Facebook Pixel
DØJER DU MED UREN HUD?
DØJER DU MED UREN HUD?

Uren hud er ikke kun et teenage-problem - desværre kæmper utroligt mange voksne også med hudproblemer. Vi oplever enormt mange forespørgsler på dette område, hvorfor vi har udviklet VITACLEAR.

TAG HUDEN SERIØST!

Problematisk hud skal tages seriøst! Det kan have konsekvenser for din huds tilstand i mange år. Går du i for lang tid med en uren hud - og her taler vi ikke kun et par bumser i ny og næ, men en konstant irriteret hud med dybe urenheder - kan det påvirke dit bindevæv og risikoen for kroniske hudskader, såsom ar og pigmentfejl. Det er derfor vigtigt, at du handler - ikke blot med de rette hudplejeprodukter, men også indefra, da kombinationen af de to fokusområder, vil give dig de bedste resultater.

ÅRSAGEN?

Der findes desværre mange årsager til problematisk og uren hud. Huden kræver, som så mange andre områder, de rette byggesten, samt et balanceret hormonsystem. Det er især disse to områder, som vi har valgt at fokusere på i VITACLEAR. Hudens talg-/sebumkirtler påvirkes af vores hormonbalance - og især de mandlige hormoner såsom testosteron, har vist sig, at have en stor indvirkning på, hvor meget fedt, der produceres til hudens overflade. 

Derfor ses hudproblemer også oftest hos teenagere, da det er her vores hormoner især er i ubalance eller under udvikling. Talg/sebum er godt, da det beskytter vores hud og sørger for, at den ikke tørrer ud, men for meget talg kan blive et problem. Står du i en situation, hvor talgkirtlerne ikke er i stand til at regulere den rette mængde talg, sker der en overproduktion. Når huden producerer for meget talg er der større risiko for, at der dannes “propper” i hudens talgkirtler. Dette kaldes fx også hudorme eller blackheads. I disse “propper” kan der ophobe sig bakterier, som fører til inflammation - altså betændelsestilstande - også kaldet bumser.

HVAD INDEHOLDER VITACLEAR?
Det er en unik kombination af essentielle vitaminer og mineraler, gurkemeje, antioxidanter, plejende planter og omega 3, som har til formål at støtte, berolige og balancere irriteret hud. 

PRAKTISK PAKKET?
VITACLEAR er pakket i små dagsposer, så du husker at tage din daglige dosis. De små poser er lige til at have med på farten og hver VITACLEAR indeholder til 30 dages forbrug.

RELEVANT FOR DIG?
VITACLEAR er ikke et alternativ til den receptpligtige medicin, der anbefales på området, men udviklet som et naturligt skridt, inden mere drastiske metoder eventuelt igangsættes.

HVER DAGLIG DOSIS INDEHOLDER?

VITACLEAR dag-dosis består af 6 tabletter:

  • 2 x 3 in 1 Beauty Booster tabletter
  • 1 x Wrinkles Away kapsel
  • 1 x Turmeric 750 mg (ren gurkemeje) 
  • 1 x Organic Flaxseed Oil (øko hørfrøolie)
  • 1 x Magnesium kapsel

Nedenfor kan du læse, hvorfor vi netop har valgt at have fokus på disse sammensætninger af vitaminer, mineraler og olier.

DE UDVALGTE MIKRONÆRINGSSTOFFER:
VITACLEAR indeholder blandt andet nedenstående ingredienser, som vi har valgt at fremhæve grundet deres videnskabeligt dokumenterede effekt på huden - herunder især en problematisk hud:

VITAMINERNE: Vitamin A, B3, B8, C og E støtter op om en normal og balanceret hud. Især C-vitamin og E-vitaminer beskytter cellerne imod oxidativt stress, hvor vitamin A, B3, B8 og E sørger for, at huden har de rette byggesten.

MINERALERNE: 

Vi har lagt vægt på vigtigheden af Zink og Magnesium, da disse begge er kendt for deres støttende og beroligende effekt på huden og kroppen. En problematisk hud er også en stresset hud, hvorfor især Magnesium kan bidrage positivt på dette område. Derudover indeholder VITACLEAR også Kobber, som støtter et velfungerende bindevæv, samt et normalt niveau af pigmentering i huden. Sidstnævnte er især vigtigt, når det omhandler ardannelse og risiko for kroniske pigmentfejl.

GURKEMEJE: Gurkemeje indeholder en række naturlige forbindelser kendt som curcuminoider, der besidder kraftige antioxidante egenskaber. Vores gurkemeje er kombineret med sort peber, så optageligheden optimeres i kroppen. Du får 750 mg pr. daglig dosis i VITACLEAR. Gurkemeje er enormt populært, når det kommer til inflammation i kroppen og huden.We would like to emphasize the importance of Zinc and Magnesium, as these are both known for their supportive and soothing effect on the skin and body. An inflamed skin is also stressed out, which is why Magnesium is ideal to supplement with. Zinc is relevant because of its healing contribution to the skin. In addition, VITACLEAR also contains Copper, which contributes to a well-functioning connective tissue, as well as a normal level of pigmentation in the skin. The latter is especially important when it comes to scarring and the risk of chronic pigment defects.

OMEGA 3: I VITACLEAR finder du 1000mg økologisk hørfrøolie, som er naturligt rig på omega 3. Omega 3 er en essentiel fedtsyre, som kroppen dagligt bruger til en række vigtige funktioner. 

URTER & PLANTER: Silica, Vindruekerneekstrakt, Gojibær, Gotu Kola og en række andre antioxidantrige urter og planter er også indarbejdet i dette tilskud. Antioxidanterne har til formål at beskytte vores celler og bidrager til at holde dem friske og stærke.

ANBEFALET DOSIS?

Vi anbefaler, at du tager en pose om dagen - gerne i 3 mdr. Altså tages dette produkt som en kur i en begrænset periode. Når du arbejder med huden indefra, så tager det tid. Kroppen skal have tid til at optage de mikronæringstoffer, som VITACLEAR indeholder. Den skal have tid til at genoprette evt ubalancer, og da huden ofte er det "organ", som bliver fodret sidst ( efter hjerne, hjerte, øjne, tarm etc), er tålmodighed i denne sammenhæng et must.. SHOP VITACLEAR HER!