Facebook Pixel
Sundt & stærkt hår indefra 
Heathy-strong-hair

Om du er mand eller kvinde, så er et sundt og stærkt hår, vigtigt for de fleste. Vi har samlet vores bedste tips til at støtte håret både indefra og udefra - hvilket især er vigtigt om sommeren.

Om sommeren slår vi ikke bare ud med armene, men også med håret - og det bliver udsat for lidt af hvert i form af sol, salt, sved og klor. Alle elementer som slider på håret og kan ende med, at du sidder med slidte trætte spidser, når sommeren er passeret... Du kan gøre mange ting for at passe på håret over sommeren - og én af de ting, er at styrke håret indefra.

Indefra?

Great Hair Complex forener essentielle vitaminer såsom A, C, E og et complex af B-vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), samt mineralerne zink, kobber og calcium. Dertil har vi nøje udvalgt bestemte urter, planter og ingredienser, såsom silica, MSM, vindruekerne-ekstrakt, grøn te, saw palmetto mm, som alle i mange år, har været forbundet med sund hårvækst.

B8 BIOTIN?

Især B8, også kaldet biotin, er kendt som skønhedsvitaminet. Biotin spiller en vigtig rolle, når det kommer til din krops keratininfrastruktur. Keratin er et grundlæggende protein, der udgør en stor del af dit hår, din hud og dine negle.

Der er lavet utallige interessante og videnskabelige undersøgelser, som påpeger, at biotin støtter op om en sund og normal hårproduktion. Især hvis du har oplevet hårtab i forbindelse med graviditet eller stress, hvor hårtabet er relateret til en hændelse. I Great Hair Complex er én af hovedingredienserne biotin og du får 4000 mcg pr anbefalede daglige dosis ( 2 tabletter).

3 GODE TIPS! 

Vores 3 bedste tips til at holde lokkerne sunde sommerferien igennem:

1. Olie, olie, olie…

Kom lidt kokosolie i din hårkur, så dit hår er mættet med næring. Det vil gøre din kur endnu mere plejende og holde håret glansfult og stærkt.

2. Pleje på stranden...

Inden du hopper i bølgen blå, skal du komme lidt kur/olie i håret hjemmefra - især i spidserne - så det er beskyttet imod det udtørrende salt i vandet og solen.

3. Husk solhatten...

Solens UV stråler slider ikke kun huden, men også håret, så husk at beskytte det i løbet af dagen - især imellem 12 og 15.