Facebook Pixel
NURTURE VITAVIVA
nurturevitaviva

VITAVIVA er gået sammen med Amalie Reedtz-Thott om at skabe 3 unikke kosttilskud, der alle har til fælles at støtte kroppen og søvnen i stressede perioder i livet.

Det er en komplet pakke lavet til folk, der ønsker effektive og veludviklede kosttilskud i deres dagligdag med formålet, at støtte kroppens naturlige balance gennem de stressede perioder i livet, som mange oplever.

De 3 produkter kan tages separat eller kombineres, og nedenfor kan du læse meget mere om formålet, samt tankerne bag samarbejdet.

Amalies historie...

"For mig var foråret 2021 en meget stresset periode. Med et lille barn derhjemme og midt i livets primetime, havde jeg kun et formål; at komme på benene igen, hurtigst muligt."

Amalie Reedzt-Thott, 28 år, er uddannet sygeplejerske med flere års erfaring inden for psykiatrien, samt uddannet som Body Control Pilates teacher.

"Det var vigtigt for mig at begynde helt forfra, genoverveje mine rutiner, mit arbejde, min dagligdag, min kost, mine kosttilskud og min mentale balance. Jeg har altid gået enormt meget op i kosttilskud og de har været en fast del af min daglige rutine, men pludselig var jeg på bar bund. Hvad kunne jeg gøre for min krop, nu når den havde ramt bunden. Hvor starter jeg - hvilke tilskud kan hjælpe mig og hvorfor? Jeg er overbevist om, at psyken og fysikken er forbundet. Derfor var det vigtigt for mig, at støtte min krops heling med de rette næringstoffer. Det var grobunden for dette samarbejde. "