Facebook Pixel
GREAT HAIR COMPLEX

GREAT HAIR COMPLEX

GREAT HAIR COMPLEX

372,04 kr

60 tabletter

 

HVAD ER GREAT HAIR COMPLEX?

Great Hair Complex er et specielt sammensat produkt, som indeholder udvalgte vitaminer, mineraler, amino syrer og urter, som alle spiller en rolle i relation til opretholdelse af sundt hår, blandt andet Biotin, som er kendt for at bidrage til normal hårvækst.

Great Hair indeholder desuden andre vigtige næringsstoffer som vitamin A, B og C, samt saw palmetto, folinsyre, panthothenic acid, niacinamid og silica.

B8 BIOTIN?

Biotin kaldes ofte "skønhedsnæringsstoffet" på grund af den næring, den leverer til hud og hår. Dette medlem af B-vitaminkomplekset bidrager til vedligeholdelse af hår og hud, normal energi omsætning, nervesystemets funktion, normal omsætning af makronæringsstoffer, normal psykologisk funktion, normale slimhinder og blodkoagulation.

RELEVANT FOR DIG?

Dette produkt er relevant for dig, mand som kvinde, hvis du ønsker at støtte din hårvækst.

HVAD ER I GREAT HAIR COMPLEX?

Great Hair complex indeholder en bred kombination af vitaminer, mineraler, aminosyrer og urter, som spiller en rolle for normal hårvækst og et sundt hår.

Sav palme (Saw palmetto) er en type palmer, der er hjemmehørende i det sydøstlige USA. Bærene fra planten bruges ofte i kosttilskud med fokus på prostatasundhed, hormonniveauer og hårtab hos mænd.

Vindruekerneekstrakt (Grape Seed Extract) er et diættilskud fremstillet ved at fjerne, tørre og pulverisere de bitter-smagende frø af druer. Vindruekerner er rige på antioxidanter, herunder phenolsyrer, anthocyaniner, flavonoider og oligomere proanthocyanidin-komplekser (OPC).

Ginkgo biloba er et træ, der er hjemmehørende i Kina og som er dyrket i tusinder af år til forskellige anvendelser. Da det er det eneste overlevende medlem af en gammel orden af planter, kaldes det undertiden et levende fossil. Mens dens blade og frø ofte bruges i traditionel kinesisk medicin, fokuserer moderne forskning primært på ginkgo-ekstrakt, der er lavet af bladene. Ginkgo-kosttilskud er i Østen forbundet med flere sundhedsanprisninger og anvendelser, hvoraf de fleste fokuserer på hjernefunktion og blodcirkulation.

Dosis

Anbefaligt Dagligt Tilskud: 1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1-2 Tablets
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin A (beta carotene)
Vitamine A (bètacaroteen)
3000 mcg
375 %*
Vitamin C (ascorbic acid)
Vitamine C (ascorbinezuur)
125
156 %*
Vitamin E (d-alpha tocopheryl succinate)
Vitamine E (d-alfa-tocoferylsuccinaat)
4 mg
22,5 %*
Vitamin B1 (as thiamine mononitrate)
Vitamine B1 (thiamine mononitraat)
15 mg
1,36 %*
Vitamin B2 (riboflavin)
Vitamine B2 (riboflavine)
50 mg
3,46 %*
Niacinamide
15 mg
94 %*
Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride)
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)
50 mg
3571 %*
Folic Acid
Foliumzuur
200 mcg
100 %*
Biotin
Biotine
2000 mcg
4000 %*
Pantothenic Acid (calcium pantothenate)
Pantotheenzuur (calciumpantothenaat)
125 mg
2082,5 %*
Calcium (carbonate)
Calciumcarbonaat
100 mg
200 %*
Zinc (amino acid chelate)
Zink (aminozuurchelaat)
2,5 mg
25 %*
Copper (gluconate)
Koper (gluconaat)
0.50 mg
50 %*
Choline Bitartrate
Choline Bitartraat
125 mg
**
Silica (bamboo 70% extract)
Silica (bamboe 70% extract)
20 mg
**
Inositol
125 mg
**
PABA (para-aminobenzoic acid)
PABA (para-aminobenzoëzuur)
50 mcg
*
L-Cysteine
L-cysteïne
50 mcg
*
MSM (methylsulfonylmethane)
25 mg
*
Ginkgo Biloba (24% extract)
15 mg
*
Saw Palmetto (5:1 extract)
125 mg
*
Pygeum Africanum (5:1 extract)
50 mg
*
Green Tea (98% extract)
Groene thee (98% extract)
25 mg
*
Grape Seed (95% extract)
Druivenpit (95% extract)
25 mg
*
Other ingredients: Vegetable stearic acid, microcrystalline cellulose, croscarmellose sodium, vegetable magnesium stearate, hydroxypropyl methylcellulose, silicon dioxide, and riboflavin.
Overige ingrediënten: Plantaardig stearinezuur, microkristallijne cellulose, croscarmellosenatrium, plantaardig magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide en riboflavine.
Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Suggested use: 1 tablet daily preferably with meals or as directed by a healthcare professional. 2 tablets for an intensive treatment
Aanbevolen: 1 tablet per dag bij voorkeur bij de maaltijd of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. 2 tabletten voor een intensieve behandel.
Advarsel: ALLERGEN WARNING: CONTAINS SOY. This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: BEVAT SOJA. Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden

Andre har sagt om...

★★★★★

Jeg overvejede i en lang periode, om jeg skulle købe kosttilskud til håret, men var ikke helt sikker på, hvilke jeg skulle købe. Jeg fandt en artikel, hvor Great Hair Complex blev anbefalet og besluttede mig for at købe dem.

Jeg er meget overrasket over, at de rent faktisk havde en stor effekt! Mit hår har aldrig set så sundt ud. Helt basalt kan jeg kun sige; du skal ikke vente - de er pengene værd.

Marianne, Kunde 2020

★★★★★

Siden mine tidlige 20'ere har jeg oplevet et alvorligt hårtab. Jeg har været igennem operationer, specielle shampooer og ekstrakter og medicin. Jeg mistede fortsat mit hår på trods af min store indsats.

Jeg begyndte at tage Great Hair Complex dagligt for 5 år siden, og det har ændret mit hår totalt. Det vokser hurtigere og er meget kraftigere, mit hårtab er på et minimum nu, og det har en sund struktur og glans."

 
Kristian, Kunde 2021

 

★★★★★

Positiv oplevelse og anbefaling af Great Hair Complex! Har prøvet mange forskellige kosttilskud gennem årerne, som har til formål at understøtte et sundere hår.

Siden jeg prøvede VitaVivas produkt, har jeg ikke (og vil ikke) anvende andre kosttilskud til håret. Oplever en hurtig og mærkbar effekt! Helt klart et af mine must-have produkter.

Christina, Kunde 2020