Facebook Pixel
Nelle Noell
Nelle Noell
 
Hos VITAVIVA er vi rigtig glade for at kunne byde vores nye ambassadør, Nelle Noell velkommen. 

Nelle Noell er 30 år, arbejder som blogger og skønhedsskribent og er en kattemor.  

Nelles historie
Det er en rigtig lang historie. Tror allerede jeg begyndte, at gå op i kost som 16-årig, da jeg oplevede at få en del maveproblemer i forbindelse med den mad jeg fik serveret hjemme. Mod min mors vilje droppede jeg mælk, hvilket hjalp, og begyndte at blive nysgerrig på vitaminer, krop og mad. Da jeg som 18-årig blev syg med fibromyalgi (en kronisk smertetilstand i kroppen), og lægerne ikke mente, at de kunne gøre andet end at give mig nervemedicin, takkede jeg pænt nej. Derfra er min nysgerrighed nok mere nørderi og jeg har ikke været hæmmet -  eller påvirket af fibromyalgi siden.

Den sunde hverdag
I den bedste af alle verdener starter min morgen med meditation, en grøn smoothie, vitaminer og matcha latte på havre eller mandelmælk. Derefter arbejder jeg hjemme, er til møder eller events, hvor jeg får lidt forskelligt at spise (tit og ofte lidt for mange snacks). Herefter forsøger jeg at komme til yoga eller barre træning, hvis jeg kan nå det og så hjem til aftensmad, hvilket typisk består af en økologisk salat eller andet vegetarisk jeg har i køleskabet eller fra årstiderne. I seng inden kl. 22 med telefonen på fly og en god bog. 

Kosttilskud igennem dagen
Jeg tager mine kosttilskud om morgenen, nogen gange middag og igen om aftenen. Jeg spiser ret mange for tiden, men intet overflødigt. Lige nu forsøger jeg at få styr på PCO- og endometrioseudfordringer, hvilket går den rigtige vej. Jeg føler at mine kosttilskud sammen med en vegetarisk – semivegansk og økologisk kost giver mig et generelt bedre liv. Kort fortalt. Jeg kan tydeligt mærke, hvis jeg mangler kosttilskud eller spiser dårligt i et stykke tid, så bliver jeg hurtigere træt, uoplagt og føler mig dårligt tilpas.

Yndlingsprodukterne fra VITAVIVA
  • Mood Formula fordi den er super god i de mørke og kolde måneder til at  holde stress nede, beholde humøret og energien.
  • Chromium Piccolinate afhjælper min sukkertrang og dermed et blodsukkerdyk i løbet af dagen, så jeg kan være mere fokuseret i længere tid.
  • Stress B + C hjælper mig rigtig godt i stressede perioder, hvor jeg har brug for ekstra ro.
  • Turmeric er meget effektiv, hvis jeg er ved at blive syg, eller begynder at få ondt i mine led. Bruger den næsten hele året som kosttilskud og i min golden latte. Det er en slags win win.