Facebook Pixel

GREAT HAIR COMPLEX

372,50 kr

FÅ DIT DAGLIGE HÅR BOOST FOR KUN 6 KR. OM DAGEN

Great Hair Complex er et specielt sammensat produkt, som indeholder udvalgte vitaminer, mineraler, amino syrer og urter, som alle spiller en rolle i relation til opretholdelse af sundt hår, blandt andet Biotin, som er kendt for at bidrage til normal hårvækst. Great Hair indeholder desuden andre vigtige næringsstoffer som vitamin A, B og C, samt saw palmetto, folinsyre, panthothenic acid, niacinamid og silica.

Biotin kaldes ofte "skønhedsnæringsstoffet" på grund af den næring, den leverer til hud og hår. Dette medlem af B-vitaminkomplekset bidrager til vedligeholdelse af hår og hud, normal energi omsætning, nervesystemets funktion, normal omsætning af makronæringsstoffer, normal psykologisk funktion, normale slimhinder og blodkoagulation.

Hår / 60 tabletter

Great Hair complex indeholder en bred kombination af vitaminer, mineraler, aminosyrer og urter, som spiller en rolle for normal hårvækst og et sundt hår.

Sav palme (Saw palmetto) er en type palmer, der er hjemmehørende i det sydøstlige USA. Bærene fra planten bruges ofte i kosttilskud med fokus på prostatasundhed, hormonniveauer og hårtab hos mænd.

Vindruekerneekstrakt (Grape Seed Extract) er et diættilskud fremstillet ved at fjerne, tørre og pulverisere de bitter-smagende frø af druer. Vindruekerner er rige på antioxidanter, herunder phenolsyrer, anthocyaniner, flavonoider og oligomere proanthocyanidin-komplekser (OPC).

Ginkgo biloba er et træ, der er hjemmehørende i Kina og som er dyrket i tusinder af år til forskellige anvendelser. Da det er det eneste overlevende medlem af en gammel orden af planter, kaldes det undertiden et levende fossil. Mens dens blade og frø ofte bruges i traditionel kinesisk medicin, fokuserer moderne forskning primært på ginkgo-ekstrakt, der er lavet af bladene. Ginkgo-kosttilskud er i Østen forbundet med flere sundhedsanprisninger og anvendelser, hvoraf de fleste fokuserer på hjernefunktion og blodcirkulation.

Dosis

Anbefaligt Dagligt Tilskud: 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1 Tablets
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin A (beta carotene)
3000 mcg
375%*
Vitamin C (ascorbic acid)
125 mg
156%*
Vitamin E (d-alpha tocopheryl succinate)
2.7 mg
22.5%*
Vitamin B-1 (as thiamine mononitrate)
15 mg
1363.5%*
Vitamin B-2 (riboflavin)
50 mg
3571.5%*
Niacinamide
15 mg
94%*
Vitamin B-6 (pyridoxine hydrochloride)
50 mg
3571.5%*
Folic Acid
200 mcg
100%*
Biotin
2000 mcg
4000%*
Pantothenic Acid (calcium pantothenate)
125 mg
2083%*
Calcium (carbonate)
100 mg
200%*
Zinc (amino acid chelate)
2.5 mg
25%*
Copper (gluconate)
0.5 mg
50%*
Choline Bitartrate
125 mg
**
Silica (bamboo 70% extract)
20 mg
**
Inositol
125 mg
**
PABA (para-aminobenzoic acid)
50 mcg
*
L-Cysteine
50 mcg
*
MSM (methylsulfonylmethane)
25 mg
*
Ginkgo Biloba (24% extract)
15 mg
*
Saw Palmetto (5:1 extract)
125 mg
*
Pygeum Africanum (5:1 extract)
50 mg
*
Green Tea (98% extract)
25 mg
*
Grape Seed (95% extract)
25 mg
*
Other ingredients: Vegetable stearic acid, microcrystalline cellulose, croscarmellose sodium, vegetable magnesium stearate, hydroxypropyl methylcellulose, silicone dioxide and riboflavin. Allergen warning: contains soy.
Suggested use: Som et kosttilskud, tag en (1) tablet om dagen i forbindelse med et måltid.
Advarsel: ALLERGEN WARNING: CONTAINS SOY. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

Jeg vil gerne anbefale Great Hair Complex. Det har reddet mit hår efter min graviditet og specielt efter amningen.

Mette, kunde 2020

Måske du også vil synes om…