Facebook Pixel
Probiotic

Probiotic

Probiotic

568,06 kr

60 kapsler

 

HVAD ER PROBIOTIKA?

Probiotika kaldes også mælkesyrebakterier. Probiotika er bakterier, som naturligt findes i dit fordøjelsessystem (dine tarme). Der findes milliader bakterieorganismer i din krop og især i dine tarme og de fleste har en positiv indvirkning på din krops balance. Du kan få probiotika fra kosttilskud såvel som fødevarer, der er tilberedt ved bakteriefermentering.

Nogle af de mest almindelige kendte probiotika er; Lactobacillus og Bifidobacterium. Hver gruppe består af forskellige arter, og hver art har mange forskellige stammer.

Den rette kombination?

For at et probiotikaprodukt - herunder kosttilskud - er effektivt, er det vigtigt, at det indeholder den rette kombination af bakteriestammer. Denne probiotika indeholder 30 milliarder naturlige bakterier - et afbalanceret spektrum af levende organismer bestående af 9 effektive probiotiske bakteriestammer. 

Bacillus subtilis, Lactobacilus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacilus casei, Bifidobacterium breve, Lactobacilus plantarum.

Dette produkt er VEGAN og er derfor velgenet til vegetarer og veganere. 

Indeholder hverken hvede, gluten eller mælkeprodukter.

Hvorfor mælkesyrebakterier?

Det menneskelige fordøjelsessystem er den største og vigtigste forbindelse mellem det indre og ydre miljø i kroppen. Fordøjelsessystem udgør 60-70% af immunsystemet. Tarmfloraen i fordøjelsessystemet består af en mængde forskellige bakteriestammer. Balancen mellem disse forskellige stammer har en stor indflydelse på heldbredet og velbefindende. Tarmbakterierne sørger for et sundt miljø i hele fordøjelsessystemet. De bidrager til en sund og velfungerende fordøjelse og er en vigtig del af kroppens forsvar mod sygdomme, modvirker allergier og er en helt afgørende faktor for kroppens sundhed. Tarmfloraen er sammensat af mange forskellige typer tarmbakterier, som skal være i balance med hinanden. Denne balance kan nemt forstyrres af den moderne livsstil - balancen påvirkes bl.a. af stress, manglende mavesyre, dårlige kostvaner, indtagelse af antibiotika eller anden medicin, fødevareintolerance, overvægt og/eller aldring. En ubalance i tarmfloraens sammensætning vil have oppustethed efter mad, rumlen og uro i maven, dårlig fordøjelse, intolerance over for bestemte fødevarer, diarre og hyppige infektioner som følge. Disse symptomer kan afhjælpes med et dagligt tilskud af probiotika, som kan bidrage til at genetablere tarmfloraens balance.

Den vigtigste egenskab for de gode tarmbakterier er at opretholde balancen i tarmfloraen og dermed medvirke til, at fordøjelsen og immunforsvaret virker uforstyrret, hvilket øger energi og en giver en god velværefølelse. 

TIL BØRN?

Det anbefales alle børn og voksne født ved kejsersnit, at tage Probiotika, da de ikke har fået visse essentielle bakterier igennem fødekanalen. Du kæn læse mere om Probiotika til børn HER.

EFTER ANTIBIOTIKA?

Vi anbefaler altid, at du følger op med probiotika efter en antibiotikakur. Funktionen af en antibiotikakur er selvfølgelig at bekæmpe de dårlige bakterier (betændelseI i kroppen, men i samme handling, påvirker antibiotika desværre også din naturlige og gode bakterieflora. Det er derfor optimalt at støtte din tarmflora med probitika efter en antibiotikakur, så du kan genoprette din balance.

Dosis :

Anbefalet dagligt tilskud: 1 Kapsel - meget gerne forskudt for et måltid eller før sengetid.

OPBEVARING:

Vi anbefaler at Probiotics 30 Billion opbevares på køl for at sikre holdbarhed og effektivitet. Det er vigtigt at undersøge ingredienserne og være opmærksom på eventuelle allergier eller overfølsomheder før produktet indtages. En oversigt over ingredienserne kan findes i fanen Supplement Facts.

 

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Hold udenfor rækkevidde af børn.

Serving Size: 1 Vegetable Capsule
Amount Per Serving
% Daily Value
Probiotic Bacteria - Consisting of:
Probiotische bacteriën - bestaande uit:
30 Billion Organisms
Bacillus subtilis
Lactobacilus acidophilus
Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium longum
Lactobacilus rhamnosus
Lactobacillus salivarius
Lactobacilus casei
Bifidobacterium breve
Lactobacilus plantarum
Other ingredients: Low moisture rice dextrin, vegetable cellulose and medium chain triglycerides.
Overige ingrediënten: Rijstdextrine met laag vochtgehalte, plantaardige cellulose en triglyceriden met middellange keten.
Suggested use: 1 capsule daily or as directed by a healthcare professional.
Aanbevolen: 1 capsule per dag of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

Med jeres Probiotic 30 Billion fungerer kroppen bare bedre - både hjemme og ude. Det giver tryghed og en nemmere hverdag.

Julie, Kunde 2020

★★★★★