Facebook Pixel
Tips til tør vinterhud
DryWinterSkin

Mange af os kender fornemmelsen af en tør og kedelig vinterhud - rødmen, tørhed og generelt en mere sensitiv hud... Det er ofte det hårde vejr og det tørre indeklima, som udfordrer huden, hvorfor det er vigtigt, at passe ekstra meget på den i vintermånederne. Vi har samlet en række uundværlige tips, som kan hjælpe dig med at få gløden og fugten tilbage

FUGT INDEFRA!

Måske du allerede bruger lidt olie i din dagcreme, for at gøre den ekstra nærende? Det samme kan du gøre indefra! Det er faktisk SUPER vigtigt for din hud og din krop, at få gode olier hver dag (1).  De bedste olier er bla.  omega 3 olie, olivenolie og kokosolie - om du får dem fra kost eller tilskud, er sådan set ligemeget. Du skal blot være opmærksom på, at de helst skal være af høj kvalitet - og tager du Omega 3, så husk at tjekke renheden af produktet. 

Kokosolie kan du både tage som tilskud eller smøre direkte på huden (2). Den er god på kroppen og som hårkur, da den er nærende og beroligende. Tager du den som tilskud får du gavn af dens antiinflammatoriske og svampehæmmende egenskaber. 

Vitavivas kokosolie er fremstillet af certificeret økologisk kokosnøddeolie og indeholder 1000 mg pr. kapsel.

KØB ORGANINC COCONUT OIL HER

ANSIGTSMASSAGE!

At give dig selv en daglig hurtig ansigtsmassage, kan gøre underværker for din glød (3)! Det sætter gang i blodcirkulationen, cellefornyelsen og draneringen af huden. Når du aktiverer huden på denne måde, vil du opleve mere liv og glød i din hud. 
 
Du kan lave massagen med dine hænder, en jaderulle eller en Gua Sha - alle værktøjer, som er gode på hver sin måde, at få aktiveret huden på. Vi kan varmt anbefale dig,at følge fx. Line Friis, som er rigtig god til at dele ud af sine tips omkring effektiv ansigtsmassage.

KOLLAGEN!

Kollagen er meget omtalt for tiden og det er der en grund til! Det er videnskabelig bevist, at kunne gøre en forskel for din hud (1). Kollagen er det protein, som du har mest af i kroppen. Det kreerer det bindevæv som du finder i huden, håret, negle, knogler og led - tænk på det som limen, der holder din krop sammen.

Med tiden mindskes vores egen produktion af kollagen naturligt. Det er derfor, at huden langsomt taber spændstighed og bliver rynket. Hvis du indarbejder kollagen i din kost, vil du booste din egen produktion af kollagen og derfor opnå mere fylde og spændstighed i din hud.

Du finder hydroliseret kollagen (nemt optageligt) i 2 af vores beauty produkter; VITAGLOW og WRINKLES AWAY.

KØB VITAGLOW HER

ANTIOXIDANTER & SUPERFOODS

Hvis du skal vedligeholde en sund og stærk hud, gælder det om, at forkæle dine celler! De kan rigtig godt lide antioxidanter :) En antioxidants funktion er, at forhindre eller svække iltning (oxidation) af cellerne, hvilket kan føre til beskadigelse af cellerne.  

Antioxidanter bruges ofte i relation til bekæmpelse af frie radikaler. Frie radikaler er ustabile molekyler, som også kaldes "oxidanter" - derfor hedder antioxidanter "anti-oxidanter", da de virker neutraliserende på de frie radikaler.  

Smart ikke?

Du skal derfor kigge efter fødevarer,  som indeholder høje mængder af følgende vitaminer, mineraler og enzymer:
  • A-Vitamin (gerne beta-karoten)
  • C-Vitamin 
  • Resveratrol
  • E-Vitamin 
  • Anthocyaniner  (naturlige farvestoffer - fx fundet i mørkerøde bær i høje niveauer)
  • Q10 (også kaldet Coenzym Q10)
  • Alfalipidsyre

WRINKLES AWAY indeholder bla. A-vitamin (beta-carotene), C-vitamin, E-vitamin, Resveratrol, Alfalipidsyre, Hyaluronsyre, Niacinamide, Kollagen mm. Det er et perfekt boost til huden i den kolde og tørre vintertid!

WRINKLES AWAY har en værdi på DKK 410,00 / EUR 48,00.

--- o ---

Husk at der er fri fragt for køb over DKK 500/ EUR 68.

Har du spørgsmål til ovenstående nyhedsbrev eller vores andre produkter, kan du kontakte os på email viva@vitaviva.com eller på vores online chat, hvor vi er tilgængelige alle hverdage fra 9-16.

Mange hilsner
TEAM VITAVIVA