Facebook Pixel
Probiotic

Probiotic

Probiotic

568,06 kr

FÅ DIT DAGLIGE MÆLKESYRE BOOST FOR KUN 10 KR. OM DAGEN

FORUDBESTILLING:

Du kan nu forudbestille vores populære PROBIOTIC 30 BILLION. Når du forudbestiller produktet, sikres du din bestilling og den sendes afsted, så snart vi får produktet ind på lager (uge 35 / slut august). Ved en forudbestilling (pre-order) trækkes pengene med det samme for at reservere ordren.

HVAD ER PROBIOTIC?

Probiotic 30 Billion er en probiotika med 30 milliarder organismer. Den indeholder en høj dosering af de naturlige og gavnlige bakterier, som findes i vores tarmsystem. Probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, genopretter tarmens naturlige flora.

Dette produkt er VEGAN og er derfor velgenet til vegetarer og veganere. 

Indeholder hverken hvede, gluten eller mælkeprodukter.

Vegan / 30 Billion

Hvorfor mælkesyrebakterier?

Det menneskelige fordøjelsessystem er den største og vigtigste forbindelse mellem det indre og ydre miljø i kroppen. Fordøjelsessystem udgør 60-70% af immunsystemet. Tarmfloraen i fordøjelsessystemet består af en mængde forskellige bakteriestammer. Balancen mellem disse forskellige stammer har en stor indflydelse på heldbredet og velbefindende. Tarmbakterierne sørger for et sundt miljø i hele fordøjelsessystemet. De bidrager til en sund og velfungerende fordøjelse og er en vigtig del af kroppens forsvar mod sygdomme, modvirker allergier og er en helt afgørende faktor for kroppens sundhed. Tarmfloraen er sammensat af mange forskellige typer tarmbakterier, som skal være i balance med hinanden. Denne balance kan nemt forstyrres af den moderne livsstil - balancen påvirkes bl.a. af stress, manglende mavesyre, dårlige kostvaner, indtagelse af antibiotika eller anden medicin, fødevareintolerance, overvægt og/eller aldring. En ubalance i tarmfloraens sammensætning vil have oppustethed efter mad, rumlen og uro i maven, dårlig fordøjelse, intolerance over for bestemte fødevarer, diarre og hyppige infektioner som følge. Disse symptomer kan afhjælpes med et dagligt tilskud af probiotika, som kan bidrage til at genetablere tarmfloraens balance.

Der findes ca 1000 forskellige bakterietyper i vores tarme som alle har forskellige opgaver. Lactobacillus helveticus kan styrke tarmvæggen, hindrer sygdomsfremkaldende stoffer i at sætte sig fast til tarmens vægge og aktiverer vores immunforsvar. Lactobacillus rhamnosus kan hæmme inflammatoriske processer, hvilket er vigtigt ved betændelsestilstande i tarmen, Ulcerøs Colitis, Chron’s Disease og lignende tilstande. Bifidobacterium longum er yderligere i stand til at modvirke tilbagefald for patienter med Ulcerøs Colitis.

Den vigtigste egenskab for de gode tarmbakterier er at opretholde balancen i tarmfloraen og dermed medvirke til, at fordøjelsen og immunforsvaret virker uforstyrret, hvilket øger energi og en giver en god velværefølelse. 

Vitavivas Probiotic 30 billion indeholder 30 milliarder naturlige og gavnlige bakterier, som findes i vores tarmsystem. Dette produkt er VEGAN og er derfor velgenet til vegetarer og veganere. Produktet indeholder hverken gluten, hvede eller mælkeprodukter.

Det anbefales alle børn og voksne født ved kejsersnit, at tage Probiotika, da de ikke har fået visse essentielle bakterier igennem fødekanalen. Du kæn læse mere om Probiotika til børn her.

Dosis 

Anbefalet dagligt tilskud: 1 Kapsel dagligt. 

N.B. Vi anbefaler at Probiotics 30 Billion opbevares på køl for at sikre holdbarhed og effektivitet. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Hold udenfor rækkevidde af børn.

Serving Size: 1 Vegetable Capsule
Amount Per Serving
% Daily Value
Probiotic Bacteria - Consisting of:
30 Billion Organisms
Bacillus subtilis
Lactobacilus acidophilus
Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium longum
Lactobacilus rhamnosus
Lactobacillus salivarius
Lactobacilus casei
Bifidobacterium breve
Lactobacilus plantarum
Other ingredients: Low moisture rice dextrin, vegetable cellulose and medium chain triglycerides.
Suggested use: 1 kapsel dagligt eller som anbefalet af læge/behandler.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.

Andre har sagt om...

Med jeres Probiotic 30 Billion fungerer kroppen bare bedre - både hjemme og ude. Det giver tryghed og en nemmere hverdag.

Julie, kunde 2020

Måske du også vil synes om…