Facebook Pixel
LOVE BOOSTER

LOVE BOOSTER

LOVE BOOSTER

325,94 kr

 

HVAD ER LOVE BOOSTER?

LOVE BOOSTER med Horny Goat Weed er relevant for begge køb i alle aldre (børn under 18 undtaget). Det er en sammensætning af kendte naturlige afrodisika.

I LOVE BOOSTER finder du en kombination af urter, aminosyrer og ingredienser, såsom; Horny Goat Weed, Maca, L-Arginine, Saw Palmetto, Muria Puama, Ginseng mm.

Du kan læse mere om LOVE BOOSTER under "Beskrivelse" nedenfor. 

HVAD ER I LOVE BOOSTER?

I LOVE BOOSTER finder du blandt andet:

HORNY GOAT WEED

Planten, som på dansk hedder "Bispehue" og på engelsk "Epimedium", vokser vildt i både Asien og Europa. Horny Goat Weed er blevet brugt i traditionel kinesisk medicin i mere end 2000 år som et afrodisiaka til både kvinder og mænd - her kaldes det "yin yang huo". Planten indeholder naturligt høje mængder af stoffet  "icariin". 

L-ARGININ

L-arginin er en aminosyre. Det fås hovedsagligt fra kosten og er nødvendigt for kroppen at fremstille proteiner. L-arginin findes i rødt kød, fjerkræ, fisk og mejeriprodukter. L-arginin omdannes i kroppen til et kemikalie kaldet nitrogenoxid. Kvælstofoxid får blodkar til at åbne bredere for forbedret blodgennemstrømning. 

MUIRA PUAMA

Muira Puama er et træ, som vokser i Amazonas. Det er en busk eller et lille træ med små, hvide blomster, der har en jasmin-lignende duft - det er også kendt som "potens-træet" hos de lokale. Dens effekt har i mange år været brugt til øget stimulans.

MACA

Maca er en grøntsag/rod, som er relateret til kartoflen. Maca bruges udstrakt i Peru og andre steder som et middel til at styrke den seksuelle lyst, hos både hos kvinder og mænd. Maca-roden males ofte til pulver og tilføjes til måltider eller smoothies. 

GINSENG

Ginsengplanten stammer fra Kina og roden fra ginseng-planten er et af verdens mest kendte naturlige midler. Ginseng indeholder to signifikante stoffer: ginsenosider og gintonin. I Kina har roden længe været brugt til at give energi til kroppen.

 

Anbefalet dosis? 2 kapsler dagligt - gerne 1-2 timer inden fysisk aktivitet.

 

Dette produkt er ikke beregnet til børn under 18 år eller personer der tager medicin. Hvis du er på medicin og ønsker at tage produktet, anbefaler vi at du kontakter din læge forinden.

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Opbevares udenfor rækkevidde af små børn.

 

Serving Size: 120 kapsler
Amount Per Serving
% Daily Value
Horny Goat Weed Extract (Epimedium sagittatum) (herb powder)
Horny Goat Weed Extract (Epimedium sagittatum) (kruidenpoeder)
1000 mg
**
Maca (herb powder)
Maca (kruidenpoeder)
250 mg
**
Tribulus terrestris 40% extract (aerial parts)
Tribulus terrestris 40% extract (bovengrondse delen)
60 mg
**
Polypodium Vulgare (herb powder)
Polypodium Vulgare (kruidenpoeder)
20 mg
**
Tongkat Ali Root (powder)
Tongkat Ali Root (poeder)
100 mg
**
Saw Palmetto (herb powder)
Saw Palmetto (kruidenpoeder)
100 mg
**
Muira Puama (herb powder)
Muira Puama (kruidenpoeder)
20 mg
**
Arginine (L-arginine hcl)
20 mg
**
Panax Ginseng (herb powder)
Panax Ginseng (kruidenpoeder)
20 mg
**
* NRV - Daily Nutrient Reference Value
* NRV = voedingsreferentiewaardeor
**No NRV established
** Geen NRV vastgesteld
Other ingredients: Gelatin, Magnesium Stearate, and silica
Suggested use: 2 kapsler dagligt - gerne 1-2 timer inden fysisk aktivitet.
Advarsel: KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. DO NOT USE IF SAFETY SEAL IS DAMAGED OR MISSING. STORE IN A COOL, DRY PLACE.Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose. Individuals with a known medical condition
Måske du også vil synes om…