Facebook Pixel
L-Lysine 750

L-Lysine 750

L-Lysine 750

558,75 kr

750 tabletter

 

HVAD ER L-LYSINE?

L-Lysine er en af de 20 aminosyrer som bliver brugt af kroppen for at opbygge protein. Ud af disse 20 aminosyrer er Lysine en af de 8 essentielle aminosyrer. Det betyder, at kroppen ikke selv kan syntetisere det, men at det skal tilføres kroppen igennem kosten. Lysine er en free-form aminosyre.

HVAD ER AMINOSYRER?

Aminosyrer er inkluderet i opbygningen af ​​muskler og celler. Der er 20 aminosyrer af betydning for menneskelig biokemi. De 8 kaldes essentielle aminosyrer. De individuelle aminosyrer er vitale næringsstoffer, som er afgørende for kroppens vækst, regenerering, herunder sårheling, immunsystem og produktionen af ​​enzymer og hormoner. 

Aminosyrerne via kost kommer både fra planter og dyr.  Vi er nødt til at få dem gennem vores mad, da vi ikke producerer dem selv.  De individuelle proteiner er opbygget som et komplekst netværk af hundreder af aminosyrer, der er forbundet i basisenheder kaldet peptider. To aminosyrer binder til et dipeptid, tre til et tripeptid, fire til et tetrapeptid og mange aminosyrer, der er bundet til at danne et polypeptid. Talrige polypeptider danner sammen et protein. Vores madproteiner har også denne struktur i et tæt og kompliceret netværk bestående af et meget stort antal aminosyrer.

For at organismen skal kunne udnytte de aminosyrer, der er bundet til proteinet, er det imidlertid afgørende, at de frigøres fuldstændigt fra hinanden. En forudsætning for at opnå dette er, at vi er i stand til at fordøje det protein, vi forbruger fuldstændigt, så det helt nedbrydes til dets molekylære bestanddele, dvs. aminosyrerne. Med få undtagelser kan kun frie aminosyrer optages og anvendes af organismen.

MÅSKE EN HJÆLP?

"Jeg vil virkelig give en “high five” til jeres L-Lysine og Vitamin C. Jeg har taget dem siden sommer og jeg har ikke haft et udbrud af forkølelsessår siden. Jeg plejede normalt at have ét udbrud hver 1-2 måned de sidste 15-20 år.

Rikke, kunde, 2019"

Dette produkt er VEGAN og dermed egnet til vegetarer og veganere.

 

Forebyggende (daglig dosis):

2 x Lysin (1000 mg)

2 x Vitamin C (2000 mg)

Akut (hver 2.- 3. time)

4 x Lysin (2000 mg)

4 x Vitamin C (4000 mg)

Dosis:

Daglig anbefalet dosis er 1 kapsel to til tre gange om dagen på tom mave. Og gerne i kombination med Vitamin C. Dette produkt er VEGAN og dermed egnet til vegetarer og veganere.

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
L-Lysine (L-lysine hydrochloride)
500 mg
*
Other ingredients: Di-calcium Phosphate, Magnesium Stearate and Stearic Acid
Overige ingrediënten: Di-calciumfosfaat, magnesiumstearaat en stearinezuur
Suggested use: As a dietary supplement, take 1- 2 tablets daily.
Aanbevolen: Als voedingssupplement, neem dagelijks 1-2 tabletten. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

Jeg startede for ca. 20 år siden med at købe L-Lysin fra VITAVIVA. Det har jeg taget lige siden - det er det eneste middel jeg har afprøvet, som har en stensikker effekt på mine herpes udbrud sammen med ret store doser af C-vitaminer.

Når jeg fornemmer en kløende fornemmelse på min læbe, starter jeg med det samme - og udbruddet ser aldrig dagens lys :-)

Lisbeth Hecksher, Zoneterapeut med ekspertise i børn og fertilitet

★★★★★

Jeg vil virkelig give en “high five” til jeres L-Lysine. Jeg har taget dem siden sommer og jeg har ikke haft et udbrud af forkølelsessår siden. Jeg plejede normalt at have ét udbrud hver 1-2 måned de sidste 15-20 år.

Rikke, Kunde 2019

★★★★★

Jeg bruger og anbefaler alle, der har brug for det, at tage VitaVivas L-Lysine, når et herpesangreb blomstrer op eller er på vej.

Det fungerer perfekt som et boost for at hjælpe kroppen med at bekæmpe mange tilstande baseret på herpes, såsom herpes zoster eller herpes simplex.

Det går også fint med homøopatisk behandling.

Merete, Kunde 2020