Facebook Pixel
Omega 3 Oil

Omega 3 Oil

Omega 3 Oil

176,94 kr

FÅ DIT DAGLIGE OMEGA 3 BOOST FOR KUN 2 KR. OM DAGEN

RELEVANT FOR DIG?

Et naturligt tilskud der giver en sund balance mellem 180 mg EPA og 120 mg DHA, som er to essentielle Omega 3 fedtsyrer, der bidrager til:

- normalt blodtryk

- normal hjertefunktion

- normale triglycerid niveauer

- normal hjertefunktion

- normalt syn

Desuden bidrager DHA under graviditet og amning til normal hjerneudvikling hos foster og spædbarn.

TOTOX-tallet for dette produkt er 2.

Fiskeolie / 100 kapsler

Omega 3 fedtsyrer hører til de essentielle fedtsyrer - det betyder at kroppen ikke selv er i stand til at fremstille disse fedtsyrer. Det er vigtigt at sørge for at kroppen får tilstrækkelig Omega 3 igennem kosten og/eller kosttilskud.

Omega 3 er et naturligt tilskud der giver en sund balance mellem EPA og DHA, som er to essentielle Omega 3 fedtsyrer, der er gode for hjerte, hjerne og syn. Fiskeolie er rig på to Omega 3 fedtsyrer, EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre).

Olien kommer fra ansjoser og sardiner fanget i Norge og Peru. Fremstillingsmetoden gør, at olien ikke bliver harsk. TOTOX-tallet for dette produkt er 2.

Dosis 

Anbefalet dagligt tilskud: 3 Kapsler dagligt 

N.B. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Bør opbevares udenfor små børns rækkevidde.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Fish oil concentrate
1000 mg
**
EPA (eicosapentaenoic acid)
180 mg
**
DHA (Docosahexaenoic Acid)
120 mg
**
Other ingredients: Fish Oil concentrate (anchovies); softgel shell: gelatin (bovin); glycerine, water, Antioxidant: D-alpha-tocopherol (soy).
Suggested use: Take 1 softgel 1 to 3 times daily, preferably with a meal.
Advarsel: ALLERGEN WARNING: CONTAINS FISH (anchovies) AND SOY. Free from: wheat, gluten, milk, egg, shellfish and nuts.
Måske du også vil synes om…