Facebook Pixel
The Glow Test - Resultater
The Glow Test - Resultater

OM TESTEN...

FORMÅL:
At teste VITAGLOW på 10 kvinders hud. Kvinderne er i alderen 38-62 år.

FORLØB:
3 måneder med daglig indtagelse af VITAGLOW.

SCANNING:
Hver test-person blev scannet hos Line Friis før og efter 3 måneders forbrug af VITAGLOW.

VURDERING/ ANALYSE:
"Før og efter" scanningsbillederne blev vurderet af Line Friis. Line Friis benytter selv scanningsmetoden i hendes klinik for at vurdere Dare To Care's egne kunders "hud-status", behandlingstype og resultater før og efter behandlinger.

MÅL: 
VITAGLOW er en unik formel, som har til formål at støtte op om en sund og velafbalanceret hud - herunder forfinelse af hudens struktur, understøttelse af hudens egen kollagenproduktion, samt glød og spændstighed.

 

Det er selvfølgelig essentielt at forklare, hvad VITAGLOW er. Dette tilskud er en unik sammensætning af vitaminer, mineraler, kollagen, hyaluronsyre, antioxidanter og økologisk kokosolie, som alle har til formål at støtte op om en sund og smuk hud. VITAGLOW kan bruges i alle aldre, men er især et produkt , som vi anbefaler til en moden hud (30+), da kroppens egen naturlige kollagenproduktionen naturligt begynder at falde herefter.

VITAGLOW er pakket i praktiske dagsdoser, som nemt kan tages med på farten. Hver dagsdosis indeholder:

  • 2 x HYDROLYZED COLLAGEN kapsler
  • 2 x WRINKLES AWAY kapsler
  • 1 x Q10 kapsel
  • 1 x ORGANIC COCONUT OIL kapsel

HYDROLYZED COLLAGEN, også kaldet kollagenpeptider eller kollagenpulver. Kollagen er det største og mest brugte protein i kroppen. Det danner bindevæv i din hud, hår, negle, knogler og led. Med tiden falder kroppens egen naturlige produktion af kollagen, hvilket er én af hovedårsagerne til, at huden mister sin fasthed. Dit eget kollageniveau spiller en stor rolle mht udseendet, overfladen og gløden i din hud. VITAVIVAS Hydrolyseret Kollagen er lavet på græsfodret kvæg (bovine) og indeholder 1650 mg type I og III kollagen pr. daglig dosering i VITAGLOW.

WRINKLES AWAY er en unik kombination af næringsstoffer og fantastiske antioxidanter. Den er formuleret med A,-, C- og E-vitamin, som alle bidrager til at opretholde en sund hud. Dertil  inderholder produktet kendte antioxidanter og naturlige ingredienser som; Niacinamid (B3), Alpha Lipoic Acid, Green Tea, Grape Seed Extract, L-glutathione og Resveratrol.

Q10 har været knyttet til skønhedsindustrien i mange år. Q10 kaldes også Coenzyme Q10 eller CoQ10 og produceres naturligt i din krop, men med tiden falder din egen produktion.

ORGANIC COCONUT OIL er lavet på 100% økologisk kokosolie. Gode fedtstoffer i din kost støtter op om en sund og fugtmættet hud. Vi har valgt kokosolie grundet dens sundhedsfremmende egenskaber.

RESULTATET? Til sammen giver VITAGLOW dig et unikt produkt, som du ikke finder andre steder. Det er skræddersyet til at støtte din hud!

 

KORT OM LINE FRIIS

Line Friis er med hendes 18 år i skønhedsbranchen blandt Danmarks førende kosmetologer. Hun driver til hverdag klinikken Dare to Care som er en holistisk skønheds-klinik centralt på østerbro.  

Line Friis har vundet priser for sin særlige holistiske tilgang til skønhed og hendes behandlinger var nomineret og vandt Danish Beauty Award i 2013, 2016 og 2019. Ligeledes har Line udviklet signaturbehandlinger for danske Rudolph Care og Karmameju.  

i 2017 & 2018 var Line en del af dommer-panelet ved Danish Beauty Awards. 

 

HVILKEN TYPE SCANNING BRUGER LINE FRIIS - OG HVORFOR?

"Vi anvender Reveal Imager Scannings apparat. Vi bruger den, fordi den giver et præcist billede af alle lag af huden", udtaler Line Friis. Fra overfladen til dybt nede i huden. Vi kan se blodkar, pigmenteringer, dybe rynker, skader i huden og alt faktisk. Apparatet angiver ikke tal, men målinger og præcise billeder af hudens lag i detaljer.

Faglig ekspertise bruges til at vurdere udviklingen i huden og det viser os gang på gang, at være langt mere pålideligt end tal, som kan skifte fra dag til dag og endda time til time, fx afhængig af, om man lige har drukket en masse vand eller påført creme i ansigtet.

