Facebook Pixel
GABA

GABA

GABA

381,81 kr

100 kapsler

 

HVAD ER GABA?

Gamma Aminobutyric Acid (GABA) er en naturligt forekommende aminosyre, der fungerer som en neurotransmitter i din hjerne. Neurotransmittere fungerer som kemiske budbringere. GABA betragtes som en hæmmende neurotransmitter, fordi den blokerer eller hæmmer visse hjernesignaler og nedsætter aktiviteten i dit nervesystem.

Når GABA fastgøres til et protein i din hjerne kendt som en GABA-receptor, giver det en beroligende virkning.

Som et resultat af disse egenskaber er GABA også blevet et populært supplement i de senere år. Dette skyldes delvis, at det ikke er tilgængeligt fra mange madkilder. De eneste fødevarer, der indeholder GABA, er gærede, såsom kimchi, miso og tempeh.

RELEVANT FOR DIG?

Hvis du har brug for et naturligt middel til at støtte dit sind og dine tanker på daglig basis, er dette tilskud relevant for dig.

Du får 500 mg GABA pr kapsel.

Når GABA fastgøres til et protein i din hjerne kendt som en GABA-receptor, giver det en beroligende virkning. Dette kan hjælpe med følelser af angst, stress og frygt. Det kan også hjælpe med at forhindre anfald.

Aminosyrer er inkluderet i opbygningen af ​​muskler og celler. Der er 20 aminosyrer af betydning for menneskelig biokemi. De 8 kaldes essentielle aminosyrer. De individuelle aminosyrer er hver især vigtige næringsstoffer, som er afgørende for kroppens vækst, regenerering, herunder sårheling, immunsystem og produktionen af ​​enzymer og hormoner. Det er vigtigt at supplere med aminosyrer, da kroppen ikke kan producere dem i tilstrækkelige mængder.

Aminosyrerne dannes i planteverdenen og i de lavere livsformer. Vi er nødt til at få dem gennem vores mad, da vi ikke producerer dem selv. De gør dette ved at indtage og nedbryde madproteinerne. De individuelle proteiner er opbygget som et komplekst netværk af hundreder af aminosyrer, der er forbundet i basisenheder kaldet peptider. To aminosyrer binder til et dipeptid, tre til et tripeptid, fire til et tetrapeptid og mange aminosyrer, der er bundet til at danne et polypeptid. Talrige polypeptider danner sammen et protein. Vores madproteiner har også denne struktur i et tæt og kompliceret netværk bestående af et meget stort antal aminosyrer.

For at organismen skal kunne udnytte de aminosyrer, der er bundet til proteinet, er det imidlertid afgørende, at de frigøres fuldstændigt fra hinanden. En forudsætning for at opnå dette er, at vi er i stand til at fordøje det protein, vi forbruger fuldstændigt, så det helt nedbrydes til dets molekylære bestanddele, dvs. aminosyrerne. Med få undtagelser kan kun frie aminosyrer optages og anvendes af organismen.

Daglig dosering: Tag en (1) kapsel, 1 til 2 gange om dagen på tom mave, f.eks. Med lidt frugtsaft.

N. B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
GABA (gamma-aminobutyric acid)
GABA (gamma-aminoboterzuur)
500 mg
*
Vitamin B6 (Pyridoxine HCl)
Vitamine B6 (Pyridoxine HCl)
2 mg
143%
Other ingredients: Amino acid; filler: rice flour; capsule: hydroxypropyl methylcellulose; anti-caking agent; magnesium stearate; silicon dioxide; vitamin.
Overige ingrediënten: Aminozuur; vulmiddel: rijstmeel; capsule: hydroxypropylmethylcellulose; antiklontermiddel; magnesium stearaat; siliciumdioxide; vitamine.
Suggested use: Take one (1) capsule, 1 to 2 times per day on an empty stomach, for example with some fruit juice.
Aanbevolen: Neem één (1) capsule, 1 tot 2 keer per dag op een lege maag, bijvoorbeeld met wat vruchtensap. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: Free from wheat, gluten, soy, milk, dairy, egg, fish, shellfish and nuts. This product is suitable for vegans and vegetarians.
Waarschuwing: Vrij van tarwe, gluten, soja, melk, zuivel, ei, vis, schaaldieren en noten. Dit product is geschikt voor veganisten en vegetariërs. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

En af mine favoritter er GABA som jeg har brugt gennem mange måneder nu. GABA giver mig en ro, mindsker min angst og har en følelse af det lige sætter en dæmper på tanke mylder.

Jeg er meget glad for produktet :)

Nanna, kunde 2020

★★★★★