Facebook Pixel

Om Os

 

Vi søger en Digital pratikant

Er du vild med Instagram, helt opdateret på TikTok og nyder du at optimere indhold på alle digitale platforme?

Kan du klippe en reel og er du ovenikøbet interesseret i sundhed, skønhed og kosttilskud - så vil vi glæde os til at arbejde sammen med dig.

Vitaviva er et digitalt livsstilsunivers med fokus på salg af ekstraordinære vitaminer og kosttilskud i Europa. Vi har kontor i hjertet af København og i Malmø.

Vi er et lille, super dedikeret team og du har mulighed for at blive involveret i alle dele af contentproduktionen og i vores influent- og ambassadørprogrammer. Og så kan du glæde dig til en unik indsigt i Vitavivas 25 år gamle forretning og til en håndfuld søde kollegaer.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Indholdsproduktion til alle sociale platforme
  • Indholdsproduktion til hjemmeside
  • Kontakt til og resarch omkring profiler til vores influent- og ambassadørprogrammer
  • Assistere omkring vores videoproduktion - f.eks. i forhold til indhold og klipning
  • Assistere vores Brand & Marketing Director i produktion af nyhedsbreve
  • Diverse ad hoc opgaver

Vi ønsker os at du:

  • Er i gang med en uddannelse indenfor SoMe, marketing eller anden relevant uddannelse med digitalt fokus
  • Er fuld af kreative ideer, som du sætter en ære i at følge til dørs
  • Har erfaring med Photoshop

Praktikforløbet er ulønnet og varer 3-6 måneder. Arbejdstiden er minimum 15 timer pr. uge.

Ansøgning: Send en kort ansøgning og dit CV, hvor du kort og godt fortæller os, hvorfor du gerne vil være en del af Vitavivas univers.

Har du spørgsmål til ovenstående mail, er du også meget velkommen til at kontakte Brand & Marketing Director Lily Silwer ls@vitaviva.com.

Vi holder samtaler løbende, og ansætter så snart vi har fundet den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Opstart: Hurtigst muligt - senest 1. december

 

 

I 25 år har VITAVIVA været synonym med høj kvalitet indenfor online salg af vitaminer og kosttilskud i Europa, og er i dag en vigtig spiller på det Europæiske marked for online salg af kosttilskud, med hovedfokus på sundhed, kvalitet og kundekontakt. Alle vores produkter er udviklet og sammensat af eksperter indenfor ernæring og kosttilskud herunder i samarbejde med orthomolekulære læger.

VITAVIVA har som mission at hjælpe alle med at opnå større velvære og sundhed ved at sælge kvalitetsprodukter og guide vores kunder i den optimale sammensætning af kosttilskud, hvad enten kundens behov og ønsker måtte være. En sund og varieret kost samt motion er det vigtigste parameter for sundhed og kosttilskud bør aldrig træde i stedet for dette, men alene bruges som et supplement.

HVORFOR VÆLGE VITAVIVA

Vores produkter er typisk af en højere dosis en mange andre kosttilskud på markedet - det er blandt andet det, der gør dem effektive. Husk også dette, når du sammenligner priser med kosttilskud fra andre mærker. 

I 2011 introducerede vi vores livsstilslinje VITAVIVACIOUS, der fokuserer på alt fra detox kure, øget energi, vægttab til smukkere hud, hår og negle. Vores kunder har alle det til fælles, at de mener sundhed, velvære og skønhed i høj grad kommer indefra.

VITAVIVA ønsker sundhed for alle. Vi tror på, at alle vil have gavn af en sundere livsstil både hvad angår kost, motion, mental sundhed samt skræddersyede kosttilskud. Fordi ingen mennesker er ens, har vi individuel rådgivning både på chat og via mail. Det skal være nemt og sjovt at blive sund !