 

HVAD KIGGER LINE FRIIS EFTER?
"Jeg kigger på alt i huden; fugt, sarthed, immunforsvar, tørhed, fedtproduktion, rynker, skader, tilstopninger, bakterievækst osv. "

Resultaterne af denne test vurderes ud fra Line Friis' ekspertise og erfaring.

LINES GENERELLE KOMMENTARER:

 1. Generelt mere glød hos alle.

    2. Generelt mere vital overflade på huden

  3. Generelt færre urenheder (talgproduktion og tilstoppede porer)


--- o ---
 
Line Friis fremhæver 3 konkrete eksempler:
 
LONE, 52 år

Line Friis' kommentarer:

"Lone var én af de test-personer, hvor jeg så en stor forandring, hvorfor Lone også er et godt eksempel at fremhæve. Lone havde lidt sart hud forinden, men den er nu reduceret betydeligt. Det ser man tydeligt på det scanningsbillede som viser "sensitivitet" i underhuden.

Vi ser en forfinelse af linjerne mellem brynene og "tørheden" under øjnene er forbedret. Dertil synes linjerne  ved øjnene - herunder siderne -  markant bedre. "
 
MERETE, 62 år

Line Friis' kommentarer:

"Hos Merete så jeg en stor forskel generelt i hendes scanningsbilleder (før og efter). Hun har mindre linier mellem bryn og ved øjnene. Øjenlåg meget mindre hængende - især det venstre. Der er derudover en pigmentfejl, som er forsvundet og huden synes mere jævn.

Dertil er det tydeligt at se, at Meretes talgproduktion er mindsket, hvilket betyder, at hun har mindre urenheder i form af tilstoppede porer. Dette vurderer jeg til en god forbedring af Meretes hud."
 
DORTE, 38 år

Line Friis' kommentarer:

"På Dortes hud ser vi en fin forbedring i den forstand, at huden synes mere fugtet, frisk og blød. Dertil har Dorthe oplevet færre urenheder i huden, som jeg faktisk ser, at alle test-personerne har tendens til. Det er ikke en reaktion, jeg havde forventet, da vi startede - altså mindre talgproduktion og færre tilstoppede porer.

Dorte fortæller mig, at hun har været glad og tilfreds med forløbet og ønsker at forsætte med produktet."
 
TEST-PERSONERNES EGNE REAKTIONER...

Ud over Lines Friis' profesionelle vurdering af scanningsbillederne, har vi naturligvis også spurgt test-personerne selv, om deres egen oplevelse af VITAGLOW. 
 
Vi er selvfølgelig utroligt stolte over de positive reaktioner og har valgt, at fremhæve en række kommentarer, som test-personerne afgav under det opfølgende interview, der blev lavet efter de 3 mdr. Én ting er selvfølgelig hvad scanningerne viser, en anden væsentlig ting er, hvad test-personerne selv har oplevet.
 
Lone, 52 år: 
"Jeg har fået mere liv og kulør i min hud - den er blødere og mere smidig - især på halsen, hvor jeg normalt oplever tørhed”


Ditte,  42 år
“Jeg har fået rigtig fin hud, min tørhed er minimeret og jeg har fået færre urenheder”

 
Gitte, 54 år:
“Helt klart en forskel, da min hud er mere fugtmættet. Jeg behøver ikke at smøre mig ind på samme måde som før”


Pernille, 55 år
“Ja, jeg syntes faktisk, at min hud er blevet mere klar”


Dorte, 38 år
“Ja! Oplever mere mæthed og glød i min hud”

 
Merete, 62 år
“Det er absolut et produkt, jeg vil anbefale - især i forhold til mit arbejde, som hudterapeaut”


Pernille, 45 år
“Det har været fint og sjovt at prøve og jeg har faktisk fået mere glød”


Rikke, 45 år
“Det er både praktisk og hygienisk, at det er pakket i dagsposer”
 
 
VIRKER DET PÅ ALLE?

Vi er naturligvis stolte af resultaterne fra denne test, men understreger også, at effekten af VITAGLOW i høj grad også afhænger af den enkeltes livsstil og balance. Kosttilskud og deres effekt varierer fra person til person, hvilket også tydeligt ses på testens resultater. Nogle oplever større ændringer end andre, hvilket er helt naturligt. Vi er alle forskellige, vores eventuelle mangler i kroppen er forskellige og den biokemiske reaktion på produktet, vil altid være forskellig fra person til person. Dog er det glædeligt, at test-personerne generelt oplevede en positiv ændring og forbedring af deres hud. 

VITAGLOW er baseret på ingredienser, som i mange år har været, og stadigvæk er, koblet til skønhedsindustrien - herunder især Kollagen-peptider, Hyaluronsyre, Antioxidanter, Aloe Vera, A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, Niacinamide (B3), Kokosolie mm.  Der findes mange overbevisende undersøgelser på disse ingredienser.

Vi er stolte af VITAGLOW, da der ikke findes et lignende produkt på markedet!