Facebook Pixel
L-Glutamine

L-Glutamine

L-Glutamine

521,50 kr

FÅ DIT DAGLIGE TILSKUD FOR 5 KR. OM DAGEN

HVAD ER L-GLUTAMINE?

Glutamin er en aminosyre. Aminosyrer er molekyler, der har mange roller i kroppen. Deres hovedformål er at tjene som byggesten til proteiner. Proteiner er afgørende for organerne. De tjener også andre funktioner, såsom transport af stoffer i blodet og bekæmpelse af skadelige vira og bakterier.

Som mange andre aminosyrer eksisterer det i to forskellige former: L-glutamin og D-glutamin. De er næsten identiske, men har en lidt anderledes molekylar struktur. Den form, der findes i fødevarer og kosttilskud er L-glutamin. Nogle kosttilskud angiver det som L-glutamin, men andre bruger simpelthen det bredere udtryk glutamin. Mens L-glutamin bruges til at fremstille proteiner og udføre andre funktioner, ser D-glutamin ud til at være relativt uvæsentlig i levende organismer.

RELEVANT FOR DIG?

L-glutamin kan produceres naturligt i din krop. Faktisk er det den kraftigste aminosyre i blodet og andre kropsvæsker. Der er dog tidspunkter, hvor glutaminbehovene i din krop er større end dens evne til at fremstille den.

Derfor betragtes det som en essentiel aminosyre, hvilket betyder, at den skal fås fra kosten under visse betingelser. Glutamin er også et vigtigt molekyle for immunsystemet og tarmsundheden.

300 tabletter

Glutamin findes naturligt i forskellige fødevarer. De største mængder findes i animalske produkter på grund af deres høje proteinindhold. Nogle plantebaserede fødevarer har dog en større procentdel af det i deres protein.

Aminosyrer er inkluderet i opbygningen af ​​muskler og celler. Der er 20 aminosyrer af betydning for menneskelig biokemi. De 8 kaldes essentielle aminosyrer. De individuelle aminosyrer er hver vigtige næringsstoffer, som er afgørende for kroppens vækst, regenerering, herunder sårheling, immunsystem og produktionen af ​​enzymer og hormoner. Det er vigtigt at supplere med aminosyrer, da kroppen ikke kan producere dem i tilstrækkelige mængder.

Aminosyrerne dannes i planteverdenen og i de lavere livsformer. Vi er nødt til at få dem gennem vores mad, da vi ikke producerer dem selv. De gør dette ved at indtage og nedbryde madproteinerne. De individuelle proteiner er opbygget som et komplekst netværk af hundreder af aminosyrer, der er forbundet i basisenheder kaldet peptider. To aminosyrer binder til et dipeptid, tre til et tripeptid, fire til et tetrapeptid og mange aminosyrer bundet til dannelse af et polypeptid. Talrige polypeptider danner sammen et protein. Vores madproteiner har også denne struktur i et tæt og kompliceret netværk bestående af et meget stort antal aminosyrer.

For at organismen skal kunne udnytte de aminosyrer, der er bundet til proteinet, er det imidlertid afgørende, at de frigøres fuldstændigt fra hinanden. En forudsætning for at opnå dette er, at vi er i stand til at fordøje det protein, vi forbruger fuldstændigt, så det helt nedbrydes til dets molekylære bestanddele, dvs. aminosyrerne. Med få undtagelser kan kun frie aminosyrer optages og anvendes af organismen.

Dosis:

En tablet, taget 1 til 3 gange om dagen, fortrinsvis med måltider eller som instrueret af en sundhedsperson.

Vi anbefaler ikke L-Glutamine til kræftpatienter.

N. B.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
L-Glutamine
1000 mg
*
Other ingredients: Di-calcium phosphate, povidone, vegetable stearic acid, croscarmellose sodium, vegetable magnesium stearate, silicon dioxide and pharmaceutical glaze.
Suggested use: One tablet, taken 1 to 3 times a day preferably with meals or as directed by a healthcare professional.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Måske du også vil synes om…