Facebook Pixel

Lisbeth Hecksher

Lisbeth Hecksher

Lisbeth Hecksher har praktiseret zoneterapi siden 1996. Hun har endvidere læst biomedicin på Skolen for Helhedsterapi og deltager løbende i videreuddannelse inden for zoneterapi, ernæring, biomedicin og homøopati.

Lisbeth har efteruddannet sig og specialiseret sig i at arbejde med fertilitet, gravide, præmature børn, spædbørn og børn i al almindelighed. Derudover har hun i mange år arbejdet med klienter, som lider af bivirkninger/senfølger af kemo- og stråleterapi.

Hvad er din professionelle titel og baggrund?

Jeg er færdiguddannet ex.zoneterapeut RAB (registreret alternativ behandler) i 1996 fra  Søborg Helseskole.

Jeg har specialiseret mig indenfor fertilitet, graviditet, fødsler (går ikke med til fødsler mere) Jeg arbejder med præmature børn, børn med alvorlige sygdomme og kræftpatienter (senfølger) Mine overbygninger er taget løbende over de sidste 20 år.

Hvilket område er du specialiseret i, og hvor mange års erfaring har du?

Jeg har de sidste 25 år spist relevante kosttilskud - og startede med Vitavivas produkter allerede i 1999. For mig er det alt afgørende med et godt helbred. En krop der fungerer optimalt. En krop der ikke kender til sygdomme, ubehag eller smerter. En krop med et godt immunsystem. Så kommer resten af sig selv, et godt “mentalt” helbred. Hvad nytter det at blive 135, som jeg planlægger, hvis du ikke har en krop der fungerer, og et mentalt godt helbred. Min kost spiller en stor rolle, men mine kosttilskud er lige så vigtige for mig. Jeg dyrker powerpilates 3 gange om ugen, yoga 3 timer om ugen, - og jeg lever et meget aktivt liv med 6 børnebørn, og en ligeså super aktiv mand. Jeg er ret sikker på, at mine kosttilskud spiller en stor rolle på mit fantastiske energi niveau.

Løbende aktiviteter og tidligere bedrifter vi bør vide om? 

Jeg videreuddanner mig løbende – har taget kurser i Ortomolekylær medicin, masser af relevante kurser i homøopati, biomedicin, ernæring osv.

Hvad er din opfattelse af VITAVIVA, og hvorfor anbefaler du VITAVIVA?

Jeg startede i 1999 med at bruge Vitaviva’s produkter, fordi det var det eneste sted jeg kunne finde L-lysin. Efterhånden er der kommet en del flere produkter til. Jeg er stor tilhænger af alle deres amino syre. Deres usammenlignelige multivitaminpille Vitamax. Og ikke mindst børnevitaminerne. Mine to mindste børnebørn 4-7 har spist dem i nogle år efterhånden, - og jeg kan forsikre, at de aldrig er syge.

Jeg anbefaler Vitaviva’s produkter, fordi jeg ikke har kunne finde noget andet på markedet, der matcher. De er brandgo’e.

FERTILITET

Lisbeth Hecksher: Det er svært at sige hvor mange par der er barnløse, men et kvalificeret bud ligger på mellem hvert 5. og 7. par i den fødedygtige alder. Hyppigheden af barnløshed afhænger dels af kvindens alder og parrets generelle helbred og livsstil.

Kvindelige årsager til barnløshed skyldes oftest alder, manglende ægløsning, lukkede æggeledere, PCOS – polycystisk ovarie syndrom eller endometriosis. Mandlige årsager til barnløshed skyldes som regel dårlig sædkvalitet. Og endelig er der uforklarlig barnløshed. Nogle par er barnløse uden man kan sige et ord om de præcise årsager til deres barnløshed.

Men der er håb! Zoneterapi i forbindelse med kosttilskud, homøopati og kostændringer har hjulpet mange kvinder til graviditet. Også i forbindelse med insemination eller IVF behandling er det en særdeles god idé at supplere med zoneterapi og kosttilskud.

En ganske almindelig udrensning af kroppen kan være guld værd i denne forbindelse. De mange affaldsstoffer, som gennem årene har aflejret sig i kroppen, kan svække dine organer og hæmme de naturlige processer i kroppen. Der findes masser gode kosttilskud, som på naturlig vis kan hjælpe kroppen i gang med en udrensningsproces.

Hvis der er knas i hormonsystemet, manglende eller uregelmæssige menstruationer, kan zoneterapi kombineret med kosttilskud og homøopati afhjælpe ubalancer her. Hvis mandens sædkvalitet er for dårlig, er det også en god idé at behandle ham , for at få skabt balance i kroppen.

Der er mange solstrålehistorier, men selvfølgelig er der også behandlinger, der ikke giver de resultater, man gerne vil opnå.

