Facebook Pixel
Nyhed - vitakids vitamin d3
kids d3

En NY lancering i vores VITAKIDS serie!

Vi er enormt stolte af, at kunne præsentere endnu et nyt produkt i vores VITAKIDS serie til børn - VITAKIDS Vitamin D3. Læs mere om den nye D-vitamin gummy nedenfor og bliv klogere på, hvorfor det er vigtigt for dine børn at få D-vitamin.

SHOP VITAKIDS D3

HVAD ER VITAKIDS VITAMIN D3?

Dette er et D-vitamin tilskud til børn, som kan tages på daglig basis. De små runde gummies er let tyggelige og smager friskt af fersken, mango og jordbær, fra naturlig frugtekstrakt - altså er der ikke tilsat kunstige smagstoffer. Hver gummy giver dit barn 25 mcg D3-vitamin og der er til 90 dages forbrug i hver bøtte.

Anbefalet daglig dosis: 1 gummy / 25 mcg.

INGEN KUNSTIGE TILSÆTNINGSTOFFER!
Alle vores VITAKIDS produkter er formuleret UDEN kunstige tilsætningstoffer, kunstige sødemidler, GMO, gelatine og MSG.

HVORFOR SKAL DIT BARN HAVE D-VITAMIN?
D-vitamin er et essentiel fedtopløseligt vitamin, som er afgørende for en optimal udvikling af vores krop. D-vitamin er især vigtig for udviklingen af tænder, knogler og immunfunktion, hvorfor Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle børn får D-vitamin tilskud på daglig basis fra de allerede er 14 dage gamle. Det skal de have, indtil de er 4 år. Herefter anbefales et dagligt tilskud i perioden oktober til april, på minimum 10 mcg.

ANPRISNINGER FOR D-VITAMIN:

Nedenfor kan du se hvilke egenskaber D-vitamin bidrager til i forhold til kroppens udvikling:

  • D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.
  • D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler og tænder.
  • D-vitamin bidrager til normale blodkalkniveauer.
  • D-vitamin bidrager til opretholdelse af en normal muskelfunktion.
  • D-vitamin bidrager til normal anvendelse af calcium og fosfor.
  • D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

HVORFOR D3 VITAMIN?
Der findes to former for D-vitamin, D2 og D3. Dette produkt er formuleret med D3, da vores erfaring og de eksperter vi arbejder sammen med, finder denne variant af D-vitamin mest effektiv.

DEN NATURLIGE KILDE?

Du får hovedsagligt D-vitamin fra to kilder; solen og kosten. Den primære kilde er solen og det er her, du skal optage størstedelen af dit D-vitamin behov. Det er dog enormt svært at få dækket dit daglige behov, hvis du ikke dagligt befinder dig i direkte sollys min. 15 minutter i perioden april til oktober mellem kl 11-15. I dette tidsrum er størstedelen af befolkningen enten på arbejde, i skole eller daginstitution.

Derfor har sundhedsmyndigheder verden over - herunder også i Danmark - vurderet, at der er behov for et dagligt tilskud for at dække det basale behov, som skal sikre en optimal udvikling af kroppen.

Anbefalet daglig dosis: 1 gummy / 25 mcg

Øvre grænse for indtag af D-vitamin for børn (1-10 år) er i følge EFSA (European Food Safety Authorities) 50 mcg dagligt.

90 gummies til 90 dages forbrug.

SHOP VITAKIDS D3