet gælder tom 31/1 2021 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

  HVAD ER VITAMIN C BOOSTER?

  Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C ansees for at være en stærk antioxidant.

  C-vitamin er et af vores favorit vitaminer! C-Vitamin er sandsynligvis et af de mest udforskede vitaminer gennem tiden og har en række sundhedsanprisninger knyttet til dig:

  • C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion.
  • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder.
  • C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.
  • C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E.
  • C-vitamin øger optagelsen af jern.

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamin C Booster er især relevant for dig, hvis du ønsker at støtte dit immunforsvar i perioder eller støtte op om din kollagen-syntese.

  Dette produkt er VEGAN og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  409,75 kr
 2. Kidney Cleanse Vegan / 60 kapsler

   

  HVAD ER KIDNEY CLEANSE?

  Kidney Cleanse er en unik formel til støtte for nyrerne. Det indeholder tranebærekstrakt, astragalusrod, bjørkeblade, kjerrespids, buchu blade, enebær og meget mere. Den indeholder også en blanding bestående af kanel, gurkemeje, ingefær, grøn te, rosmarin, vindruekerne ekstrakt, vilde blåbær, hindbær, tranebær og jordbær.

  Nyrerne er to bønneformede organer i nyresystemet. De hjælper kroppen med udskille affalds-og giftstoffer igennem urin. De hjælper også med at filtrere blodet, før det sendes tilbage til hjertet.

  Nyrerne udfører mange vigtige funktioner, herunder:

  • Opretholdelse af den samlede væskebalance
  • Regulering og filtrering af mineraler fra blod
  • Filtrering af affald fra mad, medicin og giftige stoffer
  • Skabe hormoner, der hjælper med at producere røde blodlegemer, fremme knoglesundhed og regulere blodtrykket.

  Dette produkt er VEGAN og egnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  447,00 kr
 3. 7 Day Cleanse Maximum strength

  HVAD ER 7 DAY CLEANSE?

  7 Day Cleanse er en optimal sammensætning, der indeholder flere naturlige og effektive afføringsmidler, såsom cayennepeber, fennikelfrø, rødkløver, psylliumskaller, organisk hørfrøolie og meget mere.

  Hvis du lider af forstoppelse, bør din diæt omfatte fødevarer med høje koncentrationer af fiber og fødevarer, der holder din tarmflora sund.

  NATURLIGE INGREDIENSER?

  Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der giver dig mulighed for at rense din tarm. Naturlige afføringsmidler fungerer på forskellige måder. De kan opdeles i følgende kategorier: Stimulerende afføringsmidler, Mekaniske afføringsmidler og Osmotiske afføringsmidler.

  Stimulerende afføringsmidler kaldes rensemidler, der betragtes som stimulanser, fordi de fungerer på tarmmusklerne og har visse komponenter, der også påvirker tyktarmen for at stimulere tarmbevægelser. De arbejder også på dine tarmvægge og øger produktionen af ​​mineraler og væsker og mindsker tarmernes evne til at absorbere natrium og klor. Mekaniske afføringsmidler er fiberrige afføringsmidler, der tilføjer volumen til din afføring, fastholder vand og fugter tarmvæggene og hjælper på den mest naturlige måde med at fremme tarmmuskelbevægelser for at hjælpe dig med at gå på badeværelset. Disse inkluderer opløselige og uopløselige fibre.

  FØR DU STARTER DIN CLEANSE!

  Vi anbefaler at du læser følgende vejledning, før du starter din cleanse: VEJLEDNING

  OPFØLGNING?

  7 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 7-dages udrensnings program. Vi anbefaler at man følger op med Maintenance Cleanse for bedste og mest vedvarende resultat.

  SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?

  Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

  Læs mere
  568,06 kr
 4. Candida Cleanse Maksimum styrke

   

  HVAD ER CANDIDA CLEANSE?

  Candida Cleanse indeholder oregano-bladekstrakt, caprylsyre, enzymer, sort valnød, Aloe Vera, reishi-svamp og meget mere.

  HVAD ER CANDIDA SVAMP?

  Mange svampetyper lever i og på den menneskelige krop, herunder slægten af gærsvamp, der er kendt som Candida. Candida findes typisk i små mængder i munden og tarmen og på huden. På normale niveauer er svampen ikke problematisk. Når Candida imidlertid begynder at vokse ukontrolleret kan det føre til problemer. 

   

  Læs mere
  353,88 kr
 5. WATER AWAY Complex / 60 kapsler

   

  HVAD ER WATER AWAY?

  Water Away Complex indeholder vitaminer, mineraler, urter og grønt som har en naturlig vanddrivende effekt heriblandt; mælkebøtte, grøn te, cranberry, enebær, bucchu blade, æbleeddike og vandmelon.

  Vitamin B6 bidrager til normal energibringende stofskifte, normal cysteinsyntese, normal funktion af nervesystemet, normal homocysteinmetabolisme, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed, regulering af hormonaktivitet.

