Facebook Pixel

Stefanie Klaver

Stefanie Klaver

Stefanie Klaver er grundlægger af KLÆVER HEALTH og har været aktiv i en tid som en orthomolekylær ernærings coach.

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg hedder Stefanie Klaver, 31 og bor i Amsterdam. Jeg har altid været meget interesseret i sundhed. Det fik mig til at vælge at studere ernæring. Jeg sluttede i 2004. Efter at have arbejdet som ernæringsekspert her og der indså jeg, at jeg savnede et sted, hvor man kunne få den samlede pakke. Derfor åbnede vi Klaever Health i oktober 2016. Et sted, hvor vi tilbyder en kombination af personlig træning, kosttilskud af høj kvalitet, juice, smoothies, ernæringsmæssige råd og lab tests. Den personlige tilgang er meget vigtig for os alle, og hver person er unik.

Hvad er din daglige rutine?

Som iværksætter er det altid en udfordring at være afbalanceret. Især i de første par år som selvstændig med mange arbejdtider, som jeg er midt i nu. Projektet er igang - jeg har  en butik, der er åben 7 dage om ugen. Jeg står op omkring kl. 7.30 og går for det meste med hunden først. Nogle gange har jeg rådgivning før åbningstiderne i butikken. Hvis ikke, åbner jeg butikken og begynder at lave de første friskpressede juicer til de mennesker, der allerede har haft personlig træning. Omkring kl. 10.30 får jeg selv morgenmad. Jeg elsker min personlige yndlings smoothie 'Klaevers Favorite'. Herefter tager jeg dagligt nogle kosttilskud såsom vitamin D og omega 3 (fra alger). Jeg tilføjer et multivitamin, B12, magnesium, C, spirulina eller jern til det, når jeg har det som jeg lever i mit eget candy shop J. Dage er fyldt med konsultationer, personlig træning, juice, informere kunder om kosttilskud og så på.

Jeg forsøger at lifte hunden ind imellem, det hjælper med at rydde mit hoved. Butikken lukker kl. 18.30, men jeg har ofte  stadig konsultationer om aftenen, eller jeg skal lave forberedelser til næste dag. Efter endt arbejdsdag elsker jeg at lave mad. Det beroliger sindet og hjælper mig med at forblive sund. Jeg spiser middag omkring kl. 20.30, går med hunden igen, prøver at nå lidt meditation, se en serie eller dokumentar og går i seng. Og gentag :-)

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Balancen er nøglen! Mange mennesker tror, ​​at en sund livsstil kræver meget fokus på din kost. Jeg er uenig. Det gælder om at værdsætte din krop, støtte dit sind og elsker vores planet.

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg fik kendskab til VITAVIVA gennem en ven, og jeg elskede det fra starten. Jeg besluttede mig ikke kun for at bruge det selv, men også at sælge det hos Klaever Health. Kombinationerne af ingredienser er optimale, og de visuelle udtryk afrunder det. VITAVIVA tager det støvede billede af kosttilskud og gør det mere tilgængeligt for alle. Og det er, hvad jeg synes, det burde være som, kosttilskud er der for alle.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Mine klienter er især begejstrede for Great Hair Complex, C-Booster, Horny Goat Weed og mange flere!

Læs mere om Stefanie Klaver her: http://www.klaever-health.nl/

 1. VITADAILY 30 dagsdoser

   

  HVAD ER VITADAILY?

  VITADAILY er en praktisk convenience pakke, der indeholder multivitaminer og olier til daglig brug. Pakket i 30 individuelle poser er de nemme at have med på farten. VITADAILY er den ultimative daglige base med 3 multivitaminer, ekstra vitamin C & D med olivenolie.

  Hver daglig dosis består af følgende:

  3 x Vitamax multivitamin 
  1 x Vitamin C 
  1 x Omega 3 olie
  1 x Vitamin D3 1000 IU med olivenolie

  VITAMAX er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

  Vitamin C er en C-vitamin på 500 mg tilført bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C er en stærk antioxidant. C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.

  D-vitamin med olivenolie bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder, normale blodkalkniveauer og til opretholdelse af en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling. Denne D-vitamin kommer i en kapsel med jomfru olivenolie for bedre optagelighed. Kosttilskud med D-vitamin i olie menes at hjælpe kroppen til lettere at optage vitaminet.

  Omega 3 indeholder 1000 mg omega 3 olie fra fisk pr. kapsel, herunder 455 mg EPA og 230 mg DHA, samt et naturligt indhold af E-vitamin. Det er en potent og koncentreret kilde af ren omega 3 i en smuk klar kapsel. Vores omega 3 giver dig en ren og god kilde til de sunde og essentielle fedtsyrer, som støtter din krop på daglig basis.

  Læs mere
  499,61 kr
 2. Vitamin C Booster 1000 mg / 100 tabletter

   

  HVAD ER VITAMIN C BOOSTER?

  Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C anses for at være en stærk antioxidant.

  C-vitamin er et af vores favorit vitaminer! C-Vitamin er sandsynligvis et af de mest udforskede vitaminer gennem tiden og har en række sundhedsanprisninger knyttet til dig:

  • C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion.
  • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder.
  • C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.
  • C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E.
  • C-vitamin øger optagelsen af jern.

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamin C Booster er især relevant for dig, hvis du ønsker at støtte dit immunforsvar i perioder eller støtte op om din kollagen-syntese.

  Dette produkt er VEGANSK og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  409,75 kr