Facebook Pixel
Immune Pack

Immune Pack

Immune Pack

Fra 457,43 kr

 

SPAR 15% på alle produkterne ved køb af denne sammensatte pakke.

 

Hvad er Immune Pack?

Vi har sammensat denne pakke med henblik på at støtte dit immunforsvar i perioder, hvor du har ekstra brug for dette. Vi har netop valgt D-vitamin, C-vitamin og Zink, da alle tre produkter består af essentielle vitaminer og mineraler, der bidrager til et velfungerende immunforsvar.

Du kan læse mere om de 3 produkter og deres sundhedsfremmende egenskaber, nedenfor i "BESKRIVELSE".

Pakken består af?

I denne pakke får du tre produkter, hvor vi anbefaler følgende daglige dosis:

 • Zinc 10 mg / anbefalet daglig dosis 1 tablet (100 tabletter)
 • C-vitamin 500 mg / anbefalet daglig dosis 2 tabletter ( 250 tabletter)
 • D3 vitamin 1500 iu (37,5 mcg) / anbefalet daglig dosis 1 tablet ( 100 tabletter)

Det giver dig i alt til 100 dages forbrug.

Hvordan skal jeg tage Immune Pack?

Pakken er ideel at tage i perioder, hvor du ønsker ekstra støtte til dit immunforsvar. Du kan tage pakken alene - altså som en trio af 4 tabletter hver dag - eller supplere din daglige multivitamin med pakken. Det er helt op til dig.

 

Vi har valgt disse tre produkter, da de alle bidrager til et normalt og velfungerende immunforsvar. Nedenfor kan du læse mere om de tre produkter og deres egenskaber:

HVAD ER VITAMIN D3?

D-vitamin er ikke et vitamin i traditionel forstand, fordi vi er i stand til at danne det gennem huden, når vores hud først er udsat for UV-B-stråler fra solen. Solens stråler skal være stærke, og huden skal udsættes direkte, for at vores kroppe danner nok naturligt vitamin D3. Derfor kaldes det solskinsvitaminet. Mangel på D-vitamin er især almindelig i lande nord for ækvator, grundet de mørke vintermåneder, hvor befolkningen har begrænset adgang til direkte sol. Derfor anbefaler vi altid D-vitamin i løbet af vinterens mørke måneder.

 • D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.
 • D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder, normale blodkalkniveauer og til opretholdelse af en normal muskelfunktion.
 • D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor.
 • D-vitamin spiller en rolle i processen med celledeling.

HVAD ER ZINK?

Zink er et spormineral og en kraftig antioxidant, der bla. støtter immunforsvaret. Det er et essentiel mineral, hvilket betyder at kroppen ikke selv er i stand til at danne det, hvorfor du skal have det igennem kosten. Typiske naturlige kilder til Zink er; kød, æg, fisk, skaldyr, frø og bønner.

Zink bidrager til følgende:

 • Zink bidrager til et velfungerende og normalt immunforsvar
 • Zink bidrager til normal hud
 • Zink bidrager til normal hårvækst
 • Zink bidrager til normal neglevækst
 • Zink bidrager til normal knoglefunktion

HVAD ER C-VITAMIN?

C-Vitamin er sandsynligvis det mest udforskede vitamin gennem tiden - og det mest almindelig kendte. Mennesker er ikke i stand til at selv danne Vitamin C - og det er derfor vigtigt at tilføre større mængder af Vitamin C til kroppen igennem kosten eller kosttilskud. Vitamin C udvikler sig til en stærk antioxidant, når den optages i kroppen. Vitamin C er vandopløseligt, hvilket betyder at kroppen selv udskiller overskydende mængder via urinen. Vitamin C kaldes også Ascorbinsyre og har indvirkning på mange væsentlige områder i kroppens komplekse system. Nedenfor finder du de mest essentielle:

 • C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion.
 • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder.
 • C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet og normal psykologisk funktion.
 • C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E.
 • C-vitamin øger optagelsen af jern.

Find information om de individuelle produkter på deres produktsider:

Serving Size:
Suggested use: The suggested use of each supplement in this expert package is found on their product page.
Aanbevolen: Het voorgestelde gebruik van elk supplement in dit expertpakket is te vinden op hun productpagina. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: The warnings for each supplement in this expert package are found on their product page.
Waarschuwing: De waarschuwingen voor elk supplement in dit expertpakket zijn te vinden op hun productpagina. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Tilpas Immune Pack

* Påkrævede felter

Din tilpasning
Immune Pack
Immune Pack

På lager

457,43 kr

Oversigt