Facebook Pixel
Maintenance Cleanse

Maintenance Cleanse

Maintenance Cleanse

353,88 kr

 

HVAD ER MAINTENANCE CLEANSE?

Maintenance Cleanse er en blanding af ingredienser: havreklid pulver, sveskepulver, psylliumskaller, aloe vera pulver, l. acidophilus, bentonit ler, sort valnøds pulver, hørfrøpulver, æblepektinpulver og glucomannan pulver.

OPFØLGNING TIL 7 eller 15 DAY CLEANSE?

Maintenance Cleanse er en god opfølgning på 15 Day Cleanse og 7 Day Cleanse for at opretholde en let udrensning og for en sund tarm.

 

Dette produkt kan tages dagligt og bør altid tages sammen med en sund og afbalanceret diæt.

Det siges ofte, at en sund koloni af gode bakterier i fordøjelsessystemet er vigtig for en sund immunfunktion. Din krop er bedre i stand til at bekæmpe infektion, reducere betændelse og vedligeholde sundt væv og celler.

Psyllium er en form for fiber, der er fremstillet af skaller af Plantago ovata-plantens frø. Det går undertiden under navnet ispaghula. Det er mest kendt som et afføringsmiddel. Psyllium suger vand i din tarm og gør tarmbevægelser meget lettere og kan hjælpe med at fremme regelmæssighed uden at øge flatulens. Det kan bruges som en engang for at lette forstoppelse, eller det kan føjes til din diæt for at hjælpe med at fremme regelmæssighed afføring. Psyllium er et prebiotikum - et stof, der er nødvendigt for at sunde probiotika kan vokse i tarmen.

Bentonit-ler er en absorberende slags ler, der typisk dannes efter vulkansk askealder. Det er opkaldt efter Fort Benton, Wyoming, hvor den største kilde til leret kan findes, men calciumbentonit-ler findes overalt i verden. Denne ler har en unik sammensætning og kan absorbere ”negativt ladede” giftstoffer. Folk har brugt calciumbentonitler i århundreder som en måde at afgifte kroppen, forbedre fordøjelsen, forbedre hudfarven og meget mere.

Sorte valnødder kendes for deres dristige, jordagtige smag og imponerende næringsstofprofil. De er forbundet med mange sundhedsmæssige fordele. Antioxidante og antibakterielle forbindelser i deres ydre skaller eller skrog gør dem nyttige til naturligt at behandle parasitære og bakterielle infektioner.

Havre betragtes vidt som et af de sundeste korn, du kan spise, da de er fyldt med mange vigtige vitaminer, mineraler og fiber. Havrekornet (Avena sativa) høstes og forarbejdes for at fjerne den uspiselige ydre skald. 

Svesker / blommer er ekstremt næringsrige og har en række sundhedsmæssige fordele. De indeholder mange vitaminer og mineraler ud over fibre og antioxidanter.

Aloe Vera gel er almindeligt kendt for at lindre solskoldning og hjælpe med at helbrede sår. Men vidste du, at din yndlingspotteplante kan bruges til meget mere end solskoldning og sårheling? Sukkulenten har en lang historie med at blive brugt til medicinske formål, der går tilbage til det gamle Egypten. Planten er hjemmehørende i Nordafrika, Sydeuropa og De Kanariske Øer. I dag dyrkes aloe vera i tropiske klimaer over hele verden.

Dosering: 3 kapsler dagligt - en for hver måltid med et stort glas vand.

N. B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Tillægget må ikke bruges som erstatning for en varieret diæt. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 3
Amount Per Serving
% Daily Value
Colon Vedligeholdelse Proprietary Blend consisting of psyllium husks, bentonite clay, black walnut hull powder, oat bran powder, flaxseed powder, prune powder, aloe vera powder, L. acidophilus, apple pectin powder, and gluccomannan powder.
2250 mg
*
Colon Vedligeholdelse Proprietary Blend bestaande uit psylliumvezels, bentonietklei, zwarte walnootschilpoeder, haverzemelenpoeder, lijnzaadpoeder, pruimenpoeder, aloë verapoeder, L. acidophilus, appelpectinepoeder en gluccomannanpoeder.
Other ingredients: Gelatine, vegetable magnesium stearate og silicium dioxide.
Suggested use: Tag 3 kapsler dagligt med vand - gerne i forbindelse med måltid over dagen.
Advarsel: ALLERGEN WARNING: CONTAINS TREE NUTS (BLACK WALNUT). This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

 

Maintenance cleans giver ro og balance til min mave, da min hverdag som selvstændig godt kan vende lidt på hovedet, tidlig Call time, lange flyve ture, forskellige tidszoner, lange dage på location. Min mave stresser ikke mere. Kæmpe plus, jeg føler mig ikke længere oppustet.

Mille, kunde 2020

★★★★★

Måske du også vil synes om…