Til kvinder, der prøver at blive gravide anbefaler jeg som basis oftest:

 • Multivitaminpille/Vitamax (hvori 800mcg B9 indgår) x 4 dagligt
 • C vitamin 1000mg x 1 dagligt
 • D3 vitamin 2000 med K2 x 2 dagligt
 • Calcium/Magnesium (600mg calcium/300mg magnesium) x 1 kapsel 2 gange dagligt
 • Krillolie x 1 dagligt
 • E vitamin 400 I.U. x dagligt
 • Q10 120Mg x 1 dagligt
 • B vitamin kompleks/Stress B+C x 2 dagligt 
 • Jern 50-50mg (sælges ikke hos Vitaviva)

 Til mænd, anbefaler jeg: 

 • Multivitaminpille/Vitamax x 4 dagligt
 • C vitamin 1000mg x 1 dagligt
 • D3 vitamin 2000 med K2 x 1 dagligt
 •  Zink 200Mcg x 1 dagligt
 • Selen 20Mg x i dagligt
 • Calcium/Magnesium (600mg calcium/300mg magnesium) x 1 kapsel 2 gange dagligt
 • Q10 120Mg x 1 dagligt
 • Krillolie x 1 dagligt

Læs mere om Lisbeth Heckser på: http://www.lisbethhecksher.dk

 1. Vitamin D3 med K2 Tyggetablet / 90 tabletter

   

  HVAD ER D-VITAMIN?

  D-vitamin er ikke et vitamin i traditionel forstand, fordi vi er i stand til at danne det gennem huden, når vores hud først er udsat for UV-B-stråler fra solen. Dannelsen sker i huden fra kolesterol. Solens stråler skal være stærke, og huden skal udsættes direkte for, at vores kroppe danner nok naturligt vitamin D3. Derfor kaldes det solskinsvitaminet. Mangel på D vitamin er derfor især almindelig i lande nord for ækvator. 

  • D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.
  • D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder.
  • D-vitamin bidrager til normale blodkalkniveauer.
  • D-vitamin bidrager til opretholdelse af en normal muskelfunktion.
  • D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor.
  • D-vitamin har en rolle i processen med celledeling. 

  D-vitamin er nødvendigt til normal vækst og udvikling af knogler hos børn og bidrager til immunsystemets normale funktion. Derfor anbefales det at børn fra 0-4 år får D-vitamin via tilskud. Det anbefales også at gravide tager et tilskud af D-vitamin igennem hele deres graviditet.

  HVAD ER K-VITAMIN?

  K-vitamin bidrager til opretholdelse af sunde knogler og normal blodkoagulation.

  RELEVANT FOR DIG?

  Hvis du leder efter et tilskud, som støtter op om knoglesundhed, er dette produkt ideelt. Det er også et super tilskud, hvis du ønsker at bidrage til dit daglige niveau af D-vitamin og K-vitamin.

  Dette produkt indeholder 90 tyggetabletter med en mild smag af kirsebær. Det giver til 90 dages forbrug.

   

  Læs mere
  214,19 kr
 2. Vitamin C Booster 1000 mg / 100 tabletter

   

  HVAD ER VITAMIN C BOOSTER?

  Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C anses for at være en stærk antioxidant.

  C-vitamin er et af vores favorit vitaminer! C-Vitamin er sandsynligvis et af de mest udforskede vitaminer gennem tiden og har en række sundhedsanprisninger knyttet til dig:

  • C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion.
  • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder.
  • C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.
  • C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E.
  • C-vitamin øger optagelsen af jern.

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamin C Booster er især relevant for dig, hvis du ønsker at støtte dit immunforsvar i perioder eller støtte op om din kollagen-syntese.

  Dette produkt er VEGANSK og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  409,75 kr
 3. Stress B Vitamin B+C / 270 stk.

   

  HVAD ER STRESS B?

  Stress B + C er formuleret til at understøtte krop og sind i travle og stressede perioder gennem et bredt kompleks af B vitaminer sammen med C-vitamin, mineraler og en række særligt udvalgte urter.

  HVAD KAN B-VITAMINER?

  B-vitaminer er mange forskellige vitaminer, som alle er vandopløselige. De kan udskilles fra kroppen via urinen. B-vitaminerne arbejder sammen i et komplekst biologisk samarbejde. De udgør en del af kroppens enzymprocesser, hvor nogle dominerer mere end andre.

  B-vitaminer bidrager til et normalt energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion og normal mental ydeevne, normal funktion af hjertet, normal homocysteinmetabolisme og normal cysteinsyntese, normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immunsystemet, spiller en rolle i celledeling, normal protein- og glykogenmetabolisme, normal makronæringsstofmetabolisme, regulering af hormonaktivitet, normal funktion af hjertet, opretholdelse af normale slimhinder og røde blodlegemer, opretholdelse af normal hud og hår, normalt syn og normal metabolisme af jern. Det bidrager til beskyttelsen af ​​celler mod oxidativ stress, til reduktion af træthed og udbrændthed, normale slimhinder, normal blodkoagulation og en normal aminosyresyntese. De bidrager desuden til en normal syntese og metabolisme af steroidhormoner, D-vitamin og nogle neurotransmittorer.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, som befinder dig i en stresset hverdag eller periode i dit liv. Når du er stresset udskiller kroppen automatisk flere B- og C-vitaminer, hvorfor man kan vælge at tilføje ekstra via et tilskud. Det er formålet med dette produkt. 

  Læs mere
  353,88 kr