Facebook Pixel
nyhed - VITACLEAR
Vitaclear

Når huden driller mærkes det ikke kun fysisk, men også psykisk. En pæn og normal hud er hverdagskost for nogle, og det største ønske for andre - det er nemlig ikke en selvfølgelighed...

Uren hud er ikke kun et teenage-problem -  desværre kæmper utroligt mange voksne også med hudproblemer. Vi oplever enormt mange forespørgsler på dette område, hvorfor vi har udviklet VITACLEAR.

TAG HUDEN SERIØST!
Problematisk hud skal tages seriøst! Det kan have konsekvenser for din huds tilstand i mange år. Går du i for lang tid med en uren hud - og her taler vi ikke kun et par bumser i ny og næ, men en konstant irriteret hud med dybe urenheder - kan det påvirke dit bindevæv og risikoen for kroniske hudskader, såsom ar og pigmentfejl. Det er derfor vigtigt, at du handler - ikke blot med de rette hudplejeprodukter, men også indefra, da kombinationen af de to fokusområder, vil give dig de bedste resultater.

ÅRSAGEN?
Der findes desværre mange årsager til problematisk og uren hed. Huden kræver, som så mange andre områder, de rette byggesten, samt et balanceret hormonsystem. Det er især disse to områder, som vi har vagt at fokusere på i VITACLEAR.

Hudens talg-/sebumkirtler påvirkes af vores hormonbalance - og især de mandlige hormoner såsom testosteron, har vist sig, at have en stor indvirkning på, hvor meget fedt der produceres til hudens overflade.  Derfor ses hudproblemer også oftest hos teenagere, da det er her vores hormoner især er i ubalance eller under udvikling. Talg/sebum er godt, da det beskytter vores hud og sørger for, at den ikke tørrer ud, men for meget talg kan blive et problem. Står du i en situation, hvor talgkirtlerne ikke er i stand til at regulere den rette mængde talg, sker der en overproduktion. Når huden producerer for meget talg er der større risiko for, at der dannes “propper” i hudens talgkirtler. Dette kaldes fx også hudorme eller blackheads. I disse “propper” kan der ophobe sig bakterier, som fører til inflammation - altså betændelsestilstande - også kaldet bumser. 

HVAD INDEHOLDER VITACLEAR?

Det er en unik kombination af essentielle vitaminer og mineraler, gurkemeje, antioxidanter, plejende planter og omega 3, som har til formål at støtte, berolige og balancere irriteret hud. 

HVEM ER DET TIL?
VITACLEAR er ikke et alternativ til den receptpligtige medicin, der anbefales på området, men udviklet, som et naturligt skridt, inden mere drastiske metoder eventuelt igangsættes.

PRAKTISK PAKKET?
VITACLEAR er pakket i små dagsposer, så du husker at tage din daglige dosis. De små poser er lige til at have med på farten og hver VITACLEAR indeholder til 30 dages forbrug.
 
 
HVER DAGLIG DOSIS INDEHOLDER?

VITACLEAR dag-dosis består af 6 tabletter:

  • 2 x 3 in 1 Beauty Booster tabletter
  • 1 x Wrinkles Away kapsel
  • 1 x Turmeric 750 mg (ren gurkemeje) 
  • 1 x Organic Flaxseed Oil (øko hørfrøolie)
  • 1 x Magnesium kapsel
Nedenfor kan du læse, hvorfor vi netop har valgt at have fokus på disse sammen-sætninger af vitaminer, mineraler og olier.
 
DE UDVALGTE MIKRONÆRINGSSTOFFER:
VITACLEAR indeholder blandt andet nedenstående ingredienser, som vi har valgt at fremhæve grundet deres videnskabeligt dokumenterede effekt på huden - herunder især en problematisk hud:

VITAMINERNE: Vitamin A, B3, B8, C og E støtter op om en normal og balanceret hud. Især C-vitamin og E-vitaminer beskytter cellerne imod oxidativt stress, hvor vitamin A, B3, B8 og E sørger for at huden har de rette byggesten.

MINERALERNE: Vi har lagt vægt på vigtigheden af Zink og Magnesium, da disse begge er kendt for deres støttende og beroligende effekt på huden og kroppen. En problematisk hud er også en stresset hud, hvorfor især Magnesium kan bidrage positivt på dette område. Derudover indeholder VITACLEAR også Kobber, som støtter et velfungerende bindevæv, samt et normalt niveau af pigmentering i huden. Sidstnævnte er især vigtigt, når det omhandler ardannelse og risiko for kroniske pigmentfejl.

GURKEMEJE: Gurkemeje indeholder en række naturlige forbindelser kendt som curcuminoider, der besidder kraftige antioxidante egenskaber. Vores gurkemeje er kombineret med sort peber, så optageligheden optimeres i kroppen. Du får 750 mg pr. daglig dosis i VITACLEAR. Gurkemeje er enormt populært, når det kommer til inflammation i kroppen og huden.

OMEGA 3: I VITACLEAR finder du 1000mg økologisk hørfrøolie, som er naturligt rig på omega 3. Omega 3 er en essentiel fedtsyre, som kroppen dagligt bruger til en række vigtige funktioner. Gode rene olier - og især omega 3 olier - er essentielle for en afbalanceret. sund og stærk hud. 

URTER & PLANTER: Silica, Vindruekerneekstrakt, Gojibær, Gotu Kola og en række andre antioxidantrige urter og planter er også indarbejdet i dette tilskud. Antioxidanterne har til formål at beskytte vores celler og bidrager til at holde dem friske og stærke.
 
ANBEFALET DOSIS?
Vi anbefaler at du tager en pose om dagen - gerne i 3 mdr. Altså tages dette produkt som en KUR. Når du arbejder med huden indefra, så tager det tid. Kroppen skal have tid til at optage de mikronutrienter, som VITACLEAR indeholder. Den skal have tid til at genoprette evt ubalancer og da huden ofte er det "organ", som bliver fodret sidst ( efter hjerne, hjerte, øjne, tarm etc), er tålmodighed i denne sammenhæng er et must. 
 
 
HAR DU BRUG FOR VEJLEDNING?
Har du spørgsmål eller brug for personlig vejledning, så husk at du kan fange os på vores online chat, alle hverdage mellem 9-16. Vi gør en dyd ud af at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ikke ved hvor du skal starte, når det kommer til kosttilskud.