Facebook Pixel
GlucoXtra

GlucoXtra

GlucoXtra

605,31 kr

HVAD ER GLUCOXTRA?

Dette er en tre-i-en-formel, der kombinerer glucosamin, chondroitin med MSM.

HVAD ER GLUCOSAMIN?

Glucosamin er et naturligt forekommende kemikalie, der findes i den menneskelige krop. Det er i væsken omkring led og en del af brusken. Det bruges naturligt af kroppen til at producere en række processer, der er involveret i opbygningen af sener, ledbånd, brusk og den tykke væske, der omgiver dine led. Vi bruger typen "Glucosamin-sulfat", da kroppen naturligvis også bruger sulfat i de ovenfor beskrevne processer. Dette produkt giver dig 1500 mg glukosamin pr. daglig dosis.

HVAD ER CHONDROITIN?

Chondroitin er et stof, der forekommer naturligt i bindevæv hos mennesker og dyr. Det er en vigtig strukturel komponent i brusk. Dette produkt giver dig 1200 mg Chondroitinsulfat pr. daglig dosis.

HVAD ER MSM?

MSM kaldes også Methylsulfonylmethane - MSM er en kemisk naturlig del af dyr, mennesker og mange planter. Det findes naturligt i små mængder i tomater, mælk, majs og frugter. Dette produkt giver dig 2000 mg MSM pr. daglig doses.

Glucosamine / 450

En tre-i-en formel, der kombinerer glucosamin og chondroitin med understøttelse af MSM.

Vi udviklede dette produkt for maksimal effekt og optagelighed i kroppen. Hvis du vil vide mere om Glucosamine, Condroitin og MSM, er der foretaget mange interessante artikler og forskning omkring deres effekt og brug.

Kombinationen af disse 3 ingredienser er blevet brugt i mange år, og det er et af vores bedst sælgende produkter.

Anbefalet daglig dosis: 5 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 5
Amount Per Serving
% Daily Value
Chondroitin Sulfate
1200 mg
*
Glucosamine Sulfate
1500 mg
*
MSM (Methylsulfonoylmethane)
2000 mg
*
Other ingredients: Gelatin, Cellulose, Magnesium stearate and silicone dioxide.
Suggested use: Som dagligt kosttilskud anbefales 5 kapsler med vand i forbindelse med et måltid.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

"Jeg rådede min mand til at tage Glucoxtra, da det muligvis kunne have en positiv effekt på hans gigt i hans hænder, hvilket er begyndt at plage ham meget. Måske et par måneder senere kunne min mand ikke længere føle sin gigt i fingrene. Han tager nu 4 Glucoxtra om dagen, og jeg kan ikke holde ham fra dem. TAK! ”

Susanne, kunde 2017

Måske du også vil synes om…