Facebook Pixel

 

Nurture Vitaviva

NURTURE VITAVIVA

- a mindful collaboration...

VITAVIVA og Amalie Reedtz-Thott er gået sammen om at skabe 3 unikke kosttilskud, der alle har til fælles at støtte kroppen og søvnen i særlige  perioder i livet.

Det er en komplet pakke lavet til folk, der ønsker effektive og veludviklede kosttilskud i deres dagligdag med formålet, at vedligeholde kroppens naturlige balance gennem stressede perioder i livet, som mange oplever.

De 3 produkter kan tages separat eller kombineres, og nedenfor kan du læse meget mere om formålet, samt tankerne bag samarbejdet.

Nurture vitaviva kamapgne

Amalies historie...

"Jeg gik ned med stress i foråret 2021. Med et lille barn derhjemme og midt i livets primetime, havde jeg kun et formål; at komme på benene igen, hurtigst muligt.

Amalie Reedzt-Thott, 28 år, er uddannet sygeplejerske med flere års erfaring inden for psykiatrien, samt uddannet i Body Control Pilates teacher

"Det var vigtigt for mig at begynde helt forfra, genoverveje mine rutiner, mit arbejde, min dagligdag, min kost, mine kosttilskud og min mentale balance. Jeg har altid gået enormt meget op i kosttilskud og de har været en fast del af min daglige rutine, men pludselig var jeg på bar bund. Hvad kan jeg gøre for min krop, nu når den har ramt bunden. Hvor starter jeg - hvilke tilskud kan hjælpe mig og hvorfor? Jeg er overbevist om, at psyken og fysikken er forbundet. Derfor var det vigtigt for mig, at støtte min krop med de rette næringstoffer. Det var grobunden for dette samarbejde. "

Nurture vitaviva amailie citat

Nurture serien består af 3 kosttilskud.

Hver især udviklet og formuleret til at støtte op om de områder, som især påvirkes, når man befinder sig i en stresset periode.

 

Nurture vitaviva products

Be Mindful

- Et stærkt kompleks af B-vitaminer & urter til at støtte sindet.

Be Mindful er formuleret til at støtte nervesystemet og sindet. Det er en potent formel med udvalgte B-vitaminer, mineraler og urter. Du finder blandt andet magnesium, zink, B12, ginseng, rhodiola rosea & shisandra mm. Alle udvalgte til et bestemt formål.

"Be mindful er "stjernen" i denne trio af produkter. Den støtter mit nervesystem i stressede tider og bidrager med ekstra hjælp til min mentale balance. For mig, er det den ultimative støtte." - Amalie

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter

KØB Be Mindful HER

Nurture Vitaviva be Mindful

Be Sleepful

- Et potent kompleks af urter, vitaminer og mineraler til at støtte søvnen.

Be sleepful er udviklet til at støtte op om en sund og normal søvn. I stressede perioder, kan det være svært at få dækket sit normale søvnbehov, hvorfor dette produkt var ideelt at medtage i denne serie.

Udvalgte urter såsom humle, passionsblomst, citron melisse, kamilleblomst er kombineret med amino-syren L-tryptofan, samt magnesium og essentielle B-vitaminer. Alle med formålet at hjælpe søvnen godt på vej.

"Når vi sover, genoplades vores batterier. Derfor skal vi tage vores søvn alvorligt. Når livet går lidt for stærkt, kan det være svært at bremse. Be sleepful står altid klar på mit natbord og føler jeg et behov, tager jeg det 30 min inden sengetid " - Amalie

Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler

KØB Be Sleepful HER

Nurture vitaviva Be sleepful

Be Nourished

- En vegansk omega 3 algeolie med DHA & E-vitamin.

En sund kost er vigtig for en optimal hjernesundhed - herunder især de essentielle fedtsyrer, DHA & EPA. Denne veganske omega 3 olie er lavet på alger, der fra naturens side er rige på DHA. DHA bidrager til en normal hjernefunktion. Dette produkt kan tages på daglig basis, men anbefales også i stressede perioder.

"Hjernen bliver i den grad påvirket, når vi føler os stressede. Derfor er det vigtigt for mig, at give den de bedste betingelser for at fungere optimalt. Det er ikke altid, jeg får nok af de vigtige omega 3 fedtsyrer i min kost, hvorfor denne olie er genial for mig" - Amalie

Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler

KØB Be Sleepful HER

Nurture Vitaviva Be Nourished

 

Du kan følge med i Nurture Vitaviva's univers på instagram her:

@nurturevitaviva

Nurture vitaviva kapsler

Nurture Vitaviva statement