STARTEN PÅ DET HELE

Det hele startede i 1999, hvor en gruppe forskellige eksperter satte sig for at udvikle og sammensætte en optimal multivitamin og resultatet heraf blev Vitamax, som fortsat er vores bestseller.  Siden da har VITAVIVA udvidet sin produktlinje og været stolt leverandør af højdoseret kvalitetskosttilskud til forbrugere i hele Europa, baseret i Sverige.

 

HØJ KVALITET OG HØJE DOSER

VITAVIVAs kosttilskud er alle af højeste kvalitet med fokus på bedste optagelighed i kroppen. Du er hvad du optager, ikke hvad du spiser! Samtidig har vores produkter generelt høje doseringer, ligesom ingredienserne er sammensat på baggrund af nyeste forskning. Den høje dosering er med til at højne effekten af mikronæringsstofferne og derfor oplever vores kunder en tydelig virkning. Vi videreudvikler løbende vores produkter i samarbejde med eksperter.

NATURLIGE INGREDIENSER OG VIDENSKABELIGT BASERET

VITAVIVAs produkter er nøje sammensat af naturlige ingredienser og på baggrund af seneste forskning indenfor mikronæringsstoffer og kosttilskud. Alle nye produkter sammensættes i samarbejde med eksperter indenfor ernæring og sundhed.

TILLID OG TRYGHED

Sikkerhed og kontrol er meget vigtigt for VITAVIVA. Vi arbejder ud fra en målsætning om, at vores produkter opfylder de højeste standarder for kosttilskud og er blandt de bedste på markedet, både hvad angår sammensætning, optagelighed og indhold. 

Alle vores leverandører er nøje udvalgt for at sikre allerhøjeste kvalitet og sikkerhed omkring fremstilling af produkterne. Vores leverandører er certificeret efter gældende DNV FSSC 22000 standarder, samt andre tilsvarende kvalitetscertificeringer i de relevante lande, hvor de er hjemmehørende. 

VITAVIVA benytter desuden et uafhængigt laboratorie til at foretage ekstra tests af vores produkter, udover de løbende tests, der foretages under selve produktionen. 

VITAVIVA AB er et selskab registreret i Sverige, som har kontor og lager i Malmø. Vi er dermed underlagt de svenske myndigheder samt EUs lovgivning om kosttilskud og sælger hovedsageligt vores produkter online til kunder i hele EU samt Storbritannien, USA og Schweiz. Vi følger naturligvis gældende regler for behandling af personoplysninger GDPR. Læs mere nedenfor.

BÆREDYGTIGHED OG MILJØ

VITAVIVA udviser ansvarlighed i hele værdikæden. Vi arbejder kun med producenter, som har ordentlige arbejdsforhold og underlagt streng kontrol fra relevante myndigheder. Vi arbejder på at mindske miljøbelastningen og anvender emballage, som er anvendelig til genbrug. Vi afvejer løbende, om der kan optimeres på disse processer, inkl. emballage og klimaaftryk. For eksempel produceres vores emballage tæt på selve produktionen af kosttilskud, så transport og Co2 udledning minimeres. Vi overvejer alternative emballager istedet for de genanvendelige plastikemballager, men har endnu ikke fundet den optimale løsning, når henses til såvel CO2 udledning som anden klimabelastning. Vores produkter er desuden underlagt strenge lovkrav om emballage for at sikre holdbarhed, herunder ingen UV stråling, lufttæthed mm.

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har spørgsmål eller kommentarer til dette eller andet. Skriv til viva@vitaviva.com

PERSONLIG VEJLEDNING OG SKRÆDDERSYEDE KOSTTILSKUD

Køb af kosttilskud er for mange et spørgsmål om tillid. Vi har derfor søgt at skabe et online univers, der er nemt at navigere i, og hvor du som kunde kan føle dig tryg og få svar på de spørgsmål, der måtte opstå undervejs, når du besøger vores website. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at skrive til os - vi sidder klar dagligt til at hjælpe dig både via telefon, e-mail og online chat, der er åben hverdage ml 9-17. Læs i øvrigt vores forretningsbetingelser her på hjemmesiden.

