Facebook Pixel
TOP 10 mest solgte kosttilskud hos VITAVIVA
top 10

Vi har samlet vores 10 mest populære kosttilskud, samt et par kommentarer fra et række glade kunder. Måske du bliver inspireret af nedenstående

 

 

15 DAY CLEANSE
 
"Jeg har irriteret tyktarm og kæmper dagligt med mavepine, oppustethed og forstoppelse. Jeg har prøvet utallige ting, for at få en mere afbalanceret tarm, men meget lidt virker. 15 Day Cleanse gav mig en utroligt god oplevelse. Selv efter 1-2 dage følte jeg bedring og min oppustethed var forsvundet. Jeg har allerede planlagt min nr 2 cleanse - kæmpe anbefaling herfra."

- Lisa, kunde 2020
 
 

 

VITAMAX MULTIVITAMIN
 

"Hvis jeg skal anbefale ét produkt, så blir det VITAMAX. Den mest potente mulitvitaminpille med så mange gode sager samlet i én pille (eller 4, som jeg tager på daglig basis)."

- Mille, ambassadør 2020

KØB VITAMAX HER

 


GREAT HAIR COMPLEX

"Jeg vil gerne anbefale Great Hair Complex. Det har reddet mit hår efter min graviditet og specielt efter amningen."

- Mette, kunde 2020

KØB GREAT HAIR COMPLEX HER

 


L-LYSINE


"Jeg startede for ca. 20 år siden med at købe L-Lysin fra VITAVIVA. Det har jeg taget lige siden - det er det eneste middel jeg har afprøvet, som har en stensikker effekt på mine herpes udbrud sammen med ret store doser af C-vitaminer. Når jeg fornemmer en kløende fornemmelse på min læbe, starter jeg med det samme - og udbruddet ser aldrig dagens lys :-)"

- Lisbeth, zoneterapeut 2020

KØB L-LYSINE HER

 


VITAGLOW

"Jeg oplever en meget bedre smidighed i min hud. Huden er mættet og mine linjer er mindsket. Tilskuddet giver tryghed i at min hud altid er pæn og ikke bærer præg af tørhed - specielt tydelig forbedringer på min hals." 

- Lone, testperson i THE GLOW TEST 2020

KØB VITAGLOW HER

 


3 IN 1 BEAUTY BOOSTER

"3 in 1 Beauty booster er en potent ven, hvis du gerne vil hjælpe dig selv til en forskel med din hud, dit hår og dine negle - og det virker! Helt ærligt! Den er proppet med A-B-C & E vitaminer, zinc, selen og biotin mm."

- Anne, Beauty Director ELLE Denmark

KØB 3 in 1 BEAUTY BOOSTER HER

 


VITAKIDS MULTIVITAMIN


“Nyeste “thing” hos os er VitaKids. Og den yngste i husstanden, Filippa, er blevet helt afhængig af alle fire produkter (Multi, Omega 3, Probiotika og Immune Booster). Filippa vågner om morgenen og beder med det samme om “vitamin... og MANGE”. Så vi bliver nødt til at begrænse hendes indtag til den anbefalede daglige dosis, men de dufter og smager altså også virkelig lækkert.”

- Sofie, kunde 2020

KØB VITAKIDS MULTI HER

 


GREEN DETOX


"Green Detox holder min fordøjelse i gang. Det er tydeligt at mærke, at den skaber balance i kroppen. Derudover har den også en god effekt på min hud."

- Mia, kunde 2018

KØB GREEN DETOX HER

 


CRAVING CRUSHER
 

"Jeg tager forskellige VITAVIVA produkter, men min absolutte favorit er Craving Crusher! Min trang til sukker er forsvundet og jeg føler ikke længere de der “cravings” om eftermiddagen. Elsker jeres produkter!"

- Lise, kunde 2020

KØB CRAVING CRUSHER HER

 


ENERGY BOOSTER
 

"Energy Booster er virkelig effektiv. Den er genial til de dage, hvor man ikke kan trække sig selv op til en træning, men gerne vil afsted. Man kan tydeligt mærke dens virkning og energien rammer efter lidt tid, men ikke på den der unaturlige måde, som en energidrik kan gøre."

- Anja, kunde 2020

KØB ENERGY BOOSTER HER