  Kalium (potassium) bidrager til normal funktion af nervesystemet, normal muskelfunktion og til opretholdelse af normalt blodtryk.

  RELEVANT FOR DIG?

  Døjer du med overskydende vand i kroppen (ben, fingre, ansigt etc), kunne dette produkt være en løsning for dig. 

  Læs mere
  298,00 kr
 6. GRAVIOLA Extract

   

  HVAD ER GRAVIOLA?

  Soursop, også kendt som Graviola, er frugten af Annona muricata, en type træ, der er hjemmehørende i tropiske regioner i Amerika. Denne stikkende grønne frugt har en cremet struktur og en stærk smag, der ofte sammenlignes med ananas eller jordbær.

  En typisk servering af denne frugt er lav i kalorier, men alligevel høj i flere næringsstoffer som fibre og vitamin C. Soursop indeholder også en lille mængde niacin, riboflavin, folat og jern. Det har et højt indhold af antioxidanter. 

  Vores Graviola indeholder 650 mg Graviola pr kapsel.

  RELEVANT FOR DIG?

  Hvis du ønsker en naturlig kilde til stærke antioxidanter, er Graviola et super godt bud.

  Læs mere
  325,94 kr
 7. Thyroid Support Metabolism / 60 kapsler

   

  HVAD ER THYROID SUPPORT?

  Thyroid Support er en optimal sammensætning til støtte af skjoldbruskkirtlen. Produktet indeholder magnesium, selen, schisandra, ashwagandha rod, kelp, zink og meget mere.

  Skjoldbruskkirtlen producerer 2 hormoner (T3 + T4), der regulerer din krops stofskifte. Flere forskellige lidelser kan opstå, når din skjoldbruskkirtel producerer for meget hormon (hyperthyreoidisme) eller for lidt (hypothyreoidisme).

  Din skjoldbruskkirtel producerer hormoner, der kontrollerer mange aktiviteter i din krop, herunder hvor hurtigt du forbrænder kalorier og hvor hurtigt dit hjerte slår. Sygdomme i skjoldbruskkirtlen får den til at gøre enten for meget eller for lidt. Afhængig af hvor meget eller hvor lidt hormon din skjoldbruskkirtel producerer, kan du ofte føle dig rastløs eller træt, eller du kan tabe dig eller gå op i vægt. Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at have skjoldbruskkirtelsygdomme, især lige efter graviditet og efter overgangsalderen.

  Thyroid Support indeholder: Jod (fra kelp) bidrager til normal energibringende metabolisme. Selen bidrager til den normale skjoldbruskkirtelfunktion. Zink bidrager til normal syre-basismetabolisme. Kobber bidrager til normal energiudbytende stofskifte. Magnesium bidrager til normal energibringende stofskifte. Vitamin B12 bidrager til normal energibringende metabolisme, normal homocysteinmetabolisme, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, reduktion af træthed og udbrændthed.

  Læs mere
  447,00 kr
 8. Organic Turmeric Vegan / 60 tabletter

   

  HVAD ER ORGANIC TURMERIC?

  Organic Turmeric er økologisk gurkemeje, som indeholder 700 mg stærkt koncentreret økologisk gurkemeje sammen med 5 mg økologisk peber. Gurkemeje er en lys farvet gul rod, der har sin oprindelse i Indien og Sydøstasien. Gurkemeje har et antal naturlige forbindelser kendt som curcuminoider, som har potente antioxidantegenskaber.

  SORT PEBER?

  Gurkemejen tilsættes sort peber, da det forbedrer biotilgængeligheden af gurkemejen i kroppen. Med andre ord, så øger det kroppens optagelse af gurkemeje, når den sorte peber tilsættes. Dette maksimerer de sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje.

  Læs mere
  400,44 kr
 9. Organic Chlorella Vegan / 300 tabletter

   

  HVAD ER CHLORELLA?

  Denne næringsspækkede alge har modtaget en masse applaus for sine sundhedsmæssige fordele.

  Chlorella er en en-cellet, grøn ferskvandalge.

  Der er over 30 forskellige arter, men to typer - Chlorella vulgaris og Chlorella pyrenoidosa - er de arter som er hyppigst brugt og mest forsket i. Dette produkt er baseret på Chlorella vulgaris. Da chlorella har en hård cellevæg, som vi mennesker har svært ved at fordøje, er et supplement den bedste løsning til, at få alle fordelene ved denne alge.
  Chlorella vulgaris er naturligt rig på protien, B12, jern og C-vitamin.

  DYRKET I GLAS?

  Dette Chlorella-tilskud er en ultra-ren premium ØKOLOGISK chlorella, dyrket i EU på glasrør, for at undgå tungmetaller og anden forurening. Det bliver ikke bedre end dette!

  Læs mere om Chlorella nedenfor "Beskrivelse".

  Læs mere
  335,25 kr