Facebook Pixel
GREAT HAIR COMPLEX

GREAT HAIR COMPLEX

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Kosttilskud til hår

GREAT HAIR COMPLEX

381,35 kr
Hår / 60 tabletter
381,35 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  Pris pr. daglig dosis 12,50 kr. 

  NY OPDATERET FORMEL!

  Vi har opdateret og optimeret vores Great Hair Complex-formel. Den indeholder stadig alle de fantastiske ingredienser, den gjorde før, men vi har justeret den, så den er endnu bedre! Ekstra bonus - nu vegansk formel!

  HVAD ER GREAT HAIR COMPLEX?

  Great Hair Complex er et specielt sammensat produkt, som indeholder udvalgte vitaminer, mineraler, amino syrer og urter, som spiller en rolle i relation til opretholdelse af normalt hår, blandt andet Biotin, som er kendt for at bidrage til opretholdelse af normalt hår.

  Great Hair indeholder desuden andre vigtige næringsstoffer som vitamin A, B og C, samt saw palmetto, folinsyre, panthothenic acid, niacinamid og silica.

  B8 BIOTIN?

  Biotin kaldes ofte "skønhedsnæringsstoffet" på grund af den næring, den leverer til hud og hår. Dette medlem af B-vitaminkomplekset bidrager til vedligeholdelse af hår og hud, normal energi omsætning, nervesystemets funktion, normal omsætning af makronæringsstoffer, normal psykologisk funktion, normale slimhinder og blodkoagulation.

  RELEVANT FOR DIG?

  Dette produkt er relevant for dig, mand som kvinde, hvis du ønsker at støtte din hårvækst.

  Dette produkt er VEGANSK og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  HVAD ER I GREAT HAIR COMPLEX?

  Great Hair complex indeholder en bred kombination af vitaminer, mineraler, aminosyrer og urter, hvoraf flere spiller en rolle for normal hårvækst og et sundt hår.

  Sav palme (Saw palmetto) er en type palmer, der er hjemmehørende i det sydøstlige USA.

  Vindruekerneekstrakt (Grape Seed Extract) er et diættilskud fremstillet ved at fjerne, tørre og pulverisere de bitter-smagende frø af druer. Vindruekerner er rige på antioxidanter, herunder phenolsyrer, anthocyaniner, flavonoider og oligomere proanthocyanidin-komplekser (OPC).

  Ginkgo biloba er et træ, der er hjemmehørende i Kina og som er dyrket i tusinder af år til forskellige anvendelser. 

  Daglig dosis: 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid

  Produktet indeholder 60 tabletter (til 30 dages forbrug)

  N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

  Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

  Advarsel Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre, børn under 18 år eller personer, der tager receptpligtig medicin. Personer med en kendt medicinsk tilstand bør konsultere en læge, før de bruger et kosttilskud.

  Serving Size: 2 Tablets
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Vitamin A (beta carotene)
  Vitamine A (bètacaroteen)
  6000 mcg
  750 %*
  Vitamin C (ascorbic acid)
  Vitamine C (ascorbinezuur)
  250 mg
  312 %*
  Vitamin E (d-alpha tocopheryl succinate)
  Vitamine E (d-alfa-tocoferylsuccinaat)
  8 mg
  45 %*
  Vitamin B-1 (as thiamine mononitrate)
  Vitamine B1 (thiamine mononitraat)
  30 mg
  2,7 %*
  Vitamin B-2 (riboflavin)
  Vitamine B2 (riboflavine)
  100 mg
  7,1 %*
  Niacinamide
  30 mg
  188 %*
  Vitamin B-6 (pyridoxine hydrochloride)
  Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)
  20 mg
  1250 %*
  Folic Acid
  Foliumzuur
  400 mcg
  200 %*
  Biotin
  Biotine
  4000 mcg
  8000 %*
  Pantothenic Acid (calcium pantothenate)
  Pantotheenzuur (calciumpantothenaat)
  250 mg
  4166 %*
  Calcium (carbonate)
  Calciumcarbonaat
  200 mg
  400 %*
  Zinc (amino acid chelate)
  Zink (aminozuurchelaat)
  20 mg
  50 %*
  Copper (gluconate)
  Koper (gluconaat)
  1 mg
  100 %*
  Choline Bitartrate
  Choline Bitartraat
  250 mg
  **
  Silica (bamboo 70% extract)
  Silica (bamboe 70% extract)
  40 mg
  **
  Inositol
  250 mg
  **
  PABA (para-aminobenzoic acid)
  PABA (para-aminobenzoëzuur)
  100 mcg
  *
  L-Cysteine
  L-cysteïne
  100 mcg
  *
  MSM (methylsulfonylmethane)
  50 mg
  *
  Ginkgo Biloba (24% extract)
  30 mg
  *
  Saw Palmetto (5:1 extract)
  250 mg
  *
  Pygeum Africanum (5:1 extract)
  100 mg
  *
  Green Tea (98% extract)
  Groene thee (98% extract)
  50 mg
  *
  Grape Seed (95% extract)
  Druivenpit (95% extract)
  50 mg
  *
  Other ingredients: Vegetable stearic acid, microcrystalline cellulose, croscarmellose sodium, vegetable magnesium stearate, hydroxypropyl methylcellulose, silicon dioxide, and riboflavin.
  Overige ingrediënten: Plantaardig stearinezuur, microkristallijne cellulose, croscarmellosenatrium, plantaardig magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide en riboflavine.
  Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
  Suggested use: 2 tablet daily preferably with meals or as directed by a healthcare professional. 2 tablets for an intensive treatment
  Aanbevolen: 2 tablet per dag bij voorkeur bij de maaltijd of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. 2 tabletten voor een intensieve behandel.
  Advarsel: ALLERGEN WARNING: CONTAINS SOY. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet.
  Waarschuwing: BEVAT SOJA. Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden

  Andre har sagt om...

  ★★★★★

  Jeg overvejede i en lang periode, om jeg skulle købe kosttilskud til håret, men var ikke helt sikker på, hvilke jeg skulle købe. Jeg fandt en artikel, hvor Great Hair Complex blev anbefalet og besluttede mig for at købe dem.

  Jeg er meget overrasket over, at de rent faktisk havde en stor effekt! Mit hår har aldrig set så sundt ud. Helt basalt kan jeg kun sige; du skal ikke vente - de er pengene værd.

  Marianne, Kunde 2020

  ★★★★★

  Siden mine tidlige 20'ere har jeg oplevet et alvorligt hårtab. Jeg har været igennem operationer, specielle shampooer og ekstrakter. Jeg mistede fortsat mit hår på trods af min store indsats.

  Jeg begyndte at tage Great Hair Complex dagligt for 5 år siden, og det har ændret mit hår totalt. Det vokser hurtigere og er meget kraftigere, mit hårtab er på et minimum nu, og det har en sund struktur og glans."

   
  Kristian, Kunde 2021

   

  ★★★★★

  Positiv oplevelse og anbefaling af Great Hair Complex! Har prøvet mange forskellige kosttilskud gennem årerne, som har til formål at understøtte et sundere hår.

  Siden jeg prøvede VitaVivas produkt, har jeg ikke (og vil ikke) anvende andre kosttilskud til håret. Oplever en hurtig og mærkbar effekt! Helt klart et af mine must-have produkter.

  Christina, Kunde 2020