Facebook Pixel
THE BASIC KIT

THE BASIC KIT

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

THE BASIC KIT

Fra 195,56 kr

Til 1.027,64 kr

Indeholder 5 produkter

HVAD ER THE BASIC KIT?

The Basic Kit er sammensat af vitaminer og mineraler, som alle bidrager til immunsystemets normale funktion.
Vi vil anbefale alle, der ønsker at tage kosttilskud på daglig basis, at tage følgende: Vitamulti, Vitamin C Booster, Vitamin D3, Omega 3, Selen.

HVAD ER VITAMULTI?

En daglig multivitamin med essentielle vitaminer og mineraler, samt urter og gurkemeje. Vores VITAMULTI-tilskud er et godt multivitamin, der dækker det basale daglige behov for vitaminer og mineraler – herunder 13 vitaminer og 10 mineraler.


HVAD ER C-VITAMIN BOOSTER?

Vitamin C Booster er en kraftfuld 1000 mg C-vitamin tilsat bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af ​​C-vitamin.

C-vitamin er vores yndlingsvitamin! Det er det mest udforskede vitamin nogensinde og har en række relaterede sundhedsmæssige fordele.

HVAD ER OMEGA 3?

Betydningen af ​​Omega-3 skal ikke undervurderes, og fordelene ved Omega-3 er veldokumenterede. EFSA (European Food Safety Authorities) anerkender, at Omega-3 - som giver et dagligt indtag af EPA og DHA på mindst 200-2000 mg - bidrager til opretholdelsen af ​​normal hjernefunktion, normalt syn, normalt blodtryk og normale triglyceridniveauer i blod.

HVAD ER SELENIUM?

Selen er et spormineral og en kraftig antioxidant. Det meste selen lagres i kroppens muskler, men skjoldbruskkirtlen har den mest koncentrerede mængde. Selen bidrager til normalt hår og negle, normal funktion af immunsystemet, normal skjoldbruskkirtelfunktion og normal sæddannelse, og beskytter samtidig cellerne mod oxidativt stress.

HVAD ER D-VITAMIN?

D-vitamin er et vigtigt vitamin for sundhed generelt. Det bidrager til vedligeholdelse af normal knogle-, tænder- og muskelfunktion, normale blodcalciumniveauer, normal funktion af immunsystemet og spiller en rolle i celledelingsprocessen.

Serving Size:
Suggested use:
Aanbevolen:
Advarsel:
Waarschuwing:
Tilpas THE BASIC KIT

* Påkrævede felter

Din tilpasning
THE BASIC KIT
THE BASIC KIT

På lager

195,56 kr

Oversigt