CSR - De små Skuldre - VITAVIVAs hjertesag - FNs verdensmål

Hos VITAVIVA mener vi, at godt helbred er mere end kosttilskud. Et sundt liv er kendetegnet ved en samlet sund livsstil i form af god ernæring, motion, mental sundhed såvel som gode forhold.

Vi mener, ligesom FNs verdensmål nr. 3, at godt helbred bør være tilgængeligt for alle, men desværre er det ofte ikke tilfældet i dag. Derfor bruger VITAVIVA en del af sine ressourcer på at støtte forskellige velgørenhedsorganisationer, der fremmer sundhed i hele verden.

Vores hjertesag er vores bidrag til De små Skuldre, som er et gratis behandlingstilbud til børn og unge fra familier med misbrugsproblemer.

Det er altid de små skuldre, som bærer den tungeste byrde, når mor eller far drikker for meget alkohol. Behandlingscenter Tjele fået del i offentlige midler til gratis familiebehandling for børn og unge fra familier med misbrugsproblemer, men VITAVIVA ønsker også at støtte op om det vigtige arbejde.

Måske har du også lyst til at støtte ved at give en donation - intet beløb er for småt.

Du kan støtte De Små Skuldre via MobilePay på nr. 784767. Donationerne vil ubeskåret gå til De Små Skuldre.

Tjele behandlingscenter har brugt mere end 25 års erfaring med behandling af pårørende til at sammensætte et behandlingstilbud til børn og unge fra 8-24 år, som kaldes De små Skuldre. Igennem kurser, terapi og undervisning tager De små Skuldre hånd om de problemer, som børn og unge, der er vokset op i en familie med alkoholisme eller andre afhængighedssygdomme, slås med hver dag.

De små Skuldre er nu i gang på 5. år efter en ny bevilling fra Socialstyrelsen. Nedenstående er en lille opsummering fra Tjele af erfaringerne fra de første fire år: “Vi oplever hos ”De små Skuldre” en bred vifte af positive resultater i kølvandet på de første 4 års arbejde med børn og unge fra misbrugsfamilier. Det vigtigste er selvfølgelig, at vores evalueringer samstemmende gennem alle årene viser, at børn og unge tilknyttet vores tilbud oplever en bedre trivsel og en øget livsduelighed foranlediget af deres proces hos os. Dette ser vi underbygget i mange positive tilkendegivelser fra børn, unge og forældre, ligesom det afspejles i børns og unges adfærd, når de er hos os, smilene bliver simpelthen bredere og gangen lettere hos de allerfleste, efterhånden som deres forløb skrider frem.

Derudover har vi oplevet vi en øget tilgang af børn og unge, baseret på et bredere kendskab til os, som behandlingstilbud. Der er simpelthen flere der ved, at ”vi er der”. Det gælder forskellige større uddannelsesinstitutioner, kommuner og andre offentlige instanser, der henviser til os, eller selv tager kontakt på vegne af elever eller klienter. Sidst, men ikke mindst, oplever vi, som kræfterne bag ” De små Skuldre”, en ”forankrethed” i arbejdsformer og forandringsteori, der på én gang giver arbejdsro til at lægge maksimal energi i det daglige arbejde med børn og unge, fordi grundstenene er lagt fast, men som samtidig også giver erfaring og overblik til at lave de småjusteringer, der gør, at projektet ikke bare fortsætter med at være godt, men hele tiden udvikler sig og bliver endnu bedre.”

Læs mere om projektet her www.desmaaskuldre.dk

Måske kan I også godt forstå, hvorfor VITAVIVA har gjort De små Skuldre til vores hjertesag. ♥︎

Du kan støtte De Små Skuldre via MobilePay på nr. 784767. Donationerne vil ubeskåret gå til De Små Skuldre.

 

VITAVIVA AB
|
Ystadsvägen 22
|
214 30 Malmö
|
SVERIGE
|
Organisations nummer 559425-3550
|
TLF: +46 (0) 704004565
|