Facebook Pixel
MØD AMALIE BAG NURTURE
MØD AMALIE BAG NURTURE
Amalie Reedtz-Thott er uddannet sygeplejerske med flere års erfaring inden for psykiatrien, samt uddannet Body Control Pilates teacher. I foråret 2021 gik Amalie ned med stress, hvilket fik hende til at ty til urter og kosttilskud, og dette blev grundlaget for samarbejdet med VITAVIVA:

"Som ambassadør for VITAVIVA gennem 5 år kender jeg produkterne og har mærket effekten af dem på min egen krop. VITAVIVAs erfaring inden for kosttilskud og den høje kvalitet var med til at inspirere mig til, at udvikle Nurture produkterne."
 
 
Amalie og VITAVIVA har samarbejdet om at udvikle 3 unikke kosttilskud; Be Mindful, Be Sleepful og Be Nourished. De har alle det til fælles, at de støtter kroppen og søvnen i stressede perioder i livet. 
 
 
 
Krop og sind
 
Amalie skaber dagligt bevidsthed mellem krop og sind, og kropscanning, tørbørstning, yoga, gåture og meditation er en vigtig del af Amalies hverdag.
For at understøtte det, tager Amalie dagligt sine kosttilskud, som er en slags selvkærlighed: 
"Jeg ved, at jeg passer på mig selv, når jeg tager mine kosttilskud." 

Amalie tager Be Nourished og Be Mindful hver morgen efter morgenmad.

Be Sleepful tager hun en halv time inden sengetid i perioder, hvor hun synes, at hun har ekstra brug for hjælp til god søvn.

 
 

En sund livsstil

For Amalie er en sund livsstil at mærke efter i krop og sind, anderkende følelser, huske at det vi spiser, afspejler hvordan vi har det, samt at få bevægelse ind i hverdagen. Samtidigt er det vigtigt, at "finde det der motiverer og gør os glade og gå efter det."

Det bedste, Amalie kan gøre for sig selv, er forskelligt alt efter humør. Det kan være alt fra et varmt bad med æteriske olier efterfulgt af en god krops olie inden sengetid til massage til en gåtur i naturen eller bare at tage sig tid til at drikke morgen teen.